mandag den 5. august 2019

Hvorfor mange sorte støtter Trump

Hvorfor mange sorte støtter Trump

Tilsyneladende kan man ikke som sort borger være med til et Trump rally uden at blive hånet af venstreorienterede.
Den udslidtre skuespiller Bette Midler var den seneste vi hørte fra om det, hun kalder sorte ved Trump rallies for "blackground" og blot for en uge siden. Nu har fjerderangs sludrehovedet Soledad O'Brien grebet faklen og kastet endnu en fornærmelse mod sorte.
Ser du, sorte mennesker er blot betalte lejesvende, hyrede hænder, hjælpere, ikke mennesker der faktisk kunne støtte Trump. Ifølge O'Brien's er sorte mennesker ikke i stand til at “tænke selv” som Candace Owens udtrykker det, hvilket får mange til at støtte præsident Trump. Hun er fuldstændig overbevist om at hvis du er sort - jamen så må du da hade Trump.
Cincinnati, hvor et kæmperally blev holdt forleden, er en by med en betragtelig sort befolkningsandel, ifølge Wikipedia - cirka 45%. Det ville være ganske naturligt ved et kæmperally for Trump i den by af inkludere så dog nogle sorte vælgere.
 Billedresultat for trump rally cincinnati august black people
Kanye West, the "walk away" movement, og Trumps egen direkte appel er blot noglel af grundene til at sorte vælgere slutter sig til Trump i stort antal. Kombiner det med Trumps tiltag for at gøre noget ved de ting sorte sætter højt, såsom jobs, valg af skole, holde ullegale ude af landet, de som presser deres lønninger, og endog det at Trump er villg til at stille sig bag sorte amerikanere der er kommet i problemer i udlandet. Det er en kendsgerning at sorte flytter sig mod Trump..
Nu får vi så disse ækle fornærmelser, ikke kun fra Midler, men nu O’Brien hvor man antyder at sort støtte til Trump da umuligt kan være autentisk. Der vil komme flere af sådanne fornrærmelser nu da de to slipper afsted med deres. Det er affald. Det er utroligt krænkende. Og når man går helt ned i substansen er det faktisk racistisk.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails