tirsdag den 12. november 2019

Seksuelt rovdyr versus pæderast

Seksuelt rovdyr versus pæderast

Som Jeffrey Epstein, holdt også LGBTQ helten Harvey Milk af meget unge

Lloyd Billingsley

Efter hans mystiske bortgang lykkes det stadig for den berømte/berygtede seksuelle rovdyr/pæderast Jeffrey Epstein at dominere nyhederne. Det kræver et tilbageblik på en anden herre, der også holdt af ‘de meget unge,’ men som er blevet en helt for borgerrettigheds bevægelsen med masser af flammende ros til følge.
Som NBC News fortæller, er the Harvey Milk Terminal ved San Francisco International Airport “den første i landet til at blive opkaldt efter en LGBTQ leder.” Den nye terminal til $2.4 milliard åbnede med en udstilling med titlen “Harvey Milk: Messenger of Hope,” der ærer “det første åbenlyst homoseksuelle individ der blev valgt til et offentligt embede i Californien.”
I 2016 døbte Ray Maybus, Navy Secretary for POTUS 44, (Obama) et Military Sealift Command olietankskib med navnet USNS Harvey Milk. Født i 1931 i Woodnere, New York hævdede Milk at the Navy smed ham ud for at være homoseksuel. Faktisk er det  som biografiskribenten Randy Shilts bemærkede  i The Mayor of Castro Street, at efter at have tjent i næsten fire år blev Milk hjemsendt med ære i 1955 som løjtnant. Milk fremstillede sig selv om et offer således at mennesker “skal vise mig medfølelse, og så stemme på mig.” 
Milk arbejdede som produktionsassistent på Jesus Christ Superstar og blev inviteret til at arbejde på produktionen af Hair i San Francisco. Efter små jobs i New York og Los Angeles flyttede Milk og hans partner Scott Smith til San Francisco. Som Daniel Flynn forklarer i Cult City: Jim Jones, Harvey Milk and 10 Days That Shook San Francisco, betalte de for deres livsstil med arbejdsløshedsydelser, og Milk’s “politiske udvikling fra Goldwater konservativ til skat og forbrug liberal svarede til hans personlige udvikling fra skatteyder til skattemodtager. Milks kamerabutik var insolvent, men blev en slags mødested.
Som Flynn bemærker gik “Milks smag i mænd mod drenge,” Milk var næsten 17 år ældre end teenageren Joe Cambell, og Jack Galen var blot 16 år mod Milks 33. Tidligere Mariner Oliver “Bill” Sipple sov med mænd og “vidste af Harvey Milk sov med drenge.” I et brev til Sipple nævnte Milk at havde travlt den dag, såsom at “lave mad, kneppe Jack, tage et bad, kneppe Jack igen, lytte til musik, kneppe Jack og vaske op, kneppe Jack” og så videre.
I september of 1975, lykkedes det Sipple at standse den venstreorienterede radikale Sara Jane Moore i at myrde Præsident Gerald Ford. Efter denne heroiske indsats  gik Milk i færd med at udnytte Sipple uden hans samtykke.ved at omtale ham som homoseksuel. Bill Sipple omtalte aldrig Harvey Milk som pæderast.”  
Harvey Milk var også tiltrukket af Jim Jones der som Flynn minder om, “benyttede prædikestolen til at  prise homoseksualitet.” Således blev Milk en af Jones mest ivrige fortalere ved at skrive, “Hvilken storhed jeg har fundet ved Jim Jones’ People’s Temple.” Jones svarede med støtte til Milks kampagner men det er der ikke en tøddel omtale i den Oscar vindende Milk, 2008 feature film med stjernen  Sean Penn.
Arbejderdemocrat Dan White, tidligere politibetjent og brandmand, og byrådsmedlem stemte sammen med Milk for at støtte bøsseudfordringer. White er blevet fremstillet som en højre-fløj anti-bøsse hykler, men som Flynn forklarer er det altså “ikke sandt.” Og det var ikke sandt at White slog Milk ihjel for han var bøsse.
Flynn citerer byrådsmedlem Dianne Feinstein, der sagde, “dette har intet at gøre med nogens seksuelle orientering. Det handlede om at støtte hans position.”
Harvey Milk var således ikke et offer for anti-bøsse vold og han blev ikke smidt ud af U.S. Navy fordi han var homoseksuel. Som Flynn beklager, “myter viser sig sværere at slå ihjel end mennesker.”
Udover feature filmen var Milk emnet i den Oscar vindende dokumentar film fra 1984 The Times of Harvey Milk.
I august 2009 belønnede POTUS 44 (Obama) Harvey Milk med the Presidential Medal of Freedom. Den posthume vinder “dedikerede sit liv til at ryste grænserne og udfordre formodningerne. Som en af de første åbenlyst homoseksuelle valgt til et offentligt embede i dette land, ændrede han landskabet og muligheden for  nationens bøsse samfund. Gennem sit liv, bekæmpede han diskrimination med visionært mod og overbevisning.” For at ære Milks eftermæle “vil Det Hvide Hus anerkende en gruppe af åbenlyst lesbiske, bøsser, biseksuelle og transkønnede (LGBT) stats- og lokale valgte og udnævnte embedsfolk, som ‘Harvey Milk Champions of Change.’”
I 2016, døbte Navy Secretary Mabus et skib USNS Harvey Milk. I 2019, åbnede San Francisco den 2,4 milliarder dollars dyre Harvey Milk Terminal, med udstillingen “Harvey Milk: Messenger of Hope.” Alt dette for en mand hvis grundlæggende fortælling er fup, ligesom myterne om mordet på ham i 1978. Alt dette for en pæderast der defineres som “analt samleje mellem en mand og en mindreårig.”
Som Flynn bemærker så var Milk blevet seksuelt offergjort af ældre mænd og arbejdsgivere ved the Metropolitan Opera, men fastholdt altid at sådan aktivitet var de enige om, og det derfor ikke var misbrug. De som forhåner Jeffrey Epstein rovdyrsagtige udnyttelse af teenagere mener nok noget andet. .
De kunne også spekulere på om ikke afdøde Bill Sipple, den tidligere U.S. Marine der reddede præsident Gerald Fords liv ikke ville være en langt bedre kandidat til en Presidential Medal of Freedom. På lignende vis burde alle tilgives for at mene af USNS Harvey Milk hellere skulle opkaldes efter en anden.
Lloyd Billingsley is the author of  Barack ‘em Up: A Literary Investigation and, most recently, Sexual Terrorist, about the Golden State Killer.  Lloyd’s work has appeared in City Journal, the Wall Street Journal, Washington Times, California Globe, and many other publications. Bill of Writes: Dispatches from the Political Correctness Battlefieldis a collection of his journalism. His crime books include A Shut and Open Case, about a double murder in Davis, California.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails