tirsdag den 7. januar 2020

10 forbrydelser Soleimani stod bag. Det er rigtig grumt

10 forbrydelser Soleimani stod bag. Det er rigtig grumt

På trods af at ‘besynderligheder’ som medlem af Repræsentanternes Hus Ilhan Omar kraftigt kritiserer at den iranske terrorist og hovedmand bag terror, Qassem Soleimani er udslettet og kalder det drab på en “embedsmand fra udlandet”og når pressen kalder ham en farm boy(bondeknægt) " eller "ikon," og tåbelige Hollywood berømtheder sender kondolencer til “det iranske folk” (der faktisk fejrer han ikke er mere) så er den barske virkelighed at Qassem Soleimani, lederen af terrorist Quds styrken var et sandt uhyre, en iskold dræber af uskyldige, igangsætteren og indpiskeren bag Iran som et stat der sponserer terror.. Hans begravelseshymne burde være “That Smell." Han osede, stank af død hvor han end befandt sig. Ifølge the Washington Post:
“Den forreste front i krigen er menneskehedens tabte paradis,” sagde Soleimani i et interview i 2009. “Der er en type paradis der skildres for menneskeheden bestående af vandløb, smukke nymfer og grønne plæner. Men der er en anden form for paradis .. Den forreste front i krig er den menneskehedens tabte paradis, sådan er det.”
Men det stopper ikke venstreorienterede i at hylde bæstet. Her følger en list, ikke i kronologisk rækkefølge om det værste han stod for, og udførte:
1. Mord. Venstreorienterede kan meget vel være forargede over det præcise drab af Soleimani, og kalde det et ‘mord,’ men at slå statsoverhoveder ihjel var et Soleimanis kendetegn. Han stod bag bombemordet i 2005 af Libanons elskede præsident Rafik Hariri. Dexter Filkins, skrev i the New Yorker, i 2013, og forklarede hvad der var sket og hvorfor: “Hariri, en Sunni, havde forsøgt at få Libanon ud af heksekedlen Iran-Syrien. På Valentins Dag blev han dræbt af en selvmorder i en lastvogn med en sprængladning på mere end 2500 kilo.” Hariris død gav kuldegysninger i hele Mellemøsten.
Hariri assassination memorial // Image credit: St1ke, via Wikimedia Commons // CC BY-SA 2.0
2. Massedrab ved amerikanske militære mål. I 1983 var Soleimani involveret i bomberne ved forlægningerne i Beirut. Han handlede på mullah regimets anbefaling og interesser og hans ide var at tvinge U.S. styrkerne ud gennem brug af Irans lille ‘lejesvend’ Hezb'allah, der fik mere magt efter masseangrebet mens Iran selv sørgede for deres målsætning kunne opfyldes. Soleimani's Quds styrke var den faktiske skaber af Hezb'allah, som til gengæld altid var lykkelig for at være Irans ‘hjælper.’  Efter angrebene var de alle opmuntrede. Jeg husker den store personlighed, afdøde Herbert Meyer, dengang sikkerhedsrådgiver i Reagan administrationen senere nævnte at Reagan administrationen fortrød man trak tropper tilbage og dermed gav øget magt til terroristerne.
Beirut U.S. barracks bombing // USMC public domain
3. Massedrab på flere amerikanske militære enheder. I 1996 sendte Soleimani og hans kammesjukker en lastvogn med bomber for at sprænge the Khobar Towers i en utilsløret krigshandling for at fremme Irans interesser. Iran havde det svært med at the U.S. der sammen med saudierne forstærkede indsatsen mod angreb fra ekstremister. Tyve, de fleste amerikanere blev dræbt og næsten 500 såret - og han slap godt fra det.
4. Diplomatiske enheder er målet. Soleimani gik også efter civile amerikanere med hans dobbeltbombning af U.S. ambassaderne i Kenya og Tanzania i 1998, 224 uskyldige døde, de fleste afrikanere der enten arbejdede i faciliteterne eller var forbipasserende- 4000 sårede. Al Qaida fik næsten hele skylden, men Soleimani var den statslige sponsor for al-Qaida, og var med til dens fødsel.:
Kenya bombing aftermath // FBI public domain
5. Faktisk krig mod U.S. tropper under Irak krigen. Andrew McCarthy skriver: "Vor regering vurderer, at han er ansvarlig for drabet på flere end 600 U.S. tropper under kampene i Irak - og det er blot nogle af hans anti-Amerika operationer, i samarbejde med de netværk der har amerikanere og vore interesser som mål over hele regionen.” Han var ikke tilfreds med den passive-aggressive form for krig mod civile,han gik helt og fuldt ind for frontal krig med amerikanerne.
6. Sadistiske tiltag i krigsforbryderisk krigsførelse. I årene 2005-2019: Det meste af verden er enige om at landminer og kemisk krigsførelse er utilladelige. Men ikke Soleimani, der så disse ting som en mulighed for en yderligere krigsfront gennem teknologi der er lig krigsforbydelse og som andre ikke ville røre. Ifølge the Washington Post, kan, til hans ‘syge’ eftermæle, føjes EFP, en mere grusom udgave af IED, for at ramme U.S. tropper. Nogle mennesker gør en masse for at gøre verden bedre. Soleimani gjorde kun det der gør den mere ond. The Post skriver: "EFPs dræbte mindst 196 soldater og sårede næsten 900 mellem 2005-2011 afslørede embedsmænd i forsvaret i 2015, og Castner sagde, at et stort antal amputationer gennem krigen var det direkte resultat af de våben. I 2006 angrebet, fjernede miner begge ben på en soldat og på en kanonerer skrev han i sine memoirer The Long Walk.'" 
7. Uprovokerede raketangreb mod Israel. Når man taler om angreb mod Israel så fristes man til at spørge ‘hvilket et af dem’ og Soleimani var helt sikkert ansvarlig for næsten dem alle. Imidlertid blev Soleimanis masse raketangreb hindret af Israels Iron Dome, men ikke desto mindre måtte disse helt oplagte krigsførelses angreb med en regn af rakettet gennem Hezb'allah, kræve et modsvar. Israel ønskede at få ham fjernet ifølge citater i the Jerusalem Post, men blev hindret af the Obama administrationen der advarede mullaherne om planen.
8. Brutale angreb mod demokratiet i Iran: Soleimani var ikke blot koncentreret om ting i udlandet, han var også hovedskurken hjemme i Iran, hvor han opfordrede til grusom nedkæmpning af studenterprotesterne, ifølge the Guardian, begyndende i 2009 og helt klart videre siden 2017. Knytnæven var det eneste der animerede ham. The Guardian skriver: Snart efter at have overtaget kontrollen af Quds styken blev han del af en gruppe af Revolutions Gardens ledelse der i et brev advarede den reformindstillede præsident Mohammad Khatami om at der skulle slås ned på studenteroptøjerne, eller han risikerede at blive fjernet. Politiet gik i gang med at knuse opstanden, som nu her igen et årti senere. “Han var mere vigtig end præsidenten, han talte til alle fraktioner i Iran, havde den direkte linje til den ‘øverste leder’ og var i spidsen for Irans indenrigspolitik,” sagde Dina Esfandiary, tilknyttet Century Foundation tænketanken. “Mere indflydelsrig og vigtig kan det ikke blive.”
9. Soleimanis Houthi Krig i Yemen. Yemen er et frygteligt sted med massive demografiske-  og ressourceproblemer. Soleimani benyttede det som det perfekte udgangspunkt for angribe Saudi Arabien. Så fulgte frygtelige elendigheder som følge af krigsførelsen, og præsident Trump fik så at sige hele skylden i massemedierne. Det var faktisk Soleimanis værk.
Image credit: VOA public domain
10. De første af 9/11 angrebene. Soleimani var indblandet i den stadig ikke straffede bombning af Israels Ambassade i 1992, og det endnu større AMIA Jødiske Center i Buenos Aires i 1994, hvor flere end 100 mennesker dræbtes. Indtil da, var massemord på civile ikke terrorrelateret. Efter det var det tilfældet. AMIA siges at være det første 9/11, modellen for denne sindsyge ny terrormetode der kulminerende i ja 9/11. Soleimani var ikke chef for Quods styrken dengang men the Guardian fortæller han menes at være med ind over. Vi ved han ikke længe efter blev fofremmet.
AMIA attack aftermath // public domain
Denne liste er ikke fyldestgørende. ‘Uhyrets’ karriere som terrorist strakte sig over hele verden, med indblanding i angreb i Indien, i Thailand, i Frankrig. Han er det kryb der gav beskyttelsen til Hugo Chavez og undergravede Venezuela. Husk det bizarre drabsforsøg mod den saudiske ambassadør, et forsøg der stammede fra Texas? Han holdt aldrig inde med sine overgreb og søgte endnu større. Lad ham forklare sig nu når han møder sin Skaber.
Image credit, Soleimani picture: Khameini.ir, via Wikimedia Commons // CC BY-SA 4.0

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails