lørdag den 18. januar 2020

Tesla skal bygges i Kina. Amerikanske skatteydere betaler

Tesla skal bygges i Kina. Elon Musk jubler og danser

Teslas chef Elon Musk slog for nylig fast ved en event i Shanghai, Kina, at den elektriske bilproducent har planer om at designe deres næste køretøj i Kina til det globale marked, en ide Musk kaldte “super cool.” Musk tiltrak sig også opmærksomhed ved at udføre en bizar dans.
CNBC rapporterer at under eventen i Shanghis fastslog Teslas Elon Musk at man snart ville åbne et design og udviklingscenter i Kina, hvor man ville producere og designe et køretøj til det globale marked. Han slog også fast at Tesla snart vil arbejde på et produktionsprogram til den stærkt kritiserede Model Y på fabrikken i Shanghai.
Det ser ud til at Musk bliver mere og mere afslappet i sit forhold til Kina på en tid da mange amerikanske virksomheder flytter deres virksomheder ud af Kina bort fra det kommunistiske land.
Musk’s virksomheder har modtaget milliarder af dollars fra amerikanske skatteydere, herunder mindst $4.9 milliarder til Tesla og solcelle underafdelingen.
The State of New York har afskrevet $900 millioner af den 1 milliard man investerede i at få Teslas Solcelleafdeling til Buffalo, og som ikke har medført den økonomiske aktivitet staten havde håbet på.
Musk kom med budskabet da han leverede den første Model 3 fra fabrikken i Shanghai til salg. Musk sagde til publikum: “Vi har til hensigt at fortsætte med en betragtelig investering og øge investeringen i Kina.” ....”Det er noget der vil være super cool ...så derfor gør vi det ...at forsøge at skabe et Kina design og udviklingscenter for faktisk at designe en bil fra Kina til hele verdens brug. Jeg mener det er meget spændende,” føjede han til.
Så gik Musk på scenen for at udføre en ‘dans’ for publikum, som Bloomberg korrespondenten Selina Wang spekulerede på mon ikke var del af en “charmeoffensiv,” rettet med embedsmænd fra Kinas kommunistiske regering:
Embedded video
Analytikere mener at Kina er et vigtigt marked for Tesla da virksomheden står over for en række udfordringer såsom sløvt salg og øget konkurrence fra større bilproducenter. Det lykkedes dog Tesla at få et overskud i tredje kvartal 2019, aktionerne nåede i sidste uge et toppunkt på $454.
Lucas Nolan is a reporter for Breitbart News covering issues of free speech and online censorship. Follow him on Twitter @LucasNolan or email him at lnolan@breitbart.com

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails