fredag den 30. oktober 2020

Tillod U.S. regeringer at bin Laden blev holdt skjul i Iran?

 

Tillod U.S. regeringer at bin Laden blev skjult i Iran?

Deborah Franklin

Alan Howell Parrot er en usædvanlig person med et blafrende gråt skæg og troldmandsturban og ligner en der lige er trådt ud af en eventyrfilm. Han er født i Maine, og har fulgt sin fascination af falke helt til Mellemøsten, og været chef falkoner for Shahen af Iran og organiseret falkejagte for Saudiarabiens kongelige familier.

Hans kompetencer i falkejagt bragte ham til Iran, hvor han siger han mødte Osama bin Laden seks gange. Parrot hævder, at både George W. Bush og Barack Obama var klar over at bin Laden og flere end 100 af hans bedste Al Queda krigere søgte ly i Iran sammen med deres familier. Og han har nu frigivet dokumenter til støtte for hans påstand, herunder en lydoptagelse med, at Osama bin Laden fik lov til at være i Iran som del af en aftale med U.S. regeringen.

 Benghazi Exposed! Truth Told by Alan Parrot, CIA Whistleblower- Nicholas  Noe With Charles Woods! - YouTube

I årevis har Parrot forsøgt at gøre offentligheden opmærksom på hans foruroligende erfaring med amerikanske efterretningsvæsen bureauer som han siger nægtede at gøre noget ved bin Ladens opholdssted.

“John Brennan og Clinton og Biden lod tilfangetagelsen af Al Queda lederne være noget Iran skulle tage sig af,” fortalte Parrot for nylig til Charles Woods, far til en falden Benghazi helt - Tyrone Woods. (Man kan se samtalen her.)  “Mit hold planlagde en aktion for at komme ind og få bin Laden i Iran. Vi ville fange ham mens han var deltog i en falkejagt.”

Osama bin Laden i 2001

Photo credit: Hamid Mir licensed under the Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported license.

Ifølge Parrot, ignorerede U.S. efterretningsbureauerne det i første omgang, og derpå obstruerede de, og til sidst truede de ham, advarede ham om at de ville gøre iranerne opmærksom på forsøget dersom han prøvede at fange bin Laden. Parrot siger, at i sidste ende fik Hillary Clinton det ordnet så bin Laden flyttede til Pakistan for at kunne være et “trofæ drab” der skulle sikre Obamas genvalg.

I 2010, producerede Parrott en film, “Feathered Cocaine,” om hans møder med bin Laden der blev vist ved  the Tribeca Film Festival. (Her er traileren.) I 2011, lod hans advokat John Loftus,flere formodede detaljer slippe ud om U.S. efterretningsvæsenets medvirken i at beskytte bin Laden i en artikel der har denne spændende passus: “Min ven lo og sagde, “Forstår du det ikke John? Det sidste de ønsker er at nogen fanger bin Laden i live. Tænk på hvad han ville kunne sige i en offentlig retssag.” Jeg troede i første omgang ikke på ham.”

 Feathered Cocaine (2010) - IMDb

I sidste uge begyndte Parrots fortælling af få momentum da Anna Khait, en uafhængig journalist via Twitter udgav dokumenter og lydoptagelser som hun siger hun har fået af Parrot.


Dokumenterne omfatter en underskrevet non-disclosure aftale mellem Parrot, medlem af Kongressen Curt Weldon & Joe Biden's advokat (og ‘reparatør’) Brian S. Ettinger, om information der kunne føre til tilfangetagelsen af  Osama bin Laden. , Breve, hvori der spørges hvorfor efterretninger om bin Laden ignoreres og audio optagelser af  konversationer mellem Parrot, Weldon, og Ettinger, i hvilke Bidens advokat indrømmer at U.S. regeringens politik er at lade bin Laden være i ‘skjul’ i Iran. “Han bliver beskyttet af os. Vi ønsker faktisk ikke at få fat på ham...vi ønsker at holde ham i radaren, fordi han faktisk har indgået en aftale med os om at han ikke .....uh vil ramme os her i the US.” Hverken Ettinger eller Biden er fremkommet med benægtende udtalelser om dette. .

Parrot er ikke den eneste der kommer med troværdige påstande om bin Ladens sikre tilholdssted i Iran. Mike Moore, en efterretningsekspert og Pulitzer Prize-nomineret journalist, kom til samme konklusion efter at have interviewet regerings efterretningsoperatører, informanter og lovskrivere. Moore bemærker at Robert Mueller var the FBI Director under disse hændelser og at John Brennan sad “i til halsen” ved at arrangere bin Laden aftalen med saudierne og iranerne. Mueller og Brennan, var naturligvis hovedpersonerne i kup bestræbelserne mod præsident Trump.

“En af de største skandaler i United States historien er ved at blive afsløret,” skrev Moore i 2018. “Dette er en national parodi, og der er nogle der burde kastes i fængsel. De mest højtstående medlemmer af begge administrationer vidste, hvor bin Laden var ‘puttet’ hen, men sendte U.S. tropper ud for at dø i Afghanistan mens de ledte efter et spøgelse. Republicans og Democrats arbejder sammen for at beskytte al-Queda og sælge ud af the United States.”

Moore tror at Obamas såkaldte Iran aftale, hvor the U.S. garanterede Iran $150 milliarder plus $1.8 milliard i kontanter var en løsesum. Virkeligheden er at den højt besungne aftale var ikke beregnet på at fremme freden, men snarere var at købe tavshed fra Iran om at the United States tillod at bin Laden og hans øverste stab kunne være i Iran og dermed fortsætte deres operationer. 

Moore siger at han under arbejdet med sin bog da foretog FBI agenter undersøgelser af hans hjem to gange og terroriserede hans hustru og lille barn under trusler. Hvis det er sandt lader det formode at regeringen ikke ønsker at nogen dykker ned i dens beslutning om at beskytte verdens mest eftersøgte terrorist ved at skjule ham i verdens største terrorstat.

Implikationerne er overvældende og næsten for smertelige til at sluge. Hvis U.S. regeringen i årevis konspirerede med Iran for at lade bin Laden og hans al-Queda styrker få ly der, så skal vi overveje og revaluere alt der er sket i de sidste tyve år. Hvorfor tillod 55 flyvninger med saudiske borgere at forlade the United States straks efter 11.09. angrebene? Hvorfor gik Bush med til at igangsætte omfattende krige i Afghanistan og Irak, under dække af at lede efter bin Laden, hvis han vidste denne befandt sig i Iran? Hvorfor blev disse krige krige ført ineffektivt, dyrt og på katastrofal vis og under en falsk præmis? 

Forskning af 
Ken Timmerman har vist at Iran var statssponsor for  9/11 angrebene sammen med Saudi Arabien. Hvorfor lod Bush ikke disse stater stå til ansvar for det værste angreb i amerikansk historie, og hvorfor lod han i stedet amerikansk blod og værdier blive udgydt og spildt lande der ikke var knyttet til angrebet?

Når det gælder Obama og Biden, hvis disse afsløringer er sande, hvorfor fortsatte de så krigene under falske forudsætninger, og har udvidet dem til Syrien, Libyen, Yemen, Somalia og Pakistan? Var Iran Aftalen der indeholdt en genvej til at skaffe landet kernevåben en betaling for at tie? Var Obamas kvælende, rules of engagement for de amerikanske styrker beregnet på at øge Amerikas fjenders styrke? Hvad skete der egentlig i the Seal Team 6 raidet for at slåe bin Laden ihjel? Hvorfor har den øverstkommanderende for U.S. Special operations beordret at de militære filer om bin Laden skal renses bort fra Defense Department computers? Var den forulykkede Seal Team 6 angrebshelikopter, bevidst kalkuleret af Obama og Biden til at forulykke? Hvad skete der faktisk iBenghazi?

Prisen for De Evige Krige i Mellemøsten ført af Bush, Cheney, Obama og Biden kan aldrig gøres fuldt op. Tusinder af amerikanske soldater er døde og lemlæstede. Over $6 billioner af amerikanske skattepenge er brugt. Amerikanernes moral er blevet rystet og vor frihed eroderet gennem the Patriot Act og andre midler.

Præsident Trump skaber fred i Mellemøsten, bringer vore soldater hjem og afslutter De Evige Krige der har gjort så mange insidere i Washington stenrige. Hans administration har fra begyndelsen været under ‘angreb’ fra Robert Mueller og John Brennan, og mange andre, der nus står anklaget for at konspirere for at holde bin Laden og Al Queda i Iran og tillade dem at fortsætte deres handlinger.

Hele det politiske, det efterretningsmæssige- og det militære etablissement har mange dystre hemmelige sider at skjule og de regner med Joe Biden vil beskytte dem.

Den 3. november kan det amerikanske folk stemme og få disse hemmeligheder frem i lyset og endelig se retfærdigheden ske fyldest.

https://www.americanthinker.com/articles/2020/10/did_the_us_government_hide_bin_laden_in_iran_alleged_whistleblower_releases_evidence_to_make_his_claim.html


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails