onsdag den 30. december 2020

Uforklarlig eksplosion på verdens næststørste anlæg for hydroxychloroquine

 

Uforklarlig eksplosion på verdens næststørste anlæg for hydroxychloroquine

Thomas Lifson

Vil vi opleve knaphed på den billige, effektive terapeutiske behandling af de tidlige stadier i Covid-19 infektionen - hydroxychloroquine (HCQ)?

Lægemiddelbranchen i the U.S. har netop 
afdæmpet sin absurde og livsfarlige undertrykkelse af den billige kopimedicin efter præsident Trumps anbefaling af det i starten af pandemien. Leverancer af HCQ og tilgængeligheden kan lide derved. Verdens andenstørste lægemiddel facilitet der producerer substanser der anvendes i HCQ er blevet ødelagt ved en eksplosion og brand.

Taiwan English News rapporterer:

En eksplosion ved lægemiddelfakbrikken i Taoyuan City har givet to sårede og forårsaget en brand tidlig eftermiddag den 20. december.

Mennesker så langt borte som Tamsui District i New Taipei City rapporterede at de hørte et voldsomt brag lige efter middagstid. Straks derefter vætede sort, tyk røg op fra the SCI Pharmtech factory. (snip)

Men er ved at undersøge hvad der er årsagen til eksplosionen.

Liberty Times rapporterer at fabrikken producerer hydroxychloroquine APIs [active pharmaceutical ingredients —TL], og er verdens andenstørste HCQ råmateriale leverandør.

Photo via Taiwan English News.

En opfølgende rapport antyder at en af de sårede arbejdere, en filippinsk gæstearbejder der har fået 3. grads forbrændinger på 90% af kroppen er død, Eksplosionen kom lige efter middagstid, og igangsatte flere eksplosioner i flydende substanser tæt ved.

The Taipei Times rapporterer at virksomhedens talsmand fastslår, "Det vil tage mindst seks måneder at genopbygge anlægget, da de fleste produktionslinjer er ødelagt af branden."

SCI Pharmtech havde allerede udvidet produktionen og salg af HCQ APIs for at imødekomme den øgede efterspørgsel.

Virksomheden kunne fortælle om et virkelig godt afkast på NT$2.61 milliarder i de første 11 måneder af dette år, mere end 18,9% af de NT$2.21 milliarder i samme periode sidste år, takket været stabile leverancer af APIs for hydroxychloroquine

Man undersøger hvad årsagen til eksplosionen kan være. Grundet den eksplosive karakter ved nogle af ingredienserne kan forklaringen være ganske oplagt. Men en forsinkelse på seks måneder for genoptagelse af produktionen kan forsinke leverancer af HCQ ganske voldsomt. COVID- 19 patienter der i dens tidlige stadie kunne blive behandlet, sammen med zink og antibiotika som azithromycin vil blive alvorligt ramt.

Jeg har været i Taoyuan og besøgt faciliteterne der. Det er tæt på Taipei Taoyuan International Airport, den største internationale lufthavn på Taiwan, og også besøgt Hsinchu Science Park, et Mecca for high-tech med over 400 virksomheder.

Dette område er yderst sofitikeret og velstående og har en Bullet Train Station der forbinder det med det centrale Taipei på cirka 30 minutter. Det er således ikke et tilbagestående tredje-verdens land - tværtimod det modsatte.

https://www.americanthinker.com/blog/2020/12/unexplained_explosion_and_fire_destroy_worlds_second_largest_pharmaceutical_factory_producing_precursors_for_hydroxychloroquine_.html


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails