fredag den 30. august 2024

Kamala Harris’ og grænsekontrol. En katastrofe

 

Kamala Harris’ og grænsekontrol. En katastrofe

Den forstærkes med en vicepræsident der er fortaler for ulovlig indvandring

Joseph Klein

Ifølge talsmand for Kama Harris’s præsidentkampagne Kevin Munoz, “er det en kendsgerning, at der kun er en kandidat i dette valg der vil kæmpe for ægte løsninger for at sikre nationens grænse, og det er vicepræsident Harris,” Hr. Munoz’ spin er lige så fantasifuldt som hvis han siger at den ekstreme venstrefløjskombination med Kamala Harris og Minnesota’s progressive Guvernor Tim Walz er repræsentative for gennemsnitsamerikaneren.

Den virkelige kendsgerning er at vicepræsident Harris deler ansvaret sammen med præsident Biden for Biden-Harris administrationens katastrofale åbne grænse politik og en ‘fang dem og løslad dem’ politik der har skabt den historiske krise ved den sydlige grænse. Harris-Waltz teamet vil gøre den krise endnu værre.

De “ægte løsninger med at sikre vor nations grænser” ville være at genindføre alle de grænse sikkerhedstiltag som Trump administrationen stod for, hvilket Biden-Harris administrationen så hensynsløst eliminerede og derpå indlede en  massedeportation. Men sådanne snusfornuftige løsninger ville være helt uden for en Harris-Waltz administrations tænkemåde. I stedet ville en åben grænse, skatteyderbetalte ydelser, amnesti og nem vej til amerikansk statsborgerskab for millioner af illegale immigranter være på toppen af deres ønskeliste. Det er derfor Kamala Harris er mest komfortabel med en ultra-progressiv medkandidat der deler hendes pro-illegal immigrant følelser.  

Tidligt som præsident udpegede Biden vicepræsident Harris til opgaven med at analysere de såkaldte “grundårsager” til den voldsomme vækst i antallet af illegale immigranter der krydser den sydlige grænse og komme med en plan for at håndtere disse “grundårsager.” Det hele var en latterlig opvisning med den hensigt at vildlede det amerikanske folk bort fra den realitet at  Biden-Harris administrationens egen hensynsløse politik var roden til den historiske strøm af illegale immigranter der vælter ind i U.S.

Hvis vicepræsident Harris virkelig tog sin opgave seriøst, ville hun have besøgt områderne ved den sydlige grænse adskillige gange, der hvor krisen er mest presserende. Sådanne besøg ville have givet hende lejlighed til at observere forholdene på disse mest kritiske steder. Hun kunne have talt med overbebyrdede grænsebetjente og få deres holdning til hvad der er gået galt og hvordan man håndterer situationen. Hun kunne have mødt migranter fra forskellige lande når de ankom til grænsen for at diskutere hvad der motiverer dem til at drage til USA og komme illegalt ind. 

Imidlertid besøgte vicepræsident Harris kun området ved U.S-Mexico grænsen een gang– El Paso, Texas juni 2021 – i cirka fire timer. Den tid brugte hun på at tale med fortalere for illegal immigration. Besøget var mere beregnet på at få taget fotos, end en seriøs undersøgelse af krisen. Ms. Harris blev faktisk helt væk fra krisens epicenter, hvilket var 800 miles fra El Paso i Rio Grande Valley.

Zaren for grænsen talte aldrig med Raul Ortiz under de to år han var leder for Federal Border Patrol Organization fra juni 2021 til juni 2023. Heller ikke i de seneste måneder har Kamala Harris talt med Mr. Ortiz’ efterfølger, Jason Owens, der blev udpeget juli 2023.

 

Vicepræsident Harris besøgte to af the Northern Triangle Central American distriker, hvorfra illegale immigranter kom i stimevis ind i USA, især under den første tid med Biden-Harris administrationen. Hun foretog en rejse til Guatemala (med et stop i Mixico) og en tur til Honduras i januar 2022. 

Siden da er ikke kontrollerede illegale immigranter væltet ind i the United States fra alle verdens lande, herunder fra fjender som Kina og terroristreder som Afghanistan. Mange af dem er blevet løsladt for at bo inde i vort land, med kun lidt eller slet ingen overvågning. 

Enhver med et minimum af sund fornuft ville kunne identificere den virkelige årsag til krisen ved grænsen uden at spilde skatteydernes penge på et fjols indsats. Initiativer som Biden-Harris administrationen skabte med sin åben grænse og ‘fang dem og løslad dem’ politik har været hovedårsagen til krisen der begyndte efter Biden og Harris kom til. 

Kamala Harris støtten for at tillade alle immigranter der illegalt bor i U.S. at være med i Medicare for All planen hun foreslog som præsidentkandidat i 2019 ville gøre tingene langt sværere. Således også hendes støtte for at give millioner af illegale immigranter lettere mulighed for statsborgerskab. Guvernør Waltz har allerede anvist vejen ved at underskrive lovgivning i Minnesota der giver illegale immigranter kørekort og giver de illegale gratis college adgang. 

Kamala Harris udstillede også sin ridderlige holdning til ægte grænsesikkerhed på den mest afskyelige facon ved at afvise bekymringer om terrorister, der kommer ind i landet illegalt og derpå kommer med falske asylansøgninger for at blive. Tilbage i februar 2019 forhånede hun præsident Trumps advarsler om at der var brug for en grænsemur for at holde terrorister borte fra den sydlige grænse. 

“At vor Øverst Kommanderede kan foreslå at vi skal bygge en mur ved vor sydlige grænse fordi der er terrorister der forsøger at invadere landet, kunne ikke være længere væk fra sandheden,” sagde den fremtidige grænse’czar’ dengang. 

Hvor tog Ms. Harris dog fejl.

Da Trump administrationen var ved sin afslutning var antallet af migranter på terrorlisten der illegalt forsøger at komme til United States gennem indgangsportaler nær NUL, ifølge data fra Customs and Border Protection. Efter Biden administrationen fik lavet om på Trumps grænsesikkerheds politik og gik bort fra at bygge mere på muren, skød antallet af illegale terrorister ved indgangsportalerne i vejret.

En ildevarslende perioderapport frigivet af the House Judiciary Committee and its Subcommittee on Immigration Integrity, Security, and Enforcement afslørede, at Biden-Harris administrationen har ladet snesevis af mistænkte terrorister være på fri fod rundt i landet. Rapporten viste at “af de flere end 250 illegale fremmede på terrorlisten som blev mødt af Grænsepatruljen ved den sydvestlige grænse mellem 2021 og 2023,” og mindst 99 “blev sat på fri fod i amerikanske samfund.”

En digital kampagne annonce for Kamala Harris forsøgte at udstille hende “som den der vil fixe vort nedbrudte immigrationssystem,” i modsætning til “den som forsøger at stoppe hende.” 

Harris-Walz teamets “fix” ville indlede med at holde grænsen åben, afkriminalisere illegal immigration, give amnesti til illegale immigranter der allerede er i landet og give dem skatteyderbetalte ydelser. Alt dette ville føre til at man belønner immigranter der kommer illegalt ind i USA med en motorvej åben for U.S. statsborgerskab. 

Det er nødvendigt at standse sådanne planer i opløbet før de yderligere vil være en fare for sikkerheden og det amerikanske folk, der allerede er i farezonen på grund af Biden-Harris administrationens katastrofale politik. 

https://www.frontpagemag.com/kamala-harriss-disastrous-record-on-the-border/


mandag den 26. august 2024

Dommedag for Democrats: Hvordan RFK Jr. kunne få Trump valgt

 Dommedag for Democrats: Hvordan RFK Jr. kunne få Trump valgt


Artiklen er fra marts 2024. Dog aktuel. Hvis Kennedy er uafhængig kandidat kunne han splitte de liberale stemmer


Paul Kengor


De er “forelsket i død.”


Således sagde Bobby Kennedy før det tragiske drab på ham i juni 1968: “Det min far sagde om forretningsmænd kan anvendes på venstreorienterede. De er skiderikker .....forelsket i død.” 


Dette øjenåbnende RFK citat er blevet fortalt en håndfuld gange i forskellige RFK biografier


Skribenterne, for hovedpartens del der selv er liberale  har fejlet ved ikke helt at sætte sig ind i hvad helt præcist RFK mente (og de plejer at holde fast i  det med forretningsmænd delen og udelade det med venstreorienterede). 


Ikke desto mindre åbenbarer citatet den realitet at RFK var, i bedste fald, dybt bekymret over de liberale i sit parti. Kulturelt og moralsk var han konservativ. Han var direkte mod abort, hans parti var blevet Dødens Parti. Havde RFK levet, og set Roe v. Wade og det som følger  heraf - 63 millioner aborter, ville den overbeviste Romersk katolik være ramt af afsky..’


Hvis RFK stiller op som uafhængig ville det være dommedag for Democrats.


De som kendte ham godt sagde at Bobby Kennedy var mere munk end politiker. Eftertænksom og bdende, måske ville han bedre have passet til et klosterliv. I stedet gik han ind i politik, og gik fra cølibat til ægteskab med hustruen Ethel. Parret fik 11 børn, den sidste var i hustruen mave da hun holdt RFKs hånd da han var døende på gulvet i  Ambassador Hotel i Los Angeles natten den 5. juni1068.


Det tredje af disse børn af Bobby og Ethel er Robert F. Kennedy Jr. Og denne RFK minder mig om sin far, særlig ved hans rosværdige uafhængighed og villighed til at bryde med Partilinjen og være sig selv. Ligesom sin far går han imod de skøre kugler ved den venstreorienterede det af hans parti.(RELATERET: Er Robert Kennedy Jr. den nye Eugene McCarthy?)


Det er den tendens der fik RFK Jr. til at gå imod hele partiets indstilling til tvungne vacciner - det vil sige de tvungne mRNA stik, pålagt amerikanerne med trussel om at de kunne miste deres arbejde - om ikke, nægtet adgang til colleges, blive bortvist fra militæret, og mere. Vor sundheds- og forfatningsmæssige, religiøse eller samvittigheds betingede indvendinger -pyt være med dem. For denne formodede ‘forbrydelse’ mod menneskeheden så google “RFK Jr.,” og en grum lille tilsvining dukker op på din skærm med denne ordlyd: 

Robert Francis Kennedy Jr. er en amerikansk miljøforkæmper og advokat og forfatter kendt for at fremme anti-vaccine propaganda og konspirationsteorier knyttet til sundhedsproblematikker.


Hallo, propagandist og konspirationsteoretiker! Og hvad er grunden? For at være imod de påtvungne vaccinationer af teenagere der ikke er risiko for at dø af COVID, men i risiko for at få myocarditis ved mRNA stikkene?  RFK Jr. indså det absurde i denne massepolitik og psykosen ved gruppetænkning hos Joe Biden og Democrats. Her kan vi tale om at være forelsket i døden. 


Men denne Kennedy, som hans ‘gamle,’ er ikke holdt inde med at kæmpe. Og nu har han brudt med partilinjen igen ved at meddele hans kandidatur som præsident. 


Med dette fortsætter RFK Jr. at være imod venstrefløjs fanatikerne. I løbet af weekenden gik han mod det fortsættende surrealistiske show med  2 meter høje, 100 kilo tunge fyre der optræder i damebadedragter og konkurrencer og “identificerer” sig som piger. “Jeg er imod personer der deltager i kvindeidræt, men biologisk set er mænd,” fortalte Kennedy en forbløffet CNN journalist, “Jeg mener kvinder ... har knoklet så hårdt for at udvikle kvindeidrætsgrene i de sidste 30 år. Jeg har betragtet det der nu sker og mener ikke det er fair.” 


Kennedy sagde det under stort bifald fra vanetro Democrats der så til og jublede fra deres dagligstuers sikkerhed. Hans holdning er Sund Fornuft. Dog rammer det en Biden og hans revolutionære kolleger der  er uden forbindelse med ‘folket,’ og som ønsker at teenagere kan få lemlæstende kønskirurgi uden forældrenes samtykke. Igen kan vi tale om at være ‘forelsket i død.’

Forvent endnu mere modig uafhængighed fra RFK Jr. — der gennem tiden har haft en lang historik med konventionelle liberale holdninger. Han er helt klart ikke en konservativ. Ikke desto mindre er han sig selv, han er villig til at udfordre Biden ved nomineringen. 


Vil han lykkes med det? Min fornemmelser er Nej. The Democratic Party vil bakke op om Biden som deres sikre kort mod Donald Trump for at holde ham ude af Det Hvide Hus Democrat nominerede i 2016 og 2020 fik flere millioner stemmer end Trump, selv med deres uinspirerende og upopulære nominerede, og de føler helt klart at det kan de gøre igen i 2024. 


Jo, Donald Trump har en trofast base der vil gøre alt for manden, men millioner af liberale vil være lige så ihærdige for at stemme mod ham. Democrats er overbevist om at Donald Trump ikke kan opnå 50% af stemmerne. Det er jeg også. Republicans vil ikke vinde med en kandidat der ikke kan komme tæt på 50%. 


Det er medmindre RFK Jr. i sidste ende opretter et Tredje Parti.

 

En potentiel mulighed er, at Kennedy kandidatur sker ved at han ikke opnår Democrats nominering, og stiller op som ‘uafhængig.’ Hvis han gjorde det kan jeg nemt se at RFK Jr. napper 20% af stemmerne i 2024, som det var tilfældet med Ross Perots 19%  i 1992 og dermed banede vejen for at Bill Clinton vandt med kun 43% af stemmerne. Eller det kunne svare til 1968 med Richard Nixons sejr med 43% mod Democrat Hubert Humphrey og den tredje uafhængige kandidat George Wallace, eller i 1912 med Democrat Woodrow Wilson, Republikaneren William Howard Taft, og Teddy Roosevelt og tredje-parti kandidaten socialisten Eugene Debs som en fjerde kandidat. Wilson vandt med blot 42% af stemmerne.

 

Det er således det eneste scenario, hvor jeg kunne se Donald Trump vinde med anslået 46% af stemmerne. Trumps anslåede højeste tal nu er midt 40%. Med den sjældne undtagelse af Trumps sejr i 2016, kan en flertals nomineret i et parti kun vinde præsidentembedet med den margin når en tredje kandidat tiltrækker sig stemmer. Jeg har hele tiden følt at Trumps eneste chance for at vinde i 2024 er ved at en tredje-parti kandidat træder frem og suger stemmer fra Biden. 


Hvis RFK laver et tredje parti ville det være Dommedag for Democrats. Det kunne bringe Donald Trump tilbage i Det Hvide Hus. Hvis det sker har Democrats kun sig selv at takke for deres idiotiske, autoritære politik om alt fra ‘tvungne’ vacciner, til drag queen optrædener til transkønnede atleter der mobber piger. 


https://spectator.org/doomsday-for-democrats-how-rfk-jr-could-elect-trump/


fredag den 23. august 2024

Børnenes fremtid og det kommende valg

 

Børnenes fremtid og det kommende valg


James Mullin

De to største demografiske bolværker hos det moderne Democrat Party er sorte i byerne og college-uddannede kvinder. Første gruppe er et sandt mysterium, når man tænker på den degradering vores byer under Democrat kontrol har oplevet de sidste 70 år. Den anden gruppe, selvom der er forsket mindre i det, er et endnu større mysterium for i det mindste en undergruppe. De college-uddannede kvinder med børn i byområder.

I de sidste 40 år (og det er gået stærkt de sidste 15) har der været en betragtelig nedtur i alle former for uddannelsesstandarder i the U.S. Matematik- læsefærdigheder falder. Og forsøg at få gennemsnits high-schooleleven (eller endog college studerende) til at skrive en struktureret, grammatisk korrekt og sammenhængende paragraf nærmest umuligt!

I mit arbejde med studerende gennem 40 år jeg har været vidne til denne nedtur på første hånd - og min erfaringer har været med “veluddannede” college og efteruddannede studerende. En ven der underviser i kemi ved et lokalt universitet fortalte mig han var bekymret over at de nye elever ikke ville være i stand til at klare selv de grundlæggende områder i kemi. Det er ikke tilfældigt, at universitetet er gået bort fra SATS som et adgangskrav for fem år siden.  

Image by Andrea Widburg.

Man skulle tro mødre ville være bare en smule bekymret, ja faktisk bekymret nok til ændre deres stemmevaner. At hævde der ingen forbindelse er mellem Democrat styre og den direkte negative kvalitet på akademiske felter er at vende det blinde øje til the Democrats mest loyale politiske fagforening -the American Federation of Teachers—og deres Maoistiske formand Randi Weingarten. Dit kære afkom er meget mulig fantastisk til lacrosse, fodbold, eller volleybold, og klarer sig fint i tværgående studier, men overvej ikke et sekund om de mon er lige så godt uddannede på akademiske felter som for en generation (og især to generationer) tidligere.

Man kan troværdigt argumentere for, at vor nye venstreorienterede herremænd faktisk kunne ønske direkte uvidende, stupide borgere. Men vi afholder os fra at ind gå ind i det vildnis af “hvorfor?” Lad os fokusere på “hvad” som er, at vore unge og børn falder nedad akademisk betragtet. Der hvor de skulle udmærke sig, er kerneområder som - matematik og læsning - dokumenteret som værende hurtigt nedadgående. Alligevel bliver deres mødre ved med at stemme for den samme slet skjulte kabale der har påført denne ødelæggelse af vort samfund! Måske havde Einstein ret i sin vurdering af vanvid; det at gentage de samme handlinger og den samme opførsel.

Nu med Harris har vi - i kødet - selve symbolet på hvad et usammenhængende uddannelsessystem skaber. Harris er en person der er et levende udtryk for Peter Princippet (på steroider) der ikke kan sammenfatte sammenhængende tanker og fraser, ikke fordi hun lider af demens. men fordi hun er hvad Vestens uddannelsessystem skaber. Trods dette, kan vælgerne, under ledelse af de college-uddannede kvinder, måske snart betro hende koderne til kernevåben. 

Forleden dag trængte russiske og kinesiske militærfly for første gang i historien ind over en luftforsvarsstilling i Alaska. Dette er en reminiscens af den der 'særlige' luftballon, men endnu mere foruroligende.  

Hvis du ikke mener at direkte US svaghed inviterer til militære eventyr fra vore fjender vil jeg blot pege på Mellemøsten lige nu, krigen i Ukraine og den hastigt forværrede situation ved Taiwan strædet. Og vi har endnu ikke set det hele. 

Den afgåede, og ikke så ‘store’ Barrack Hussein Obama, i hans vision for  “Transformed America,” jamrede ofte, i forskellige udgaver over, at the US var en supermagt, og ifølge en rådgiver, drømte om at lede i baggrunden”  (en forfinet måde at mene “følge”). Hvis man virkelig ønsker at miste betydningen i verden, siger historien er der intet som et større militært nederlag. Spørg blot Karthago. Åh nej, det kan du ikke..

I valget der kommer, og hvis vore forstadsmødre ikke kan holde fokus på de miserable offentlige skoler og deres uddannelser, som deres børn modtager (det vil sige deres begejstring over den første østasiatiske, indiansk jamaicanske kvindelige præsident, overskygger fokus på deres børns fremtid) kunne vi måske så have fokus på deres liv nu og her. 

Under den præsident vil de af deres børn der tvinges til at lære Mandarin være heldige. De ægte tabere i denne episke politiske strid vi nu er i kan meget vil blive de børn der går tabt i militære aktioner i Amerika ved de russiske og kinesiske styrker, og takket være politisk uduelighed (eller værre) fra  the Democrat Left.

https://www.americanthinker.com/blog/2024/07/suburban_moms_focused_on_kamala_s_intersectionalism_ignore_their_kids_futures.html


tirsdag den 20. august 2024

JD Vance og hans syn på kvinder

 

JD Vance og hans syn på kvinder

Andrea Widburg


Venstresnoede kvinder er ved at få et bommesislag over, hvordan JD Vance i 2021 beskrev Kamala Harris og andre barnløse venstreorienterede kvinder. Kendsgerningen er at Vances farverige sprogbrug ganske præcist beskriver et ægte og bekymrende fænomen hos et særligt segment af barnløse kvinder (jeg må straks påpege at det ikke gælder alle barnløse kvinder) i Amerika.

Straks efter Vance gav meddelelse om sit kandidatur til the Ohio Senate slog han i en tale fast at “den barnløse venstrefløj” ikke er opsat på Amerikas fremtid, fordi uden afkom, har venstreorienterede ingen direkte andel i fremtiden. Som svar på Tucker Carlsons udspørgen uddybede Vance hvad han mente med sin observation: 

Dette land ledes på effektiv vis via the Democrats, via vore virksomhedsoligarker, af en flok barnløse kattedamer der i deres liv ikke har det ikke særlig godt, med de valg de har taget, og derfor ønsker de at også resten af landet skal være miserabelt. 

Det er såmænd en grundlæggende kendsgerning. Ser du, Kamala Harris. Pete Buttigieg, AOC—hele the Democrats fremtid er kontrolleret af mennesker uden børn. Og hvordan giver det nogen mening at vi har overladt vort land til mennesker der sådan set ikke har en andel deri?

Jeg ville blot stille det spørgsmål og foreslå, at måske, hvis vi ønsker en sund styrende klasse i dette land burde vi investere mere, vi burde stemme mere, vi burde støtte flere der faktisk har børn, fordi det er de mennesker der i sidste ende har en mere direkte andel i dette lands fremtid.

De oplagt mistænkte - de venstreorienterede barnløse kattedamer der har valgt karrierer frem for at have børn - blev stærkt fortørnede. En Google søgning, afslørede at blandt de mest fortørnede var skuespiller Jennifer Aniston (55 år), en Democrat, Aniston’s vrede nåede til The Hill:

Jennifer Aniston, der har været åben om sine fertilitets bestræbelser forhåner den republikanske vicepræsidentkandidat for Ohio senatorens tidligere bemærkninger om de adskillige "barnløse kattedamer” i Washington.

I en post på hendes sociale medie delte Aniston budskabet rettet mod Vance med næsten 45 millioner Instagram følgere: “Jeg beder til at din datter en dag er heldig nok til selv at få et barn. Jeg håber hun ikke vil få brug for at gå til fertilitetsbehandling som en mulighed.” 

“Fordi du også forsøger at tage det fra hende,” sagde Aniston  55 år.. 

I et interview i 2022 sagde Emmy Award vinderen hun forsøgte at blive gravid i adskillige år, og gik gennem flere omgange med fertilitetsbehandling uden det lykkedes.

Hverken Vance som Trump har naturligvis været imod kunstig befrugtning. Faktisk støtter Trump meget stærkt IVF, men sandhed bekymrer aldrig Democrats.

Hvad The Hill ikke nævner, men som Aniston indrømmer i en Allure artikel, er, at hendes IVF forsøg skete da hun var sent i 30’erne og tidligt 40’erne. På det tidspunkt er de fleste kvinder allerede rykket forbi højdepunktet for frugtbarhed, og det falder stadig og befinder sig på det stadium hvor de siger. “Jeg håber at nu hvor jeg har brugt mine frugtbare år på at få en karriere, så kan jeg få videnskaben til at træde til og lade mig få en baby.”

Jeg er ikke nederdrægtig, jeg siger sandheden fordi jeg næsten ventede for længe og fik brug for lægelig intervention (det var dog ikke IVF) for at blive gravid som 35 årig. Havde jeg ventet endnu et år, ville det med stor sandsynlighed være for sent. Ydermere var det ikke kun min karriere der holdt mig ude af barnløshed industrien. I stedet var det den umodne glæde ved at være en relativ velhavende voksen, der kunne leve et utroligt selvcentreret liv. Jeg var en af de barnløse voksne i Disneyland.

Børn fik hele det liv flået i stykker. Da de var meget små var jeg ikke længere herre over min egen skæbne, og jeg hadede det. Da mine børn blev ældre, måtte jeg stadig lade mine personlige behov træde i baggrunden, fordi børnenes behov altid var betydeligt større end mine. 

At være forældre var den mest udmattende, frustrerende og det mest udfordrende job jeg nogensinde havde haft. Det var også, uden sammenligning, det mest givende, mest vigtige jeg nogensinde har gjort. Jeg blev et overmåde bedre  menneske (især ved at eliminere min ungdoms selviskhed) fordi jeg jo skulle være den bedste person for dem. I dag giver selve deres tilstedeværelse mig uendelig glæde. 

Mine børns eksistens er også brændstoffet for det arbejde jeg udfører. Når politik bliver for meget og gør mig nedtrykt siger jeg til mig selv, “Intet af alt det betyder faktisk noget, fordi jeg snart alligevel skal dø.” Derpå ryster jeg mig som en våd hund og tænker, “Men mine børn er ikke ved at dø. Jeg bygger deres verden, og mine børnebørns verden, med hvert ord jeg nedfælder.” 

Således kender jeg Jennifer Aniston og andre som hende. Og for at sige det tydeligt. Jeg taler ikke her om kvinder der desperat ønsker børn, ikke som en Hollywood eller en karriereafslutning, men fordi de ønsker at opfylde deres skæbne som kvinder, dog af uransagelige grunde ikke har været i stand til at gøre det. Disse er ikke kvinder hvis barnløshed er drevet af pligt for en korporation eller til selvet, men blot skyldes uheldige omstændigheder. Med andre ord, er de fleste af dem ikke selvcentrerede og umodne. 

Image by freepik.

Jeg taler heller ikke om nogle af de vidunderlige kvinder der efter eget valg er barnløse, men som er kommet ud over den selviske umodenhed hos venstrefløjen. Disse kvinder, de er alle konservative, er ikke optaget af de dystopiske marxistiske mareridt der kræver affolkning og opdeling i grupper. Altruistisk ser de på fremtiden for alle børn i fraværet af deres egne. 

For de flestes vedkommende, uanset hvor meget de voldsomt protesterer imod det er børn gode for kvinder fordi de sædvanligvis fortærer den følelsesmæssige energi som Naturen giver kvinder for at bruge den på deres børn. Kvinder der har fået at vide at deres børn vil ødelægge planeten, bruger den samme energi, og drevet af deres venstreorienterede mareridt går de amok. 

Disse forvirrede, gale kvinder er de som står i frontlinjen for pro-Hamas bebægelsen (og Hamas hader virkelig kvinder) klimaforandringsbevægelsen (der dømmer menneskeheden til en kold, dyster dødsorienteret præmoderne tid), de åbne grænser (der oversvømmer landet med analfabeter, ofte kriminelle, der har middelalderorienterede holdninger, men som skal erstatte Amerikas manglende børn). transkønnet bevægelsen (der steriliserer mennesker) og selvfølgelig abort.

Det er de midaldrende hvide kvinder der flokkes om Kamala Harris i hendes første store kampagnesammenkomst.

Og de hadfyldte kvinder der kan ses på traileren for Matt Walsh’s film der snart kommer og som undersøger DEI bevægelsen:

Med andre ord så var Vances ord rettet mod en specifik klasse af “barnløse ladies.” Det er de kvinder der aldrig er blevet ældre end en 14 årig pubertets teenagner som læser uhyggelig dystopisk fiktion eller som fokuserer, som var de besatte, på deres krop. Bundet af deres frygt og besættelser søger de på hysterisk vis at slå løs på disse udfordringer ved at udøve en form for kontrol over verden der jo vil være et elendigt sted i fremtiden.

Det er kun de kvinder der har givet efter for denne galskab som burde være forargede over Vances ord, fordi han definitivt taler om dem. Alle andre, uanset om de er uden børn eller har børn, burde træde tilbage. 



https://www.americanthinker.com/blog/2024/07/should_jd_vance_be_in_trouble_for_comments_in_2021_about_childless_cat_ladies.html


onsdag den 14. august 2024

Falsk Pride

 

Falsk pride

Eric Utter


Pride.

Alle er bare så stolte. Så Forbandet Stolte!

Vi er netop kommet gennem Pride Month. Pride parader, fejringer. reklamer, og alle steder lægger vi mærke til det som var det drag queens. Og ikke bare, hvor man måske kunne forvente det. 

I fodgængerovergange, hos sportshold, i forretninger eller i emails de var alle 'udsmykket med en eller anden form for anerkendelse eller hyldest til LGBTQ samfundet.

Så stolt! Kunne ikke være mere stolt af vort køn (hvad det så i dag er) eller seksualitet! 

For det er jo det der betyder noget, det som virkelig fortæller os, og andre, hvem vi sådan set er, ikke sandt? Og det er derfor de ønsker at sikre sig de unge også er med. Jo yngre des bedre. Jo yngre desto mere stolt!

Hunter Biden er stolt. Og derfor trodsig. Og hans far, præsidenten, hævder han er “den klogeste mand jeg kender.” Og han burde da vide det, denne Old Joe? Naturligvis er Hunter stolt. 

Dr. Jill Biden er også stolt. Af sin mand. Hun udbrød over for ham (om hans debat optræden) “Du besvarede hvert spørgsmål...!”  

Nuvel, på en måde ...og ikke alt gik godt, men hallo stjerner og striber til den øverstkommanderende. 

Pro-Hamas studenter på hvert uddannelsefelter også stolte. De er pavestolte. Så stolte over at støtte Hamas terroristerne, at mange sang“We are Hamas!”

NBC var engang så stolt over deres slogan “Stolt som en påfugl!” Man var faktisk så stolt at man igangsatte en ny kanal ved navn Peacock. Og den Peacock kanal har shows som “Queer As Folk,” “Queer Planet,” og “TransAmerica.”

Det hele i deres “LGBTQIA+ Collection.”

Ved du hvem der også er stolt? Næste alle og enhver! Muslimer. Feminister, Indfødte amerikanere, “Uddannere”, "journalister," de polyamorøse og så videre. 

Alle undtaget heteroseksuelle, hvide mandlige kristne. Og forresten, hvorfor skulle de være stolte? De unge er blevet smidt ud af militæret...og de ældre brændemærket som “hjemlige terrorister.”

Ingen pride for dig!

Jeg mener der er jo kun en vis portion pride at dele ud af, ikke sandt?

Nu kan jeg ikke lige huske om pride går forud - eller går efter - faldet??

Åh pyt. Det betyder nok ikke noget.


https://www.americanthinker.com/blog/2024/07/false_pride.html


Related Posts with Thumbnails