onsdag den 14. august 2024

Falsk Pride

 

Falsk pride

Eric Utter


Pride.

Alle er bare så stolte. Så Forbandet Stolte!

Vi er netop kommet gennem Pride Month. Pride parader, fejringer. reklamer, og alle steder lægger vi mærke til det som var det drag queens. Og ikke bare, hvor man måske kunne forvente det. 

I fodgængerovergange, hos sportshold, i forretninger eller i emails de var alle 'udsmykket med en eller anden form for anerkendelse eller hyldest til LGBTQ samfundet.

Så stolt! Kunne ikke være mere stolt af vort køn (hvad det så i dag er) eller seksualitet! 

For det er jo det der betyder noget, det som virkelig fortæller os, og andre, hvem vi sådan set er, ikke sandt? Og det er derfor de ønsker at sikre sig de unge også er med. Jo yngre des bedre. Jo yngre desto mere stolt!

Hunter Biden er stolt. Og derfor trodsig. Og hans far, præsidenten, hævder han er “den klogeste mand jeg kender.” Og han burde da vide det, denne Old Joe? Naturligvis er Hunter stolt. 

Dr. Jill Biden er også stolt. Af sin mand. Hun udbrød over for ham (om hans debat optræden) “Du besvarede hvert spørgsmål...!”  

Nuvel, på en måde ...og ikke alt gik godt, men hallo stjerner og striber til den øverstkommanderende. 

Pro-Hamas studenter på hvert uddannelsefelter også stolte. De er pavestolte. Så stolte over at støtte Hamas terroristerne, at mange sang“We are Hamas!”

NBC var engang så stolt over deres slogan “Stolt som en påfugl!” Man var faktisk så stolt at man igangsatte en ny kanal ved navn Peacock. Og den Peacock kanal har shows som “Queer As Folk,” “Queer Planet,” og “TransAmerica.”

Det hele i deres “LGBTQIA+ Collection.”

Ved du hvem der også er stolt? Næste alle og enhver! Muslimer. Feminister, Indfødte amerikanere, “Uddannere”, "journalister," de polyamorøse og så videre. 

Alle undtaget heteroseksuelle, hvide mandlige kristne. Og forresten, hvorfor skulle de være stolte? De unge er blevet smidt ud af militæret...og de ældre brændemærket som “hjemlige terrorister.”

Ingen pride for dig!

Jeg mener der er jo kun en vis portion pride at dele ud af, ikke sandt?

Nu kan jeg ikke lige huske om pride går forud - eller går efter - faldet??

Åh pyt. Det betyder nok ikke noget.


https://www.americanthinker.com/blog/2024/07/false_pride.html


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails