torsdag den 14. januar 2016

Saudi Arabien - verdens største hykler

Saudi Arabien: Verdens største hykler

Raymond Ibrahim

Saudi Arabien betonede her forleden over for det internationale samfund, at der er behov for at stå op imod “intolerance, ekstremisme og krænkelser af menneskerettighederne.”
Hvis dette lyder helt surrealistisk så tænk lidt over følgende uddrag fra en rapport fra den 26. juli i  Saudi Gazette :
Saudi Arabien har genoptaget sin opfordring til det internationale samfund om at kriminalisere enhver handling der forhåner religiøse læresætninger og trossymboler sammen med alle former for diskrimination baseret på religion.
Saudi Arabien ønsker at karikaturtegnere i Vesten, komikere og andre - mennesker der kun repræsenterer sig selv - skal holde inde med at forhåne Islams religiøse dogmer og symboler, og det trods det at det arabiske kongedømmes egen institutionaliserede politik er netop at forhåne og diskriminere andre religioners religiøse dogmer og symboler.
Saudi Arabia: The World’s Greatest Hypocrite
I Saudi Arabien får ingen tilladelse til at opføre en kirke, den højeste islamiske myndighed har dekreteret at det er “nødvendigt at ødelægge alle regionens kirker.” Hver gang kristne mistænkes for at mødes i et hjem for at tilbede - eller som en saudisk embedsmand engang klagede. “planlægge at fejre Jul” - bliver de anholdt.
Ethvert kors eller andet ikke-muslimsk symbol man finder bliver konfiskeret og ødelagt. Enhver der fanges i forsøg på at smugle bibler eller nogen anden “publikation der har fordomme mod enhver anden religiøs tro udover Islam,” kan henrettes.
I 2011 blev en fodboldspiller fra Colombia “arresteret af saudisk moralpoliti efter kunder i et shoppingcenter i Riyadh udtrykte vrede over fodboldspillerens religiøse tatoveringer, der omfattede et ansigt af Jesus af Nazaret på sin arm.” I 2010 kyssede en rumænsk spiller tatoveringen af et kors han havde på armen efter at have scoret et mål - publikum blev rasende.
Dog har Saudi Arabien den helt utrolige frækhed så at bede Vesten - hvor Islam kan praktiseres frit, hvor moskeer og Koraner kan bygges og udbredes, og hvor muslimer har alle rettigheder - om at holde inde med “diskrimination baseret på religion.”
Således fortsætter the Saudi Gazette:
I en henvendelse på et internationalt symposium, der begyndte i en fransk by lørdag, omhandlende mediers dækning af religiøse symboler, sagde en senior saudisk embedsmand at Kongedømmet for mange år siden har understreget at det internationale samfund skal handle hurtigt for at stå op imod religiøs og kulturel intolerance, der er blevet vidt udbredt i alle samfund og folk i verden.  
På samme tid, tilbage i den virkelige verden er der kun få lande der bedriver så megen “etnisk, religiøs og kulturel intolerance” som det arabiske kongedømme. Oveni førnævnte diskrimination og intolerance er Saudi Arabien berygtet for at være racistisk og klanopdelt.
10% af befolkningen nægtes lige rettigheder på grund af deres race; sorte mænd udelukkes fra at have stillinger i regeringen; sorte kvinder kommer ofte under anklage for at være “hekse”; kastrerede afrikanske slaver sælges på Facebook her i Islams fødested, og landets prinser er kendt for at gennembanke deres sorte slaver til døden. Human Rights Watch har beskrevet forholdene for udenlandske arbejdere i Saudi Arabien og sammenligner det med slaveri.
.
Værst er det for de som er sorte og kristne. Efter 35 etiopiere blev anholdt og mishandlet i fængslet i næsten et år blot for at bede i et privat hjem sagde en af dem efter løsladelse: “De [Saudierne] er fulde af had mod ikke-muslimer.
Dette er ingen overraskelse når man overvejer at det saudiske uddannelsessystem går meget op i at indoktrinere de muslimske børn, med had og læren om at “aberne er Sabbatens folk, jøderne, og svinet er de vantro hos de som tror på Jesus, de kristne.”
Ifølge den saudiske forfatter Hani Naqshabandi, “Vore religiøse institutioner giver ikke plads til at tænke frit. De (saudiske institutioner) sagde at den kristne er vantro, en helvedes beboer, en fjende af Allah og Islam. Derfor sagde vi “Må Allah forbande dem.”
Husk at alt dette er den officielle saudiske politik - ikke de “frie ytringer” af enkeltindivider som saudierne fordømmer som skabende “etnisk, religiøs og kulturel intolerance” rundt om i verden.
The Saudi Gazette fortsætter ved at citere en Abdulmajeed Al-Omari, “en senior saudisk embedsmand. Talende ved et internationalt symposium i Frankrig der var vært for repræsentanter fra 16 europæiske nationer, sagde han at Vestens “ytringsfrihed uden grænser er restriktioner” er “krænkelser der avler intolerance, ekstremisme og menneskerettighedskrænkelser.”
Igen er det passende at betone at i Vesten er individer fri til at ytre sig. Og det er så det - udtrykke sig - ikke handle som i mord, terrorisme, voldtægt, slaveholdelse, kirkebombninger eller nedslagtning af “frafaldne.”
Men hensyn til Vestens regeringer så, takket være politisk korrekthed, så opmuntrer den ikke til ytringsfrihed. Ærlig, åben objektiv tale om Islam undertrykkes, hvilket vel er derfor enhver leder i Vesten fastholder at ISIS “intet har med Islam at gøre,” den såkaldte Fredens Religion.
På samme tid er det netop islamisk lære der er med til at give næring til “intolerance, ekstremisme og menneskerettighedskrænkelser,” og det ikke kun i Saudi Arabien, men over hele den muslimske verden. Og det er præcist denne lære der giver anledning til at mennesker i Vesten kritiserer Islam herunder ved tegninger.
Intet af dette er dog tilstrækkeligt til at gøre saudierne flove:
Al-Omari sagde den saudiske deltagelse i symposium er helt i tråd med landets bestræbelser for at støtte retfærdighedsprincipperne, menneskeværdigheden, fremme af værdier og tolerancens principper i verden, samtidig med man betoner vigtigheden af at respektere religioner og religiøse symboler.
Faktisk er det sådan, at takket være Saudi Arabiens gennemførte mangel på “retfærdighed, menneskelighed, fremme af værdier og principper for tolerance,” så har endog U.S. State Department landet på listen over Islams ‘hjem’ for Muhammad, som et af otte “Lande der giver anledning til særlig bekymring.”
Således beder Saudi Arabien, på en ultra-hyklerisk facon det internationale samfund om at holde inde med at udøve ytringsfrihed - selvom man åbenlyst forfølger ikke-muslimer, diskriminerer mod ikke-saudier, og krænker de mest basale menneskerettigheder dagligt.
Så er det op til os alle at afgøre hvad der mest surrealistisk: At Saudi Arabien der ligger helt i toppen over statspåtvungen religiøs intolerance og etnisk diskrimination kan opfordre Vesten til at “konfrontere etniske, religiøs og kulturel intolerance” eller det er Vesten der nedværdiger sig til at deltage i sådanne hykleriske fora?

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails