lørdag den 9. januar 2016

Politikeres krokodilletårer - Skam Jer!!

Obama's krokodilletårer?Var præsident Obamas tårer over ofrene for skudepisoder ægte? Næsten alle politiske kommentatorer og selv Donald Trump, krediterede ham for ægte medfølelse.  Doug Ross og Biff Spackle, bemærkede imidlertid, hvor usædvanligt det var for Obama at sørge med tårer, når man tager de mange muligheder i betragtning:
(flere eksempler her)
Der har været utroligt mange der kommenterede her på AT og min blog i går, om Obamas krokodilletårer. Jeg blev inspireret til at skrive lidt opfølgende for at sætte lys på dem og yderligere redegøre for hans bevidste manipulation med offentligheden med iscenesatte følelsesudbrud.

Ekstra oplysning fra AT læsere.

Adskillige læsere bemærker, at hvis en person dypper sin fingerspids i lidt mentol eller kamfer, så kan det fremprovokere tårer. Sandsynligvis er mange af os bekendt med dette når vi kommer til at røre ved, eller gnide os i øjet efter vi har brugt en salve der irriterer. (Bengay f.eks.) Det svier og forårsager, at øjet bliver rødt og tåren løber - vor krops automatiske reaktion og forsøg på at fjerne det irriterende fra øjet. .

willmay skrev at der er produkter kaldet “tårefremkaldere” som benyttes af skuespillere der har brug for at græde. (Storartet produkt også for snydeartiser, ikke sandt?) Hun har en indsigt der er værd at lægge mærke til, herunder observationen, at da Obama først berørte sin venstre øjenkrog - “så kom der tårer kun fra det øje.”  Flot observation: Tårer flyder ikke asymmetrisk, hvor det ene øje løber og det andet forbliver tørt. Først da han berører sit højre øje begynder det at løbe.

Lad mig lige bemærke at Obama tørrede det venstre øje begyndende ved den yderste kant og indad mod næsen. Forsøg du at gøre det. Du vil opdage at du sådan set ikke har nogen refleks der kunne ligne den gestus på de tidspunkter i dit liv du har grædt. Det er netop, fordi det ikke er normalt, da ægte tårer flyder fra det lille hul i vore tårekanaler der befinder sig ved øjekanten tæt ved næsen. Som Sons of Charlemagne bemærker: “tårer flyder ikke fra øjets yderste kant.”
Jeg gik så i færd med at udforske denne form for udspekuleret opførsel.

For ikke så lang tid siden udførte Bill Clinton, endnu en storlyvende øverstkommanderende, en virkelig skamløs handling. (Typisk for Clintons). En kommentar af vinny gjorde at jeg gik i færd med at søge efter et følelsesfupnummer udført af Bill, hvor han gik fra latter til (fup) tårer på et nanosekund.

Det fandt sted i 2008 da Clinton var ved at gå bort fra en begravelsesceremoni for Ron Brown. Man kan se Clinton sludre og småle med den person han talte med. Lige indtil han får øje på mediernes kameraer - hvorefter han bøjer hovedet, ser meget sorgfuld ud og lader som om han tørrer en tåre fra øjet.http://www.americanthinker.com/blog/2016/01/obamas_fake_tears.html#ixzz3wdoKguEH

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails