søndag den 24. januar 2016

Buddhister og folkedrab på muslimer i Burma - sandt og falsk

Bernie Planck

En læser sendte mig for nylig mail med nogle fotos fra en artikel af bloggeren Rai Saqib der angiveligt skulle vise massakren på mere end 1000 muslimer i Burma ved buddhistiske angribere.

For det første så lad mig slå fast at der vitterlig slås muslimer ihjel i Burma, og formålet med denne lille artikel er ikke at undskylde den måde militæret i Burma har behandlet konflikten mellem buddhister og den muslimske befolkning. Formålet er at vise hvordan muslimer og deres apologeter over hele verden benytter løgn og bedrag for at skjule hvorfor buddhister, der udenfor al tvivl er de mest fredelige mennesker i verden, har handlet med vold mod muslimer
.
Før vi diskuterer løgnene og bedraget så lad mig give en forklaring på, hvorfor buddhister har tyet til vold:
Svaret er naturligvis af frygt for at miste deres kultur til en barbarisk kult.. Buddhister ved udmærket hvad der hændte med det engang kristne flertal i lande som Syrien, Libyen, Irak, Tyrkiet, Algeriet, Tunesien, Egypten, Jordan og der nu alle er lande med muslimsk flertal.
Buddhister er udmærket klar over at i lande som Pakistan, Bangladesh, Afghanistan, Indonesien og Malaysia var der engang et flertal af buddhister og hinduer, de er nu renset for buddhister og hinduer.

Buddhister er klar over at Iran engang var et land med et flertal af Zoroastrianere, kristne og jøder, men nu er 99,4% muslimer.

Men hvad så med de hævdede tusinder af muslimer der er blevet slagtet af burmesiske buddhister? Nuvel lad os se lidt nærmere på nogle billeder der vises på tusinder af sociale medier, websteder, blogs og islamiske nyhedsorganisationer over hele verden.

Tænk lidt nærmere over det billede herunder hvor man hævder at “flere end 1000 blev dræbt igår,” og antyder at ligene er muslimer dræbt af burmesiske buddhister. Men selv ved et overfladisk kig på ligene og man kan se, at der ikke er en eneste dråbe blod på nogen af ‘ofrene.’ Blev de alle kvalt mens de sov, eller blev de druknet i deres badekar? Og hvorfor er de alle mænd? Hvor er kvinderne og børnene? En massakre burde vil omfatte hele familier?
Violence in Thailand's muslim south In Tak Bai, Thailand On October 25, 2004- 85 Muslim men died during a demonstration in Tak Bai district (Narathiwat province.). Seven protesters were killed by police gunfire when security forces broke up a violent demonstration outside a police station and detained some 1 300 Muslim men. 78 of those detainees subsequently died, mostly from suffocation, after being packed into trucks and taken to camps. The Thai army holding up Muslim demonstrators by the river.

Billederne er falske og det rene fup

Faktisk er ingen af mændene på billedet døde - de ligger ned og bliver overvåget af thailandske soldater.

Her er den korrekte overskrift/forklaring  fra Getty Images:

Volden i Thailands muslimske sydlige del i Tak Bai, Thailand, den 25. oktober 2005. 85 muslimske mænd døde under en demonstration i Tak Bai distriktet (Narathiwat provinsen). Syv protesterende blev dræbt af politiets skud, da sikkerhedsstyrker opløste en voldelig demonstration udenfor en politistation og tilbageholdt cirka 1300 muslimske mænd. 78 af de tilbageholdte døde efterfølgende, de fleste ved kvælning efter at være stuvet sammen i lastvogne og ført til lejre. Thailands hær anholder muslimske demonstrerende ved floden.

Hvad så med billedet herunder hvor vi ser burmesiske buddhistiske munke stå over lig af muslimer de har slået ihjel:
burma tragedy

Niks! det billede har intet med Burma at gøre - de fleste af ofrene er tibetanske buddhister. Her følger så beretningen fra Getty Images knyttet til billedet:

Tibetanske munke forbereder en masseligbrænding af ofrene for en kraftigt jodskælv den 17. april 2010 i Jiegu, nær Gomud -Kina. Rapporter nævner af 11144 mennesker døde og flere end 11000 tusind blev såret da jordskælvet med en styrke på 7,1 ramte Qinghai provinsen.  
Tibetan monks prepare a mass cremation for the victims of a strong earthquake, on April 17, 2010, in Jiegu, near Golmud, China. Current reports state 1144 people died and more than eleven thousand were injured when the 7.1 magnitude earthquake struck Qinghai Province. Most of the victims are Tibetan and would normally have a sky burial, in which the bones of the bodies are broken and are left for vultures, but the sheer number of victims have forced the authorities to abandon the practice.
De fleste af ofrene er tibetanere og ville normalt have fået en anden begravelse, hvor ligenes knogler brydes og efterlades til gribbene, men på grund af antallet af ofre er myndighederne gået bort fra den praksis.

Ingen af de viste fotos der cirkulerer har noget som helst med at muslimer i Burma bliver slået ihjel, men hvor mange burmesiske muslimer døde så? Ifølge Human Rights Watch, der efterforskede efter optøjer i 2012 var det nogle få dusin der døde - fra begge sider - læs Pdf-filen her. Ifølge China Daily News, er uantallet af muslimer der er dræbt under og efter disse optøjer cirka 166.

Selvom hvert eneste liv er værdifuldt, og jeg ønsker på ingen måde at gøre tragedien mindre værd, så er imidlertid fotos af ‘tusinder’ af døde kun med det formål at lade folk tro der er tale om folkedrab.

Det er ikke det der sker i Burma. Disse fotos spredes af muslimske propagandister der gør nøjagtig det samme når de lader formode at Israel udøver folkedrab.

Når muslimer ikke er optaget af voldtægt, tortur, mord, tvungen omvendelse, slaveri og andre nederdrægtige og onde handlinger har de travlt med at portrættere sig selv som ofre.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Du er jo fuld af løgn.
Du kan skrive tusindvis af blogge. Men du kan ikke dække de bileder og videoer af dræbte muslimer. Buddhister er de mest voldelige mennesker på jorden, men hva skal man forvente af et flok der tilbeder køer

Anonym sagde ...

Kære anonym, det er såmænd sandheden - den kan læses mange steder, og billederne er gamle.

I øvrigt er det hinduer der har køer hellige, ikke buddhister. Flot du lige får udstillet din manglende viden om nogen du sviner til.

Anonym sagde ...

Det passer jo ikke hvad du skriver,der sker masser af mord på muslimer i Burma

Søren Ferling sagde ...

Fint med en lidt ældre artikel, der viser at konflikten ikke er ny, at den ligner den i Thailand og andre steder som Kosovo og at MSM som vanligt rapporterer racistisk imod os selv.

Related Posts with Thumbnails