søndag den 2. marts 2008

Undertrykkelsen af kvinder

Undertrykkelsen af kvinder I Amerika; Tillader vi islamisk imperialisme?

James E. Horn

Vi har oplevet en stedse voksende diskussion om et kontroversielt spørgsmål her i Amerika omhandlende Muslimske kvinder og deres brug af slør og burka. I slutningen af 2007, myrdede en muslimsk mand sin 16 årige datter i Toronto, Canada, angiveligt fordi hun nægtede at gå med slør. Et andet lignede ’æresdrab’ fandt sted i Texas, hvor en mand formodes at have myrdet sine to døtre fordi de ikke opførte sig som underordnede kvinder under Sharia. Muslimen kørte til lufthavnen og rejst bort, formodentlig til sit hjemland Ægypten efterladende døtrenes gennemhullede lig i sin taxi. Dette er blot to beretninger om Islamisk brutalitet og mord på kvinder her i vores eget land.

Nogle muslimer har forlangt, at muslimske kvinder skal have ret til af få udstedt førerbeviser og fotoidentifikation iført slør og burka. Vores eneste (og lovlige) svar ville være, at dersom en person nægter at afgive et full face foto, så skal der ikke udstedes noget ID, førerbevis.Punktum. Ligeledes, hvis bekræftelse på deres ID er krævet for at opnå adgang eller til andre identifikationsformål da skal de fjerne det som dækker deres ansigt for at bekræfte, at ID’en virkelig tilhører den rette person Ethvert krav om det modsatte er uden mening i et retssamfund.

Der er nogle muslimer der hævder, at sløret og burka er religiøse krav. Det er ikke sandt. Slør er ganske vidst omtalt i Koranen, men kravet om, at en kvinde skal lade sig dække af et slør nævnes ikke. Ifølge en artikel i The New York Times, ”Det er de arabiske samfund, ikke Koranen, som påkræver at bære slør":


"Det er ikke noget krav i Koranen. Den relevante 24. Sura beder først og fremmest mænd om, at være beskedne og ydmyge og henstiller derpå til troende kvinder....'om at være beskedne og kun lade være synlig deres prydelse som er åbenbar, og til at dække deres bryst med slør....'

Ingen særskilt henvisning til krav om at dække hovedet, håret eller ansigtet. Artiklen fastslår, at indtil for nylig var det blot få kvinder i Gaza, som dækkede deres hoveder, den siger faktisk videre:

"Når vi betragter billeder af muslimske kvinder fra hele verden, er det tydeligt, at samfundene bestemmer påklædningens yderligtgående variationer."


Det stiller spørgsmålet: i vores samfund, skal vi da tillade kvinder at blive tvunget til at bære slør, og faktisk være dækket fra hoved til fod? Skal Amerika tillade den påtvunge ”påklædningens yderligtgående variationer” indenfor sine grænser?

Sløret og burkaen går forud for selve Islam i, hvad der var et lovløst, hedensk, røverisk Arabien. Kvinder bar hoved til fod beklædning for at beskytte sig mod seksuelle overfaldsmænd. Attraktive, ubeskyttede kvinder var i risiko for at blive taget af de rige og magtfulde, udnyttet seksuelt og derpå forkastet. Traditionen med at holde kvinder gemt bort og kun lade dem komme ud fuldt dækkede og ledsaget og beskyttet af et betroet mandligt familiemedlem var absolut nødvendigt på den tid. Men kan man sige det samme i dag, her hos os, nu?

I Tyrkiet indførte Kemal Atatürk den sekulariserede stat, da han trak de modstræbende og højtråbende tyrkere ind i det 20. århundrede ved at forbyde burka og slør, og fez. For tiden undsiger den stadig mere islamisk, tilbageskuende tyrkiske regering Atatürk’s love og ”tillader kvinder at bære slør.” Vi kan blot vente på at se, hvor lang tid der går før de tvinges til det.

Slør er ikke kun for muslimer. Tilbage i tiden er slør blevet benyttet i mange dele af verden for at yde beskyttelse for overfaldsmænd. For ikke så lang tid siden, under krigen - besættelsen af Manchuriet, på Taiwan, Korea, Thailand, Indonesien, Indokina og Filippinerne, var mange kvinder indhyllet i figurløse, sækkeagtige klæder og skjult med slør for at beskytte dem med de voldtægtshærgende besættere. Da de muslimske Moghuler herskede i Indien, blev brug af slør og burka almindeligt over hele landet, for at beskytte Hindu og Buddhist kvinder fra deres erobrere.

Her i Amerika, hvor vi går ind for kvindernes ligeberettigelse og deres deltagelse helt og fuldt i samfundet på samme niveau som mænd, har vi brug for at vedtage nationale love mod tvangsbrugen af slør og burkas. Vi skal gøre det for at beskytte kvinder mod at være tvunget til at underkaste sig islamisk herredømme. Vi skal samtidig etablere en tvungen 20+år strafferamme for den mand, der vansirer en kvinde eller behandler hende på en hvilken måde som helst der er tilladt under Sharia, men som ikke er tilladt under vor lovgivning, såsom stening, æresdrab, kvindeomskærelse og andre barbariske handlinger.

Den Amerikanske Forfatning skal være gældende, og enhver der bor her skal adlyde den … eller rejse.

http://www.familysecuritymatters.org/challenges.php?id=1386738

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails