onsdag den 17. maj 2017

20% af dødsfald blandt børn skyldes for nært beslægtede

1 ud af 5 dødsfald blandt børn skyldes født af for nært beslægtede
En frisk  rapport fra London forstaden Redbridge har åbenbaret af et ud af fem dødsfald blandt børn i området siden 2008 skyldes at deres forældre var for nære slægtninge.   
Statistikken blev diskuteret ved et møde hos  Redbridge Council Health og Well-being Board  mandag, hvor problemet med børnedødsfaldene kom på bordet.
Rådets rapport nåede frem til at mellem 2008 og 2015 skyldtes 19% af dødsfaldne blandt børn at disse var født af “blodbeslægtede personer” - ægteskab eller andre seksuelle forhold mellem par der er fætre-kusiner eller tættere i familie.

Tallene for 2009-10 havde det højest antal dødsfald blandt børnene. Af alle dødsfaldende i den periode var den næsthøjeste årsag “kromosommæssige, genetiske eller arvemæssige anormaliteter.”

Samlet set fandt 65% af børnedødsfaldene sted i et års alderen.

The Ilford Recorder rapporterer at Child Death Overview formanden Gladys Xavier ved mødet nævnte, at der var et fremadskridende program der som målgruppe har ‘Asisatiske’ (det ord man i England bruger om muslimske grupper) samfund i området for at imødegå tilstedeværelsen af incest, der som der nævnes er et “fortsat problem.”

Rådet har også bedt de lokale skoler om at betone og forstærke undervisningen i arvelære hos børnene.

Undersøgelsen i 2011 kom frem til at 41% af beboerne i Redbridge, identificeret som asiater eller asiatiske briter og den religiøse sammensætning i området var 36% kristne, 23,3% muslimer og 11,1% hinduer.


Bekymringerne over blodbeslægtede familieforhold i Redbridge har fokus på særlige samfund i forstaden, med den som rapporten fastslår, at praksis “er mest udbredt blandt pakistanere,” og det samme mønster kan ses i Redbridge.
Af alle dødsfald i området i den periode undersøgelsen omfattede var 9% blandt pakistanske etniske forældre, og var “resultatet af genetiske komplikationer opstået ved at forældrene var beslægtede.”

Trods indsatserne på at komme igennem med oplysningerne til disse samfund var der stor bekymring over at denne indsats var for døve ører.

Rådmand Joyce Ryan sagde ved rådsmødet: “Skønt alle kæmper hårdt mod dette er det noget som nogle samfund kæmper imod og ikke vil acceptere.”

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det er en meget Racistisk artikel, det er jo deres kultur så de skal have lov til at vidreføre den !

Mvh. Slein

Olsen sagde ...

Du har fuldstændig ret. For det første stammer den fra den onde Breibart (Steve Bannon) side den har de fleste 'godhedsapostle' jo fordømt, så uanset hvad der skrives der er det ondt, racistisk, fascistisk. For det andet skal de have lov at videreføre deres storslåede kultur deres hjemlande, som så aldrig kommer videre. Sådan skal det da være.

Related Posts with Thumbnails