fredag den 19. maj 2017

Pisk til homoseksuelle - og ingen bryllupskage

Pisk til homoseksuelle i Indonesien...og ingen bryllupskageTo mænd i Indonesien fanget "i handlingen" blev idømt 85 piskeslag af en Sharia domstol.
To mænd anklaget for at have sex med hinanden blev onsdag dømt 85 piskeslag i offentligheden. Det er første sag, hvor nogen bliver straffet for homoseksualitet i Aceh provinsen i Indonesien ifølge en streng fortolkning af Shariah lov.. Nyhedsrapporter fortæller at frivillige havde fanget de to mænd nøgne i sengen, og at de to havde bønfaldt om ikke at blive anmeldt til Sharia politiet.  
Man kan spekulere på hvordan man fandt frem til dem. Har politiet patruljer og biler udstyret med “gaydarer” der kan fornemme hvor der foregår noget som på en radar? Eller havde politiet en mand “indenfor”?
Billedresultat for guys being whipped indonesia aceh
Homosexualitet har været ulovligt i den meget konservative provins siden 2014, men dette tilfælde er første gang borgere er blevet straffet for det. Maximumstraffen for ‘forbrydelsen’ er 100 piskeslag, men domstolen dømte mændene 85 slag hver, efter de havde undskyldt for deres handlinger.
Der kan man bare se, Sharia lov har altså mulighed for indrømmelse af skyld, ligesom amerikansk lov!
Selvom timingen af dommen kunne være et tilfælde så er onsdag dog den International Day Against Homophobia, Transphobia and Biphobia.
Hvilke flotte ord! “Transfobi”lyder lidt ligesom angst for vampyrer fra Transsylvanien, og “bifobi” lyder næsten som angst for tandemcykler. Men det som mangler på listen er Islamofobi. Burde bøsser ikke også bekæmpe det? De to piskede mænd ville helt sikkert gerne have været med til det!
Ifølge en årlig opgørelse over stats-støttet homofobi, af the International Lesbian, Gay, Bisexual, Trans and Intersex Association, er homoseksualitet en forbrydelse der bekæmpes i 72 lande.
Intersex?  Jeg kan ikke holde det ud! Den artikel har brug for mere forklaring!
I tre lande  – Iran, Saudi Arabien og  Yemen – er homoseksualitet efter lov en forbrydelse der kan straffes med døden, dog er henrettelser sjældne. I fem andre lande – Afghanistan, Mauritanien, Pakistan, Qatar og United Arab Emirates – er der dødstraf for homoseksualitet efter Sharia lov, men ingen er dog blevet henrettet.
Hvor er det dog ironisk at venstrefløjen er langt mere optaget af, at  nogle kristne bagere har nægtet at lave en bryllupskage til to mænd der vil gifte sig med hinanden end de er af piskningen og henrettelsen af bøsser i islamiske lande. Mon det er fordi venstrefløjen er mere tolerante for nogen former for intolerance.

Det drejer sig om forskellen mellem tolerance og accept. Ingen kristne bagere ønsker at se nogen blive pisket. De tolererer mennesker der er tiltrukket af deres eget køn. De ville med glæde sælge småkager til Anderson Cooper eller Shepard Smith.

Men det bagerne ikke ønsker er at blive tvunget til at godkende homoseksuel væremåde, i disse tilfælde ved at bage en kage. Det er denne forskel der er gået helt tabt for venstrefløjen. Den er langt mere vred over amerikanernes mangel på godkendelse af homoseksuel opførsel end den er af Islams mangel på tolerance for de mennesker der foretager sig disse handlinger. Hvorfor mon?

Ed Straker is the senior writer at NewsMachete.com.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails