mandag den 15. maj 2017

Islams brug af børn som soldater bruges også i vor tid i stor stil

Holdt som slaver, torteret og ofret: Islams børnesoldaterSom i nutiden og i fortiden fortsætter muslimske militante med at have tiltro til samme umenneskelige taktik for at terrorisere “vantro.”

De ødelæggende virkninger at en sådan taktik fandt sted i august sidste år i Tyrkiet da et barn “rekrutteret” af Islamisk Stat sprængte sig selv i luften i i et selvmordsangreb, hvor 51 døde - de fleste - selv børn.

Dette barn var et af de utallige navnløse anonyme børn der er blevet pågrebet, slået og indoktrineret med Islam, indtil de bliver villige “martyrer” og bødler. Kendt som “Kalifatets unger” er det elever fra “skoler” (oprettet af ISIS) for at forberede hundreder af disse børn og teenagers på at udføre selvmordsangreb. Islamisk Stat er stolte over at fremvise disse vildledte børn, som man har gjort kriminelle.

For nogle få dage siden lagde ISIS en video ud som sine “unger” de fleste af dem synes at være cirka 10 år gamle, og de gik rundt i en forladt forlystelsespark, hvor de på mest brutale vis henrettede gidsler der var bundet til karruseller. Et barn, som det fortælles, 4 år gammel, affyrede fem skud mod et bundet offer mens han skreg, "Allahu Akbar!"
 Billedresultat for children of isis

En anden lille dreng skærer halsen over på sit offer ved siden af en barnetog før han derpå planter kniven i ofrets ryg. I november sidste år lagde ISIS en anden video ud med fire børn - et russisk, et usbekisk, og to i alderen mellem 10 og 14 år - der henretter civile.

En kristen gejstlig forklarede Islamisk Stats strategi. “De isolerer familierne, de tager de nyfødte babyer og de placerer dem i islamistiske familier,” hvor de indoktrineres med jihad, eller det som i Vesten kaldes “terrorist aktiviteter.”

Børn det er lykkedes at flygte fra ISIS siger de gentagne gange gennembankes og ‘fodres’ med “propaganda hele tiden,” herunder at de skal slå deres ikke-muslimske forældre ihjel. “Vi fik ikke lov til at græde, men jeg tænkte på min mor, tænkte på, hvordan hun var bekymret for mig, og jeg forsøgte at græde i det skjulte,” sagde en lille dreng.  

At indfange og indoktrinere børn til jihad er næppe kun begrænset til ISIS. I de sidste tre år har Boko Haram, den islamiske jihad gruppe i Nigeria bortført, holdt som slaver, gennembanket og indoktrineret fleres end 10000 drenge - helt ned til 5 år, og mange af dem fra kristne hjem - for at blive terrorister.

“De sagde til os.’Det er helt OK at dræbe og slagte sine forældre,” sagde en tidligere fange der vidnede om halshugning den dag han blev taget som slave. Andre ´drenge hjalp med til at holde ofret og forklarede, “Dette er hvad man skal gør for at komme i himlen.” .

Piger blev holdt i en særskilt lejr og voldtaget, ofte af tilfangetagne drenge for at vise, hvordan de kunne få ‘goder’ ud af at blive krigere for Allah (den ‘gud’ der tillader sine slaver at voldtage og holde “vantro” kvinder som slaver.)

En undsluppen pige, Rachel, nu 13 år og gravid ved voldtægt, fortalte, hvordan dusinvis af drenge fra hendes landsby bandt en bortført mand og halshuggede ham. De sagde til de yngste børn der så på, at de ikke “må have følelser om det.” “Hvis man kommer derind (Boko Haram lejre) kan man se 12 årige tale om at nedbrænde en landsby,” sagde en anden pige der slap bort, og tilføjede, “De har konverteret.”

En dreng, nu 10 år, var babysitter for de helt små, der enten var bortførte eller var født ved voldtægter. “Børnene, ingen ældre end 4 så Jihad propaganda videoer og legede et spil kaldet ‘selvmordsbomber’ hvor de bandt sandsække til deres torsoer.”

Disse nigerianske børn, nogle så unge som 6 år, er blevet benyttet til at terrorisere nabolandet Cameroun, en nation med kristent flertal. Under et jihad angreb dukkede pludselig flere end 100 skrigende drenge op, de var barfodede, og svingede med macheter - og løb direkte mod en mliltærforlægning, der skød dem ned. Som Oberst Didier Badjeck forklarede, “Det er bedre at slå en dreng ihjel end at få 1000 ofre. Det giver os problemer med de internationale organisationer for de er aldrig helt med fremme i frontlinjen. Det er vi.”

Endnu en rapport, udgivet for få dage siden, fortæller om flere erfaringer fra bortførte drenge og piger og viser hvordan Boko Haram viste hvordan drengene kunne more sig “med sidstnævnte” herunder at “lære at underkaste og bekæmpe et offer under et seksuelt angreb.” En undsluppen 16 årig pige sagde, “Jeg blev voldtaget næsten dagligt af forskellige mænd. Når de var færdige med mig bad de den lille dreng, der ofte havde stået og set på om at tager over.”
Men det er ikke kun ISIS og Boko Haram der tager slaver, slår og indoktrinerer drenge for jihad (og piger til ‘glæde’ for drengene). Denne praksis finder også sted i Yemen, Somalia, og endog det “moderate” Mali. En enkel søgning på internettet afslører udbredelsen af dette fænomen.

I 2012 blev 300 kristne børn bortført og tvunget til at konvertere til islam i Bangladesh. Efter ät have overbevist de ludfattige kristne familier i Bangladesh om at de skulle bruge den smule penge de havde sendt til deres børn for at studere, ved det man hævdede var “missions kostskoler.” Muslimske fupmagere “inddrog derpå pengene” og “sælger børnene til islamiske skoler andre steder i landet, hvor imamer tvinger dem til at frasige sig Kristendommen.” Børnene oplæres derpå i Islam og i at slås. Når de først er blevet grundigt indoktrineret bliver de engang kristne børn spurgt om de er “klar til at give livet for Islam,” formodentlig som jihadi selvmordsbombere.

Hvorfor vender islamiske jihad grupper sig til denne taktik med at slaveholde og indoktrinere børn så de kan blive jihadister? Mange analytikere i Vesten tror at dette er en afspejling af at grupperne er stadig svagere, mere desperate: “ISIS stadig større brug af børnesoldater som selvmordsbombere, især i Irak, formodes at være et tegn på hvor langt nede deres ressourcer er i regionen,”bemærkede en rapport.

Eller man kunne formode at ISIS, Boko Haram m.fl., blot følger endnu en opfordring i Jihadi Manuskriptet. I over 1000 år har muslimske kalifater specialiseret sig i at pågribe og slaveholde titusinder, om ikke hundredtusinder at ikke-muslimske drenge, konvertere dem til Islam og derpå gennem vold, indoktrinering og træning lade dem blive specialtropper for Jihad.

De mest berømte (eller berygtede) af disse var Det Osmanniske Imperiums - Janitsharer - kristne drenge fjernet fra deres hjem, konverteret til og indoktrineret med Islam og Jihad - og derpå ‘sluppet løs’ på deres tidligere familier. Som forfatteren til  Balkan Wars forklarer, "trods deres kristne opvækst, blev de fanatiske muslimer og holdt fast ved deres tro som krigere for Islam. Denne onde praksis, med det som vi i dag ville kalde ‘hjernevask’ af de kristne befolkninger i Det Osmanniske Imperium er måske den mest umenneskelige del af det tyrkiske eftermæle.”

At Tyrkiet nu plages med eftervirkningerne af dette system - som da en barneselvmordsbomber slog 51 personer ihjel i Jihads tjeneste - kan man med rette kalde “ironisk.”

Analytikere i Vesten kan ikke bare ‘have glemt’ denne “nye” jihad taktik - og så fremstille det som at jihadi grupperne er ‘ved at løbe tør for ressourcer’ fordi de benytter børn - for hvis de havde institutter der underviste i islamisk historie, i stedet for at stole på  pro-Islamiske myter og propaganda ville de erkende dette.

Som med så mange andre ikke kendte aspekter af islamisk historie er denne brug af børneslavesoldater blevet nærmest hvidvasket. Skønt rædselsslagne unge drenge er blevet revet ud af deres forældres favn så er den akademiske narrativ at de fattige kristne familier på sæt og vis er glade for at se deres drengebørn blive bragt til kalifatet, hvor de vil kunne få en “lysende fremtid” som “soldater og statsmænd.”    

Prisen for det moderne Vestens manglende vilje til at forstå Islams middelalderlige taktik handler ikke kun om uvidenhed om deres fjendes natur, men en uvidenhed der ignorerer også ofrene - i dette tilfælde utallige navnløse børn.

Mausi Segun en menneskerettighedsakvist diskuterede dette åg der er blevet lagt på børn af Boko Haram, og sagde det således “der er næsten en hel generation af savnede drenge. Mit bud er at et flertal af dem vil dø i kamp (som tvungne jihadis)” Og de vil dø uden at være kendt af Vesten - de er blot endnu en offergruppe der slagtes på den politiske korrektheds alter, for Islam ry må jo ikke besmudses.

http://www.americanthinker.com/articles/2017/01/enslaved_tortured_and_sacrificed_islams_child_soldiers.html#ixzz4VonbAJtj

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails