søndag den 28. maj 2017

Trump i færd med at indfri sit løfte, hjælper Egypten - kamp mod terrorlejre

Efter nedslagtningen af koptere giver Trump Egypten modet til at fjerne terroristernes tilholdssteder i LibyenEfter massakren Palmesøndag mod kristne koptere i Egytpen tweetede præsident Trump at han var overbevist om, at Egyptens præsident Abdel Fattah Sisi vil “klare terrorangrebet på den rigtige måde.

Han fik ret - Sisi gjorde det rigtige, han sprængte terroristernes skjulested i det østlige Libyen, i denne uge, efter endnu et terrorangreb mod Egyptens kristne koptere hvor 28 blev slået ihjel.

Egyptens jagerpiloter ikke kun udslettede helvedesstedet Derna, en lejr ved grænsen der huser terrorister, og udgav så filmbilleder for at hylde skaderne og sejren.


Samtidig sender man et kraftigt budskab. Man skaber frygt blandt terroristerne der indtil nu er sluppet godt fra deres handlinger. Det indikerer for taberne at spillet er forbi.

"Vi vil ikke tøve med at beskytte vort folk mod Ondskaben,” sagde Sisi i en tale sendt på TV, fredag.
Sådan skal det gøres.

Det var måske ikke sket om ikke præsident Trump have tilbudt Sisi den støtte han fortjener. Han kogte udfordringen ned til det der omhandler sandheden.
"Terroristerne er i færd med en krig mod civilisationen,” sagde Trump i en kommentar fra Det Hvide Hus. “Dette nådesløse slagteri af kristne i Egypten, er hjerteskærende ondt og bedrøver vore sjæle.”
"Hver gang uskyldigt blod udgydes, påføre menneskeheden et sår.”
"Men dette angreb forstærker os også vor beslutning om at bringe nationerne sammen med det retmæssige formål at knuse terrorens onde organisationer - og udstille deres depraverede, forkvaklede og forbryderiske ideologi.”
"Amerika gør det også klart over for vore venner, allierede og partnere at de højt værdsatte og historiske kristne samfund i Mellemøsten skal forsvares og beskyttes.” sagde præsdient Trump. “Udgydelsen af kristnes blod skal høre op. og alle der hjælper drabsmændene skal straffes.”
Sisi selv sagde at Trump støtte gav ham mod, og RT News fortæller at de som beskæftiger sig med problemet siger US muligvis gav efterretningsoplysninger om målene der blev bombet.  
"Jeg retter min appel til præsident Trump: Jeg stoler på dig, dit ord, og din evne til at gøre bekæmpelsen af den globale terror til dit hovedmål,” sagde Sisi.
Det er et passende svar, og det kan være begyndelsen på sejren i krigen mod terror. Det vi ser er beslutsomhed og viljestyrke. Sisi-Trump alliancen kan være en vigtig del af planen mod terrorismen. U.S. - Egypten ønsker virkelig at vinde.


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails