tirsdag den 13. juni 2017

Turister tager ikke til Cuba - der stinker

Turisterne afskyr Castros Cuba - der stinkerAt høre Ben Rhodes, hjernen bag præsident Obama's åbning til regimet på Cuba da skulle man tro at amerikanerne nærmest står i kø for at drage til Cuba. Intet kan måles sig med at Beyonce danser hele natten i Malecon i det gamle charmerende Havana..

De ægte fakta viser dog noget helt andet.

Mens Rhodes anbefaler rejser til Cubas kommunistiske diktatur som værende noget der nærmest ligner “frihed” i hans nye ‘fortælling’ undgår flyselskaberne helst øens elendighed. Og turisterne siger Nej Tak. Ifølge Marketwatch:
Amerikanerne er mindre interesseret i at rejse til Cuba i år end de var i 2016, viser en undersøgelse fra forsikringsudbyderen Allianz Global Assistance. Cirka 70% af besparelserme (1514) svarede at de højst sandsynligt ikke har planer om en rejse til Cuba i 2017 sammenlignet med 70% i 2016. Kun 2% planlagde at besøge Cuba i løbet af de næste seks måneder eller inden 2017 er forbi, samme antal som i 2016, trods det der har været stor fokus på rejser til Cuba fra landets Turistministerium. Man fandt også at 60% af amerikanerne sagde “de ikke bryder sig om at rejse i Cuba” sammenlignet med blot 58% i 2016.
Efter kort at have omtalt at stedet ikke har mad eller rent vand citerede journalisten fra Marketwatch en kilde der det muligvis skyldes noget forvirring om kravene der stilles fra US.
Sumers formodede at forvirring over godkendelserne for at komme til Cuba er årsag til at gennemsnitsamerikaneren afholder sig fra at rejse.
Vi skal affinde os med maden. Og manglen på rent drikkevant. Og Band-Aids. plastre mv.) og toilet papir. Og ATMs.. Og stinkende, beskidte hotelværelser. Og ifølge denne side om rejser til Cuba også manglen på anti-myg-midler. Man kan åbenbart ikke købet noget i charmerende gamle Havana. Så regn trygt med at blive bidt.
Billedresultat for stinking cuba
Andre turister har fortalt om store gebyrer for ud- og indrejser (nu $160 blot for at komme ind), korrupte embedsmænd, en mangel på fundamentale bekvemmeligheder, tyvagtige ansatte i lufthavenene, og flod af prostituerede der tilbyder deres kroppe. Hvorfor er der dog korrupte embedsmænd der søger at få penge af Gringos? Disse mennesker har jo fået at vide hele deres liv at Amerika er fjenden og er blevet fastlåst i en kommunistisk misundelseskultur i årtier.

Kombiner det med den realitet at Cuba er et militærdiktatur med statsansatte banditter der gennembanker de som er dissidenter, og den eneste logiske konklusion er at dette ikke er sted at holde ferie.

Vil du virkelig ønske at komme til dette ødelagte møgsted? Ben Rhodes fremhæver stedet som helt fantastisk, men turisterne hopper ikke på den fortælling.

Mens præsident Trump forebereder sig på at skruve tommeltvingerne ekstra hårdt på Cuba nu her på fredag i Miami, så tvinger turisterne ham nærmest til det - ved at stemme med fødderne. .


http://www.americanthinker.com/blog/2017/06/tourists_shun_castros_cuba_like_a_bad_smell.html#ixzz4jlqOMZJM

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails