søndag den 31. marts 2019

Mexico bøjer sig for Trump - går med til at ‘inddæmme’ illegale indvandrere

Mexico bøjer sig for Trump - går med til at ‘inddæmme’ illegale indvandrere

Mexico bøjede sig for præsident Trumps krav om sikkerhed ved grænsen ved at være enige i at oprette et “inddæmningsbælte”i Centralamerika 2200 miles syd for San Diego for illegale indvandrere..
Mexico's socialistiske præsident, Andrés Manuel López-Obrador, kendt som "AMLO," udbasunerede efter sin kæmpesejr i juli måned at han sympatiserede med migranter der lider under “sult og fattigdom.” Han lovede at eliminere midler ellers hensat til grænsekontrol og hævdede han ville gøre modstand mod ethvert taktisk forsøg fra Præsident Trump på at genere ham.
  
En frisk Rasmussen Reports national meningsundersøgelse afslørede at hele 35% af “Sandsynlige US vælgere” mener at immigration er et af de mest presserende emner som Kongressen skal tage sig af. Men AMLO må have været sikker på at Præsident Trumps hænder ville være bundet af “Russiagate” efterforskningen. Han formodede muligvis at Democrats enten ville vælte Trump eller fortsætte med at ‘kastrere’ hans evne til at indføre gengældelseshandlinger.
Men efter Trump blev frikendt af den særlige undersøger udsendte AMLhurtigt sin indenrigsminister Olga Sánchez-Cordero, til et møde med U.S. minister for nationens sikkerhed Kirsten Nielsen i Miami den 27. marts.
Minister Sánchez tilbød en mexicansk politisk og militær “inddæmning” bælte strækkende sig fra Isthmus of Tehuantepec, den smalleste del af landet og meget tæt på den sydlige grænse til Guatemala. Da ministeren blev spurgt ind til gennembruddet med Mexico, sagde Secretary Nielsen: "Det vil i sandhed være en stor forandring.”
The U.S. Border Patrol's "Southwest Border Apprehensions" rapport for februar måned 2019 viste at 672000 illegale der forsøgte at indvandre var blevet forhindret i dette ved den sydvestlige grænse en øgning på 85% i forhold til sidste år
Men Trump administrationens store opmærksomhed på ulovlig indvandring er særig med fokus på en “karavane” af 2500 immigranter fra Centralmerika og Cuba der nu er på vej mod det sydlige Mexico og the "Mother of all Caravans" der er under etablering i Honduras bestående af 20000 mennesker.
Nielsen understregede overfor Sánchez, at the Border Patrol under Præsident Trump deporterde mindst 76000 migranter til deres hjemlande i februar og forventer at deportere cirka 90000 i marts, og ved årets slutning vil man have flyttet 900000 illegale indvandrere.
.
Minister Sánchez lancerede den nye æra med samarbejde med Mexico om grænsesikkerheden således:
Vi vil placere vore enheder bestående af Forbundspoliti og civilbeskyttelse samlet og med samarbejde med alle fobundsregerings agenturer på en sådan måde at vi har en inddæmning i Isthmus of Tehuantepec.
Billedresultat for isthmus of tehuantepec
Præsident Trump slog op på Twitter den 28. marts nye trusler om lukning af grænsen mellem U.S.-Mexico.
“Mexico gør absolut INGENTING for at hjælpe med til at stoppe strømmen af illegale immigranter til vort land,” han tilføjede, “De snakker og snakker og ingen handling. Ligesom Honduras, Guatemala og El Salvador har de taget vore penge og foretager sig INGENTING.”
Den sædvanligvis bombastiske præsident Lopez-Obrador søgte så behersket at forsikre Trump administrationen om, at Mexico nu forpligter sig til et “meget respektfuldt forhold” til the United States for at standse indsmugling af immigranter. Han tilføjede: “Vi vil gøre alt vi kan for at hjælpe. Vi ønsker ingen konfrontation med the U.S. regeringen.” 

1 kommentar:

Infomatica Educations sagde ...

I just want to thank you for sharing your information and your site or blog this is simple but nice Information I’ve ever seen i like it i learn something todayJEE Exam preparation

Related Posts with Thumbnails