tirsdag den 23. april 2019

Cher - Ingen hjemløse, fattige, illegale indvandrere hvor jeg bor

Ingen hjemløse, fattige, illegale indvandrere hvor jeg bor - Cher

Sangerinden Cher (intet efternavn) afgav løfte om at forlade dette land, ja endda Planeten dersom Donald J. Trump blev præsident for the United States.  
Nu er Trump præsident, og Cher bor her stadig - og jo i Los Angeles, Californien i byens velhavende forstæder - Beverly Hills og Malibu, hvor hun bor i enorme palæer (hun ejer adskillige her og der)  indhegnet af porte og mure og med dørmænd og vagter benyttede al den hi-tech sikkerhed der sådan set er en del af the  USA.
En voksudgave af Cher der vil blive her på jorden selvom hun forlader planeten (Photo credit: Ronnie Liew.)
Hallo! Forventede du at en venstreorienteret ville holde et løfte eller yde et offer?
Men præsident Trump holder sit løfte om at passe på og beskytte dette land ved at opretholde immigrationslove og overdrage illegale indvandrere til lokalområder der går ind for Tilflugtsbyer (sanctuaries) som f.eks. Chers by. Åh, Nej! Åh, Ja!  
Straks tweetede hun et selvretfærdigt kampråb, der i bund og grund er intet andet end det en “er-helt- i- orden- for alle- andre- men - ikke- i - min baghave,” undskyldning! 
I Understand Helping struggling Immigrants,but MY CITY (Los Angeles) ISNT TAKING CARE OF ITS OWN.WHAT ABOUT THE 50,000+🇺🇸Citizens WHO LIVE ON THE STREETS.PPL WHO LIVE BELOW POVERTY LINE,& HUNGRY? If My State Can’t Take Care of Its Own(Many Are VETS)How Can it Take Care Of More
11.14 - 14. apr. 2019
Lige pludselig udtrykker hun bekymring for de hjemløse, veteraner der kæmper for et liv, og de fattige der bor blot få kilometer fra hendes residenser. Og - chok på chok - offentligt slår hun fast  - Californien ikke kan klare at tage sig af dem, så “Hvordan skulle vi dog kunne klare flere?”
Fremragende spørgsmål, Cher. Jeg har svaret!
Lad de nuværende nødlidende bosætte sig i dine rummelige boliger; de som bliver til overs kan bo i telte i baghaverne, i forhaverne. Du kan endog betale mere i skat. Dine Twitter følgere kom med flere gode ideer. Måske skulle du fyres af til Jupiter, som du lovede, og hvis beboerne der giver dig lov til at komme ind, så kunne de give dig nogle flere tips.
Så er jeg rimelig sikker på at du er enig i at dine huse og dine ligesindede naboer virkelig vil gå rigtig langt for at løse problemet.  
MAGA!

1 kommentar:

Bastardo sagde ...

George Clooney The Meatball also promised the world to emigrate to Canada, if Trump were elected.
Alas, no!

Related Posts with Thumbnails