mandag den 8. april 2019

Trannysaurus vrag - når mænd kæmper mod kvinder i sport

Trannysaurus vrag


“Det er helt sikkert ikke retfærdigt mod kvinder der skal konkurrere mod personer der biologisk set stadig er mænd,” proklamerede tennislegenden Martina Navratilova for kort tid siden. “Du kan ikke blot erklære, at du er kvinde og så konkurrere mod kvinder. Der skal være nogle standarder, og det at have en penis, og konkurrere som en kvinde lever ikke op til den standard.” 
Aktivister faldt over Navratilova som værende “transfobisk” og nu her mange år efter hun identificerede sig som lesbisk blev tennisstjernen smidt ud af bestyrelsen i en LBGT nonprofit.  Lang tid før noget af dette skete konkurrerede kvinder der biologisk sådan set var mænd mod andre kvinder. Sovjetunionen (USSR) sendte sådanne atleter ud for at konkurrere og for at bevise det “videnskabelige kommunist diktaturs overlegenhed over Vestens demokratiske nationer.

For eksempel kuglestøder og diskoskaster Tamara Natanovna Press der vandt tre guldmedaljer og en sølvmedalje ved De Olympiske Lege i 1960 og 1964. Fra 1959 til 1965 satte Tamara Natanovna fem verdensrekorder i stød og seks i diskos. I 1960, sagde USSR under lederen Nikita Khrushchev, de berømte ord i hans “Historien er på vor side. Vi vil begrave Jer” og belønnede Tamara med Leninordenen.
Ved 1960 Olympiske Lege vandt Irina Natanovna Press, indehaver af mange verdenskrekorder en guldmedalje i 80 meter hækkeløb og i 1964 guld i 5 kamp. Parrets udprægede maskuline træk gjorde de blev døbt “Press brødrene,” og efter introduktionen af tvungen kønstest i 1966 forsvandt Sovjet duoen pludselig. Årtier senere skulle deres uretfærdige snyden sig til en fordel få en genkomst.
 
I 2018, satte Terry Miller fra Bloomfield High i Connecticut “indendørsrekord for kvinder på 6.95 sekunder” i  55-meter løb. Andraya Yearwood, der også er “under forvandling til kvinde” sluttede som nummer to med en tid på 7.01. Tredjepladsen gik til en “ikke transkønnet” tiden 7.23. Som Navratilova finder nogle lesbiske aktivister det foruroligende.
Julia Beck fortalte Tucker Carlson fra Fox News, at “kvinder og piger alle deler en biologisk virkelighed,” som mænd aldrig kan dele, uanset hvilken kirurgi de kunne gennemgå.  “I mange stater kan mænd helt lovligt identificere sig som kvinder og opnå adgang til kvinders toiletter,” forklarede Beck, “og sport er blot en institution, hvor mænd vinder titler, og det er et problem.” Beck blev bortvist fra Baltimore borgmesters LGBTQ kommission, som hun sagde “blot for at påpege biologiske fakta.”  
Beck og Navratilova havde krænktet den venstreorienterede ortodoksi om at mænd og kvinder “ikke er forskellige,” og at køn er en “konstruktion” af samfundet. Faktisk er det sådan at naturen afgør om man er mand eller kvinde, og de meget dyre operationer som de transkønnede gennemgår er faktisk ‘ombygninger.’

Den indiske atlet Santhi Soundarajan klarede ikke en kønstest og fik frataget sin sølvmedalje i 800 meter løb ved Asian Games i 2006. Dette var “uetisk og forudindtaget,” klagede Soundarajan. “Sportsforbundet burde komme med en løsning på dette fremfor at udstøde nogen.”

Drag racing omfatter kategorier for “stock” automobiler, der er således  ikke rørt ved fabrikkens specifikationer og “funny cars” og andre køretøjer der er ændret med f.eks. større motorer, turbos og lignende. På samme vis burde mænd der har fået en  vagina kun kunne konkurrere med andre med lignende ‘dekonstruktioner’ og ikke mod kvinder og piger der er “stock” De nye og ændrede typer skaber også vanskeligheder indenfor domstolenes afgørelser i kriminelle forhold.
Den dømte morder Rodney Quine brød sig ikke om forholdene i Californiens barske Mule Creed State Prison, så han hævdede han var en ægte kvinde. I 2015 bestemte forbundsdommer Jon Tigar, udnævnt af Obama, at det at nægte Quine operation var “barsk og utilbørlig straf,” og beordrede staten Californien at den skulle betale for kønsskifte operationen, der kostede $100,000. Derefter blev den ‘nye’ “Shiloh Heavenly Quine” overført til kvindefængslet i Chowchilla, og Tigar bestemte, at for skatteydernes penge skulle Quine forsynes med “natkjoler, rober og tørklæder mv. 
Historielærer i Sacramento området David Warfield fik en kønsskifteoperation og blev til Dana Rivers. I 2016 anklagede Oakland politiet Rivers for drab på Patricia Wright, 57, Charlotte Reed, 56, og 19 årige Toto Diambu, dræbt ved skud og knivstik før Rivers brændte deres hjem ned. For nogle kommentatorer blev det en ‘han-sagde-hun-sagde’ sag, men en kvinde ved navn Anita Perry var ikke enig.

“Dette er en mand og lad nu venligst være med at vanære de uskyldige ofre,” skrev Perry i en kommentar til the San Jose Mercury News. “Han er mand så kald ham da transkvinde eller mand. Mænd der myrder kvinder fortjener ingen hæder ved at blive kaldt kvinder. Hvis han findes skyldig håber jeg folk gør oprør hvis de forsøger at sende ham til en fængsel for kvinder.”

Sovjetunionen fik ikke ‘begravet Vesten, og til trods for alle deres forestillinger om videnskab tillod USSR aldrig de ‘yndefulde’ Tamara og Irina at blive udsat for en kønsstest. Utroligt nok fik parret deres Olympiske guldmedaljer tilbage samt verdensrekorder.
Tamara og Irina blev ofte døbt “Brødrene Press” men i dag ville det give anledning til anklager om “transfobi” og kritikeren smidt ud af LGBTQ grupper. Det er det der skete med Martina Navratilova da hun hævdede at kvinder ikke burde konkurrere med “mennesker der bilogisk set stadig er mænd,” og Julia Beck, “blot for at fastslå biologiske fakta.”

1 kommentar:

Infomatica Educations sagde ...

Interesting Article. Hoping That You will continue posting an article having a Useful Information page.
diploma in engineering

Related Posts with Thumbnails