fredag den 5. april 2019

Pave Frans: Illegal immigration skyldes kapitalismen

Pave Frans illegal immigration skyldes kapitalismen

Pave Frans er i gang igen ved at give en forvirret “fortælling” om illegal immigration som hans bud på at håne de nationer i Vesten der søger at få kontrol over deres åbne grænse gennem f.eks. bygning af en mur/hegn. Denne gang kommer hans Marxistiske analyse af tingene i vejen for hans teologisk ladede argument og dermed kommer han til at ligne en V.S. Naipul tredje verdens nar.
Med en venlig tanke på the Daily Caller så se på dette interview med en spansk journalist, hvor Vesten kritiseres for at bygge mure mod de menneskelig bølger af ikke kontrollerede illegale immigranter. Crux fortæller.
Frans sagde at “i det store billede” fremprovokerer kapitalismen fattigdommen,  der får mennesker til at flygte, fordi “færre og færre får endnu flere penge, og der er stadig flere fattige med meget få penge.”
“Således er timeglasset” argumenterede han. “Kapitalismen opfattet som et vilddyr, ikke en social markedsøkonomi....Det som ikke fungerer er verdensfinansen. Dette skaber også krige, for at få rigdom, ikke sandt, uanset om det er internationalt eller nationalt? Jeg mener vi allerede delvist er i en 3. Verdenskrig.”
 Billedresultat for pope francis and global capitalism
Almindeligvis ville jeg ikke blot et øjeblik overveje denne venstreorienteredes paves argumenter om mure lige for tiden, når man tænker på han allerede har sagt at nationer burde tage imod flere indvandrere end de kan klare, og når man tænker på at U.S. allerede accepterer en million indvandrere om året, en rekord der ikke kan slås af nogen anden nation. Døren til U.S. står vidtåben for indvandrere langt mere end Vatikanets dør, og for den sags skyld døren hos enhver anden nation i verden. Hvorfor skal han så kalde os ‘de slemme’ for det er vi ikke. 
Hans argument står sådan set i modstrid med Pavens egen fordømmelse af menneskehandel, og ubevogtede grænser er en menneskesmuglers helt stor gavebod. Nationer har altid haft grænser, spørgsmålet der er tilbage er, om vi ønsker smuglerne skal kontrollere dem eller om vi ønsker mure skal klare opgaven. Paven synes at være på smuglernes og deres forretningsinteressers side.
Hans udtalelse er også i strid med den etablerede Kirkes doktrin om, at nationer har ret til at forsvare sig. Paven er imod nationer der sælger våben, og siger at hvis krig kommer til deres nationer - ja så har de selv fortjent det. (Fortæl det til ukrainerne der bekæmper en russisk invasion). Nu da illegale immigranter vælter ind i enorme menneskebølger, så må den nationale selvforsvars doktrin da også gælde. Det er blot en anden form for krigsførelse, ikke som de hidtidige Amerika har været i, organiseret af venstreorienterede.
Pavens udfald mod kapitalismen er i sandhed ægte hykleri. 
Hvis der skulle være sandhed i det han siger så kan du bide spids på at immigrantbølgerne ville være på vej væk fra U.S. så langt som muligt. Hvorfor skulle de dog at komme til så frygteligt et sted som U.S. med al dets “vildyragtige” kapitalisme, der jo blot venter på at flå indvoldene ud af dem?
Hvis Paven nu virkelig troede det så ville han opfordre immigranterne til at søge til socialistiske lande i stedet. Du ved den slags Maryknolls og andre venstreorienterede katolske befrielsesteologer har anbefalet som det “store lykkens hav.”
Paven er bonkammerater med disse mennesker, og hans tænkning er helt klart i samme skraldespandskategori. Hvorfor flygter tre millioner venezuelanere igen fra det socialistiske Venezuela? Kapitalismen?? Led efter svaret under de ‘latterlige.’
Faktisk er det sådan at det er socialismen der driver mennesker ud af deres fædrelande, som Venezuela, Cuba, Nicaragua kan bevidne. Mexico har været under socialistisk styre i årtier, indtil for nylig ved et parti beskrevet af  Mario Varga Llosa som “det perfekte diktatur.” 
Central Amerika har gladeligt stemt socialistike eks-guerillas til høje embeder, især i El Salvador. Jo mere socialisme, des mere udvandring. Problemet er naturligvi at udvandrerne flygter til Paven ‘skrækkelige’ kapitalisme. 
Forvirret? Fortørnet? Vælg selv. Paven er med sit sludder gået Full Naipaul og hans argument er fuldstændig uden mening - og yderst let for enhver person der kan tænke selv blot at ignorere.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails