tirsdag den 9. april 2019

Obama slår tidligere rekord. Nævner sig selv 467 gange i en tale

Obama slår tidligere rekord. Nævner sig selv 467 gange i en tale i Berlin

Livet efter præsidentperioderne synes at være en udfordring for egoet hos Barack Hussein Obama.
Da han var præsident holdt han sig aldrig tilbage med at tale om sig selv. Nu da manden i Det Hvide Hus får ændret hans politik og det lykkes for ham aldeles storartet, se det må være yderst barsk for hans selvværd (Obamas). Og lad os ikke glemme det psykologiske pres der kan være ved at bygge sig op i kølvandet på kollapset med Rusland postyret (Russian Collusion) og så lige den mulige efterforskning af, hvor dette postyr dog stammer fra.

Hvordan skal en forholdsvis ung mand, 57 år, med årtier endnu at leve gøre for at kompensere for det? Selvreflektion og personlig udvikling kan der naturligvis ikke være tale omm (dette er trods alt Barack Obama, manden der hævdede at han kunne klare alt bedre end sine rådgivere det være sig økonomi, holde taler og så meget andet). Det kan derfor se ud til at den bedste kurs for ham er at puste sit i forvejen enorme EGO yderligere op.
Der kom så en mulighed i Berlin. Det var i 2008 i Berlin han talte til den største folkemængde i hans karriere. Jeg ved ikke, hvor mange der hørte hans tale i går i Berlin, men det må have været en brøkdel af de 100000+ i 2008, dengang alt gik hans vej.
Vore venner på Grabien har produceret en sammenklippet video - næsten 5 minutter med så gennemført egoisme, at du måske ikke kan holde det ud. Og så lige en optælling af alle henvisningerne han har til sig selv.
Her følger det så:
“Jeg” — 312
“Mig” — 33
“Min” — 43
“Jeg ville/kunne” — 9
“Jeg er” — 61
“Migselv” — 9
Den tidligere præsidents kommentarer begynder (og slutter) med hans favorit emne: Ham selv.
“Det er over 10 år siden jeg talte til en lidt mindre forsamling ved Sejrssøjlen, da jeg stillede op som præsident,” sagde Obama til en bemærkelsesværdig stille forsamling. “Jeg havde lidt mindre gråt hår dengang. Og siden da har jeg været tilbage i Tyskland, jeg mener mindst 10 gange. Jeg har været i Europa utallige gange. Men jeg er lige så opstemt over at være her med Jer som jeg har været når jeg kom til Europa.”

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails