søndag den 21. april 2019

Michelle Obama fornærmer fædre der er skilt - og deres børn

Michelle Obama fornærmer fædre der er skilt

Ved Democratic Convention i 2016 forklarede tidligere førstedame Michelle Obama de delegerede - og verden - the Democrat modus operandi: "Når de går lavt går vi lavere.” Nuvel, hun snublede en smule og  ordene faldt ikke korrekt for hun  snøvlede, "When they go low, we go high," men den første frase var hvad hun faktisk mente.
Det beviste hun mandag aften i London, England, da hun var på scenen med den amerikanske talk show vært Stephen Colbert for at promovere hendes memoirer om hendes tid i Det Hvide Hus. bogen, Becoming.
De to amerikanere kunne bare ikke modstå muligheden for at benytte noget af deres energi i udlandet til at håne den siddende U.S. præsident, Donald J. Trump (R), overfor deres britiske publikum, fremfor at sludre om hendes bog. På bizar vis sammenlignede de Trump præsidentskabet med et barn der i et skilt forhold er tvunget til at være nogen tid hos sin far.
[Obama] jokede med aftenens vært Stephen Colbert at — ligesom det at bo hos en fraskilt far - synes valget at vælge Trump i begyndelsen måske fint, men ret så hurtigt viste det sig at være noget rigtig skidt.
'Vi [America] kommer fra en opløst familie, vi er en smule usikre. Nogle gange tilbringes weekenden hos den fraskilte far. Det føles som morsomt, men så bliver du syg og træt af det. Det er hvad America gennemgår. Vi bor hos den fraskilte far.’ 
Uh, javel så?  Go low, Michelle, virkelig lavt; gør skilsmissebørn forvirrede, gør dem skade endnu mere; fortæl dem, at det at besøge deres fraskilte fædre, vil gøre dem syge. Og gør også forældrene sårbare, de som ofte kæmper med skyld over deres børns frustrationer. Det er da LOW.- Det er i sandhed under lavmålet.
At se disse kvindelige kommentatorer i den grad rygcrawle er forrygende morsomt til den tragiske side (Olsen kommentar) 
Modsat din formodning synes Trumps børn fra hans tidligere ægteskaber at være ordentlige mennesker, ikke ‘opløste,’ men hurtige til at forsvare deres fraskilte far.
Fraskilte fædre i England, Amerika er frastødte af hendes bemærkninger. Læs deres reaktioner i kommentarer og posteringer. 
Uanset hvad Colbert og Obamas så surmulende mener, så er det for de fleste amerikanere stadig “appellerende” at Trump blev valgt.
Den “opløste amerikanske familie er blevet mere harmonisk, mens Trumps popularitet øges. Den er højere end Obamas på samme tidspunkt i hans præsidentskab. Under præsident Trump “oplever Amerika” den laveste arbejdsløshed i 50 år, herunder også hos de grupper der traditionelt har haft svært ved at få et job. Der er lavere skatter, og øgede lønninger og mere i posen efter skatten har været der. Sammenlign det med arbejdsløshedstallet, og den faldende arbejdsdeltagelse under Obama. Som Michelle sagde, “så bliver du syg.”

Fra lavpunktet med Obama, bevæger Trumps præsidentskab sig højere.  MAGA!

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails