mandag den 29. april 2019

Prins Charles og hans afsky for jøder

Prins Charles og jøder

Prince Charles, arving til den britiske trone er en tåbe, og uundgåeligt, ved hans kongelige status, en arrogant tåbe - den værste af slagsen.
Han har sat hele monarkiet i fare ved sin behandling af afdøde hustru Diana, hans affære med Camilla Parker Bowles (og deres ultra-ulækre hackede tekst beskeder om at han var reinkarneret som en æske Tampax for at være helt tæt på hende) og læg dertil han miljømæssige tosserier og galskab.
Et friskt brev fra Charles til ven åbenbarer at han også er anti-semit (ikke at det er usædvanligt hos den engelske overklasse, men ikke desto mindre frastødende hos en mand med et sådan privilegium og forpligtelse over for sine ‘undersåtter’).
The UK Independent fortæller:
Prince Charles er kommet i søgelyset da det kom frem, i et brev skrevet i 1986  at han beskyldte “indflydelse fra udenlandske jøder” som årsag til uroen i Mellemøsten og opfordrede the US til  “gøre noget ved den jødiske lobby”.
I brevet til sin ven Laurens van der Post, argumenterede prinsen for at de europæiske jøders exodus i midten af sidste århundrede “hjalp med til at give de store problemer” i Mellemøsten.
“Jeg er fuldt ud klar over at araberne og jøderne alle er et oprindeligt semitisk, og at indflydelsen fra udenlandske europæiske jøder (især fra Polen, siger man) har været årsag til de store problemer,” skrev prinsen i et brev pudgivet af the Daily Mail.
“Jeg ved der er så mange komplekse udfordringer, men hvordan kan terrorismen dog få en afslutning hvis ikke årsagerne elimineres?” føjede han til,
“Nogle US præsidenter må helt sikkert have modet til at stå op imod den jødiske lobby i the US, ikke sandt? Jeg må være naiv, formoder jeg!”
Brevet blev fundet i et offentligt arkiv og blev skrevet den 24. november 1986, efter et officielt besøg den da 38 årige prins aflagde i Saudia ArabienBahrain og Qatar med nu afdødePrincess Diana.
For mig lyder det som om at Charles henviser til jødiske immigranter der flygtede fra forfølgelse i Europa og emigrerede fra the United States og Storbritannien sent det 19. og 20. århundrede og ikke hjemmefødte israelere. De er altså del af “årsagerne” til Mellemøstkonflikten, medmindre, man må formode hans saudiske og Gulf værter også på den tid finansierede palæstinensisk radikalisme og terrorisme.
Der har været rygter i lang tid om at Charles i hemmelighed er konverteret til Islam, igangsat af hans islamvenlige udtalelser og handlinger der så tydeligt står i kontrast til hans foragt for jøder.
Hans mor Queen Elizabeth er netop fyldt 93 år, og nogen mener at hun holder fast ved kronen og selve livet for at udskyde efterfølgelsen og gøre det lovligt muligt at overdrage kronen til Prince William, der allerede er 36 år, og dermed forbigå hendes tåbelige søn. 
Dersom Charles nogensinde kommer til at bære Kronen, ville den republikanske bevægelse i UK virkelig blive styrket.
image credit: YouTube screen grab (cropped)

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails