søndag den 20. oktober 2019

10 mest skadevoldende amerikanere i 80 år

De 10 mest skadende amerikanere i mine 80 år

Amerika har oplevet en enorm forandring i de knap 80 år af min levetid. I dag er Amerika splittet og bitter, dårligt uddannet og et moralsk skrøbeligt samfund - det de såkaldte førende poltikere søger at fremme ved kynisk identitetspolitik, socialisme og de åbne grænser.
Præsidenten for the United States trues med rigsretssag, fordi hans modpart ikke kan lide ham. Den engang forholdsvis objektive presse og medierne er blevet en hysterisk venstrefløjs pøbel.
Hvordan kunne det rolige og fornuftsbetonede samarbejdende Amerika fra 1950’erne dog komme til dette punkt på blot en generation? Hvem bærer hovedskylden`? Her følger så min liste over de mest destruktive amerikanere i de sidste 80 år.
10) Mark Felt – Vicedirektør for FBI kendt som “Deep Throat” under Watergate skandalen. Det var det første offentlige tilfælde af en senior FBI mand der direkte blandede sig i amerikanske politiske forhold. Forløberen for James Comey, Peter Strzok, Lisa Page og Andrew McCabe.
 
9) Bill Ayers– Repræsenterer den langvarige og vedholdende venstrefløjs ideologiske skade på vort uddannelsessystem. En ikke angrende amerikansk terrorist der aldrig har fået sin straf, og som tilegnede sin karriere til at radikalisere det amerikanske undervisningssystem og fremme venstrefløjs ideer. Som spøgelsesskribent skrev han Obamas bog  “Dreams of My Father.”
Billedresultat for bill ayers
8) Teddy Kennedy – De fleste husker Teddy som den fyr der efterlod Mary Jo Kopechne for at drukne i hans bil ved Chappaquiddick. Den virkelige skade forvoldte han efter han undgik at blive straffet for hendes død og blev en stor Democrat magtfaktor i US Senate, hvor han arbejdede for forandrende venstreorienteret politik i sundhedsvæsenet og uddannelserne. Den helt store skade var loven i 1965 Hart-Cellar om immigration, hvor han fik indført et kvotesystem for at øge tilstrømningen af mennesker fra den tredje verden uden at disse havde uddannelser eller evner til at klare sig i U.S. og i bund og grund fik han gjort en ende på indvandringen fra Europa.
7) Walter Cronkite – Cronkite var en særdeles elsket kommentator på TV og begyndte politiseringen af Amerikas nyhedsmedier med sin berygtede udsendelse fra Vietnam, hvor han beskrev Tet Offensiven som en kæmpesejr for kommunisterne og dermed fik han drejet den godtroende amerikanske offentlighed til at være imod Vietnam Krigen. Faktisk var Tet Offensiven en militær katastrofe for NVA og Viet Cong, som senere erkendt af de militære ledere i Vietnam. Årtier senere indrømmede Cronkite at han fortalte historien forkert. Da var det for sent. Skaden var indtruffet.
6) Bill og Hillary Clinton—Det er vanskeligt at finde hoved og hale i Team Clinton. Bills præsidentskab var i det store og hele god, da han var en relativ økonomisk indstillet konservativ der red videre på den tilbageværende bølge af rigtig gode ting fra Reagan æraen. Men hans seksuelle ugerninger gav Det Ovale Værelse et elendigt ry og på negativ vis berørte det Amerikas opfattelse af det at være præsident. I bytte for finansiel støtte faciliterede han overførsel af følsomme militære teknologier til kineserne. Hillary, en Saul Alinsky discipel, er en af de allermest nederdrægtige politikere i min levetid. Hun dækkede over Bill sex eskapader ved at forfølge og krænke de kvinder Bill udnyttede og ved at falbyde indflydelse i bytte for midler til den korrupte Clinton Foundation. Hun underskrev en aftale på 20% af US uranium til russerne efter Bill havde fået et honorar på $500,000 for at tale i Moskva og fonden (der støtter Clintons royale livsstil) modtog hundreder af millioner dollars fra de som høstede gavn af aftalen. De to slog den sidste respekt og ære ihjel der kunne have eksisteret i de mørke haller i DC.
5) Valerie Jarrett - Obama administrationens Rasputin.Født med en ‘rød ble’ hendes far bedstefar og svigerfar (Vernon Jarrett der var nær ven med Obamas mentor Frank Marshall Davis) var hårdkogte kommunister under efterforskning og overvågning af U.S. regeringen. Hun har været for Obama i hele hans politiske karriere og skubbet på for en stærk anti-Amerika, islamistisk, anti-Israel, socialistisk/kommunistisk - klyngen sig til magten - dagsorden.
 Billedresultat for valerie jarrett
4) Jimmy Carter  - Carter satte fut i moderne tiders radikale islam ved at forkaste Shahen og bane vej for Ayatollah Khomeini så denne kunne få magten i Teheran. Som følge heraf blev Iran hoved statslig sponsor for international islamisk terrorisme. Da islamisterne tog vor ambassade i Teheran var Carter for svag til på effektiv vis at svare igen, og dermed styrkedes yderligere de radikal islamiske mullahers regime.
3) Lyndon Johnson – Johnson fik gjort Vietnam Krigen til en større krig for Amerika end nødvendigt. Den kunne være afsluttet tidligere, hvis han havde lyttet til generalerne i stedet for bilfabrikanten Robert McNamara. Slutresultatet: 1. 58000 døde amerikanske unge mænd og titusinder med følgeskader. 2. En krig der i alvorlig grad splittede Amerika og skabte venstrefløjsgrupper der ikke lod sig indkalde og med tiden fik kontrol over vort uddannelsessystem. 3. Værre var det at den såkaldte War on Poverty førte til at de sorte amerikanske familier blev smadret ved at blive afhængige af regeringen (og stemme Democrat). Han skabte helt bevidst et racebetinget Holocaust der stadig brænder. Han bør så sandelig være med i toppen af denne liste.
2) Barack Hussein Obama - Obama førte Amerika ud på vejen til det endelige nederlag og skjult omvendelse fra et frimarked til socialisme/kommunisme. Mens vi kommer mere og mere ind i Trump præsidentskabet erfarer vi hver eneste dag om, hvordan Obama politiserede og kompromitterede vigtige regerings bureauer fra at være fair og uden skjult dagsorden, the FBI, the CIA og the IRS, og således fuldstændig rystedes offentlighedens tillid til forbundsregeringen. Hans tilbageskridt i racespørgsmålet og andre relationer mellem amerikanerne var med til at sætte gang i de sortes opfattelse af at være ofre, og satte gang io radikal identitetspolitik. Obamas åbne støtte til Irans mullaher og hans apologetiske “lead from behind” udenrigspolitik svækkede i alvorlig grad Amerika i udlandet. Hans åbenlyse forsøg på at blande sig i valg i Israel ved at forsøge at vælte Nethanyahu er noget af det skammeligste en amerikansk præsident har gjort.
1) John Kerry – Nogle læsere vil nok mene at John Kerry ikke fortjener at komme på denne liste - og slet ikke som nummer 1. Jeg har ham her fordi jeg anser ham som den mest foragtelige amerikaner der nogensinde har levet. Efter hans tre Purple Heart fortjenstmedaljer som var med baggrund i fup fra hans kujonagtige tjenestetid i Vietnam kunne han tidligt lade sig pensionere fra the US Navy.  Som reserveofficer, og en klar krænkelse af the Uniform Code of Military Justice, rejste han til Paris og mødtes privat med NVA og Viet Cong. Han vendte tilbage til the United States og gentog Sovjets parti linje om krigen og vidnede foran Congress, hvor han sammenlignede amerikanske soldater med Djengis Khans horder. Et klokkeklart eksempel på forræderi, at give hjælp til og trøste fjenden i en krigstid. Vi fik endnu en bid af det sure Kerry æble da han som Obamas udenrigsminister nærmest gik i seng med Irans (“Death to America”) mullaher og gav dem grønt lys til at udvikle kernevåben sammen med milliarder af dollars der yderligere støtter terroristernes aktiviteter. Kun den heroiske Swift Vets reddede os fra en Kandidat fra Manchuriet - præsidentkandidat John Kerry. Så fik vi Obama.

De burde også have været med
John Brennan –Obama’s CIA direktør der engang stemte på kommunisten Gus Hall som præsident. Et nøglemedlem af the Deep State der i den grad politiserede the CIA. Har kaldt præsident Trump for en forræder, fordi han mødtes med Ruslands præsident.
Jane Fonda – Skuespiller der foretog den berygtede tur til Nordvietnam under krigen for at støtte kommunisterne. Hun repræsenterer den hårde venstrefløj i Hollywood der har været årsag til så megen skade på vor kultur. 
Jimmy Hendrix og Janice Joplin – Begge hædrede entertainere der hjalp med til at fremme en stofmisbrugerkultur og personligt led under konsekvenserne af den.
Robert Johnson /BET – Hjalp tii at popularisere ho’s, og alfonser samtidig med han tjente millioner på hits som “Jigga my Nigga”, “Big Pimpin’”, “Niggas in Paris” og “Strictly 4 My N.I.G.G.A.Z.”   Mange lærde i det afrikansk-amerikanske samfund mener med bestemhed at BET har været med til at fastholde og retfærdiggøre racismen ved at man har adopteret stereotyper om afrikansk-amerikanere og dermed har det påvirket sindet hos unge tilskuere gennem et bombardement af negative billeder af afrikansk-amerikanere. Hvem kan være uenige?
Arthur Ochs Sulzberger, Jr./The New York Times – Engang ‘Guldet’ i amerikansk journalistik. Avisen havde altid en liberal tilgang og lejlighedsvis tog man fejl. Som årene er gået er avisen yderligere gået mere og mere til venstre og er i dag faktisk propaganda værktøjet for det stadig mere radikaliserede Democrat Party.  Man fastholder sin indflydelse i Washington og New York.
George Soros – Jødisk tidligere Nazi kollaboratør i sit fædreland Ungarn- Som milliardær har han hældt hundreder af millioner dollars ind i venstrefløjsgrupper og sager. Skaden han har været årsag til er vanskelig at måle så stor er den. Han har betalt masser af penge for at få omgjort valget af præsident Trump. 
Frank Marshall Davis - Anti-hvid, sort Bolshevik, Agent for Sovjet med medlemskab af kommunistpartiet. Muligvis far til, og erkendt primære mentor for den unge Barack Hussein Obama.
 Billedresultat for frank marshall davis
                     
Frank Hawkins is a former US Army intelligence officer, Associated Press foreign correspondent, international businessman, senior newspaper company executive, founder and owner of several marketing companies and published novelist. He is currently retired in North Carolina.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails