torsdag den 31. oktober 2019

Hyldest til hunden der opsporede al Baghdadi

Hyldest til hunden der opsporede al Baghdadi

Præsident Trumps tweet med billede og hyldest af “den vidunderlige hund som gjorde et STORSLÅET ARBEJDE med at fange og dræbe lederen af ISIS, Abu Bakr al-Baghdadi!” var et eminent stykke psykologisk krigsførelse, sammen med god indenrigspolitik, der går direkte i hjerterne på amerikanere der elsker deres hundevenner. 

We have declassified a picture of the wonderful dog (name not declassified) that did such a GREAT JOB in capturing and killing the Leader of ISIS, Abu Bakr al-Baghdadi!
View image on Twitter

For ser du muslimer lærer at hunde er urene. At få bragt Baghdadi fjernet ved et “urent” dyr er en ekstra dosis ydmygelse, noget lig den måske apokryfe beretning om taken down by General "Black Jack" Pershing der gav ordre til at muslimske terrorister han bekæmpede på Filippinerne sent det 19. århundrede skulle begraves med svinelig for at hindre deres adgang til himlen. (Se denne på synopsis)
Profeten Muhammad hadede hunde, måske fordi han i sin tidlige karriere som karavanrøver blev frustreret over hunde der advarede om at indtrængende kom for at angribe og stjæle. Jeg skrev om dette for næsten 5 år siden, efter at have lagt mærke til reaktioner fra en gruppe unge muslimske kvinder om de to kære hunde jeg gik tur med - en blanding af tiltrækning og rædsel. Her følger nogle eksempler på had til hunde i  Islamisk skrifter:
Fra Bukhari Vol. 4, #540
Fortalt af 'Abdullah bin 'Umar: Allah's Apostle gav ordre til at hunde skulle slås ihjel.
Fra Abu Dawud #2839
Abd Allah B. Mughaffal har rapporteret at Allahs apostel siger: Var hunde ikke en art af skabelsen skulle jeg beordre at de alle skulle slås ihjel; dog slå enhver sort ihjel.
Hadith's noten for #2839 siger, “Profeten gav ikke ordre til at slå alle hunde ihjel, for nogle skal bruges til jagt og holde vagt. Han gav ordre til at slå de helt sorte ihjel. De kunne være de mest ondsindede blandt dem.
Fra Muslim #3814
Ibn Mughaffal rapporterede: Allahs budbringer beordrede at hunde slås ihjel og sagde derpå, “Hvad er problemet med dem (Medinas folk?) Hvor hunde er en plage for dem (Medinas borgere?) Han tillod derpå at holde hund til jagt og (beskyttelse) af dyrehjorde....og for beskyttelse af opdyrket land.
Fra Muslim #Number 055
Ibn Mughaffal rapporterede: Allahs budbriger beordrede at hunde slås ihjel og sagde derpå: “Hvad med dem, det vil sige, om andre hunde? og gav derpå tilladelse (til at holde hund) for jagt og hund for hjordens sikkerhed, og sagde: Når hunde slikker redskabet/genstanden, så vask den syv gange og gnid den med jord den ottende.
Fra Muslim #3813
Abu Zubair hørte Jabir Abdullah sige: Allahs budbringer beordrede os til at slå hunde ihjel, og vi udførte denne ordre så godt at vi også slå hunden der var vandrede med en kvinde i ørkenen ihjel. Så forbød Allahs apostle at de dræbes. Han sagde: “Det er jeres pligt at dræbe de helt sorte (hunde) der har to pletter (på øjnene) for den er en djævel.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails