søndag den 27. oktober 2019

Overvægtig sort professor i kønsstudier giver Trump skylden for at sorte kvinder ofte er fede

Overvægtig sort professor i kønsstudier giver Trump skylden for at sorte kvinder ofte er fede

Nej, dette er ikke satire fra the Babylon Bee.
Næ det stammer faktisk fra the Oprah Winfrey Network, og et uddrag med den sorte professor Britney Cooper, der ‘besidder’ en PhD fra Emory University og lige for tiden er associeret professor hos the Department of Women’s and Gender Studies at Rutgers University.

Med den baggrund er det måske ikke overraskende at kaste, igen, 
grunden til fedme på racisme og så lige dømme præsident Trump for den. Retfærdigvis skal nævnes hun kun omtaler Trump før hun kommer med sin racismeindvending som årsag til at sorte kvinder kunne være fede/overvægtige.
Her følger nogle få skærmbilleder med hendes udfald, fulgt af hele segmentet i et tweet, hvis du nu gerne vil høre hende, moderatoren og publikum der begejstret accepterer teorien om at hvide mennesker i det store billede og især præsident Trump er medskyldig i at uforholdsmæssigt mange sorte kvinder er overvægtige. 
Twitter video screen grabs 
“Jeg afskyr når mennesker taler om sorte overvægtige kvinder. Jeg afskyr det, fordi det bliver sådan man lægger skylden på os for forhold vi ikke har skabt.” @ProfessorCrunk.

.
Embedded video
Selvom det er morsomt er det også tragisk. Fedme er en usund og ulykkelig tilstand at befinde sig i. At give andre skylden fører aldrig til en positiv forandring.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails