tirsdag den 4. februar 2020

Begik Johnny Depp vold mod sin hustru eller var det omvendt ?

Begik Johnny Depp vold mod sin hustru eller var det omvendt?

MEGAN FOX

En lækket lydoptagelse af en samtale mellem Johnny Depp og hans ekshustru  Amber Heard var vakt opsigt i Hollywood. I lydoptagelsen kan man høre Heard indrømme være villig til at begå fysisk vold mod Depp. Efter BuzzFeed udgav fotos af Heard med skrammer og beskyldninger mod Depp, gik hans liv i spåner. Depp blev draget ind i the #MeToo bevægelsen og blev brændemærket som en udøver af vold mod sin hustru. Han blev afvist fra "Pirates of the Caribbean" i 2018 og mange funderer over om det var på grund af disse beskyldninger. 
Image Courtesy of Shutterstock
Søndag blev en optaget samtale mellem Depp og Heard lagt på nettet. I den indrømmer Heard at “ramme” “slå” og smide ting efter ham. Hendes største frustration med Depp synes at være at da han forsøger at komme væk fra hende bliver hun voldelig. Man hører Depp sige, “Der skal ikke være fysisk vold igen,” og Heard svarer, “Jeg kan ikke love jeg ikke bliver voldelig igen.” 
Depp: there can be no physical violence
Heard: I can’t promise I won’t get physical again.
Og så har hun tilmed den frækhed at anklage ham.....
Situationer som denne beviser at vi bare ikke kan tro på enhver anklage om vold. Der skal være bevis. #JusticeForJohnnyDepp #AmberHeardIsAnAbuser
Heard bruger en del tid i optagelsen på at nedgøre Depp for at ville fjerne sig fra hende når de skændes og ikke vil have noget at gøre med hende når hun vred og bruger vold. På et tidspunkt siger Depp, "Det er ikke mig der kaster med f**** potter og pander, og alt muligt andet mod mig.” Heard benægter det ikke og svarer, “Det er noget andet ... man ignorerer ikke den anden. Det er uden betydning. Blot fordi jeg kaster med potter og pander så skal du ikke bare gå din vej.”

Senere i lydoptagelsen kan man høre Heard indrømme at hun slår og rammer ham og retfærdiggør det med at der OK, fordi hun ikke bankede ham. “Jeg er ked af, jeg ikke ramte dig direkte i ansigtet med et ordentligt slag, men jeg slog dig. Jeg bankede dig ikke,” sagde hun. “Du blev ikke banket. Du blev ramt ... men du har det fint. Jeg skadede dig ikke.” 
Kvinder har et særligt privilegium når de beskylder en mand for vold og det er velkendt. Hele bevægelser som the #MeToo scam, står på spring for at angribe den anklagede mand og ødelægge hans karriere. Fraser som "tro kvinder" kan sættes på kofangere og t-shirts, men ingen standser for at tænke over om kvinden fortæller sandheden. I dette tilfælde var det Heard der lyver. Hvis en mand bliver udsat for hustruvold, er der ingen der vil høre på hans udlægning. Da Heard anklagede Depp for at være hustrumishandler svarede han igen og hævdede det var ham der blev fysisk forulempet. Så at sige ingen troede ham. Resultatet blev at Heards sstatus som Hollywood stjerne steg, mens Depp mistede jobmuligheder.
Nu er lydoptagelsen ude, #AmberHeardIsAnAbuser og #JusticeForJohnny hitter på Twitter. Pludselig kan verden se at kvinder ikke altid er sandfærdige eller troværdige. Dette er et emne som jeg har skrevet en hel bog om efter Brett Kavanaugh fiaskoen, hvor det halve af landet troede på at en Højesteretsnomineret var skyldig i voldtægt eller ‘sådan,’ på grund af en mentalt skrøbelig kvinde der anklagede ham for ved en drukfest, for 30 år siden, at have befamlet hende - ingen kunne huske det, og der var intet bevis for det havde fundet sted.
Historien er fuld af historier og tvetydige og lumske harper der ødelagde mænds liv med falske anklager.
Jeg beskriver mange af dem i min Believe Evidence: The Death of Due Process from Salome to #MeToo. Køb den i dag på Amazon. Og næste gang en eller anden kvinde kommer frem med saftige historier om en mand, så i stedet for at kalde hende “tapper” og “modig” så få lige set nærmere på hendes kendsgerninger og bevis. Mænd har været og bliver også udsat for vold fra hustruen, bliver voldtaget, seksuelt forulempet og myrdet af kvinder. Deres røster burde der ikke lægges låg på af the #MeToo hystader der ikke kan forstå virkeligheden og menneskets natur.
Megan Fox is the author of “Believe Evidence; The Death of Due Process from Salome to #MeToo,” and host of The Fringe podcast. Follow on Twitter @MeganFoxWriter

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails