mandag den 3. februar 2020

Lavadel feminismens falske ofre

Lavadel feminismens falske ofre

Jeg var i færd med at skrive en artikel om Nancy Pelosis fiasko med at sende the Articles of Impeachment to the Senate. Men hvem bekymrer sig egentlig længere om impeachment?
Så fandt jeg tilfældigvis ud af at min AT artikel for to uger siden om “Women, the Public Square, and the Cancel Culture” var landet på Right Wing Watch og Patheos, hvor jeg blev beskrevet som “ultrahøjrefløjs kvindehader.” Helt utroligt de hævder det!
Vigtigere er dog postyret over J. K. Rowling der villigt lægger løkken om sin hals ved at tweete om at kvinder er kvinder uanset hvad transkønnet aktivister og dommere siger. Som en moderigtig ung kvinde på en lystyacht sagde til FN:  “how dare you!”
Jeg ræsonnerede: Når transkønnet aktivister annullerer feminist aktivister så er venstrefløjen altså begyndt at æde deres egen hale - ligesom de mytiske Ouroboros. Og alt denne tumult om sex og køn, og mænd der kalder sig kvinder og vice versa, og at alle er ofre er altså kun fup vrede, om fup ofre.
Og jeg tænkte. Ved du hvad? Det er ikke kun transkønnet aktivister - det er hele LGBT væsenet der handler om “fup” ofre. Og feministerne indledte det. 
Det giver naturligvis mening. Efter venstrefløjen havde haft en storhedstid, hvor man kæmpede for arbejderne og erklærede med stolthed en afslutning på Democrats Jim Crow love, så kom kvinderne - de skulle være ofre.
Jeg indrømmer at kvinder fra de lavere klasser har haft det alt, alt for barsk og i al for lang tid, men feminismen var og forbliver en bevægelse for kvinder fra ‘lavadelen’ og ved ‘kvinder fra ‘lavadelen.’ 
‘Lavadels’ feminismens forbløffende resultat var at forvandle offerstillingen i en politik der i det mindste lod til at bekymre sig om de lavere klasser til udelukkende at være en sag for overklassen.
‘Lavadels’ kvinder er ikke hjælpeløse ofre, og har aldrig været det. De er “fup ofre.”
De ægte ofre blandt kvinder burde være de ‘almindelige proletar’ kvinder fordømt til at leve i efterdønningerne af ægteskabets kollaps i de lavere klasser.
Og hvis fejl er det - ‘lavadel’ feminist kvindernes? Højrefløjs kvindehaderne?
Man skulle tro der var en masse tilbagebetaling for de “utilsigtede konsekvenser”  for feminismen og den seksuelle revolution. Men jeg forudsiger at den liberale ‘lavadel’ feminisme nok skal slippe. Det gør den altid. På grund af patriarkatet.  
Definition af “misogyn, kvindehader:” er en kritiker af ‘lavadel’ kvinder. Andre kvinder behøver ikke ansøge.
Men nu tilbage til vore LGBT venner og den fremragende holdning om “fup ofre.” Efter ‘lavadel’ feministerne opfandt kategorien, hvorfor så ikke udvide fupoffer konceptet til andre grupper af ‘lavadel’ liberale? Hvorfor skulle ‘lavadel’ feminister være de eneste der har det sjovt? ‘Lavadel’ bøsser? Ingen tvivl om at bøsser på det mest forkastelige blev jaget af hykleriske kristne fundamentalisters Hekse hadgrupper tilbage i tiden. Og alle bøsser ønskede blot noget respekt og midler mod AIDS.
Selvfølgelig var, i mine unge dage, de som jagtede bøsser fra venstrefløjen, fordi i England i 60’erne vidste enhver på venstrefløjen - herunder den unge Jeremy Corbyn, af alle? - at homoseksuelle var overklasseløg som Lord Sebastian Fyte og hans teddybjørn i Brideshead Revisited. Men nu er bøsser hjælpeløse ofre og transkønnede er supercalifragilistic ofre.
For at forstå offer sygdommen så lad os gentage Curtis Yarvin’s Three Layers model i “The Clear Pill” at samfundet er sammensat af ‘lavadel’ helt almindelige, og klienter.
OK, vi holder en pause. Lad os kalde “klienter” med det rigtige navn: “Ofre,” oprindeligt ægte ofre, nu totalt “fupofre.” Derfor,
Vi kan benævne vore samfundslag med ‘lavadel’ almindelige og ofre. ‘Lavadelen’ er de der bor i byerne, kultiverede og ambitiøse. de ‘almindelige’ er de i forstæderne, uddannede og uafhængige, ofrene er Marx’s proletariat og lumpenproletariatet, de uden uddannelse og/eller afhængige.
Og hvis der nu ikke er nogen ægte ofre derude der kan give en garanti for mere magt til regeringen vil ‘lavadlen’ skabe, opfinde “fup ofre” ved velstående nyvakte ‘lavadel’ aktivister, og vi vil opleve import af bataljoner af “migranter og flygtninge” fra alle vegne fra og de udgør så antallet af nye ofre. For hvis ikke, hvad så? 
Logikken i politik kræver en “os” og “dem.” Hvis der er ofre og den ædle ‘lavadel’ på ædel vis mobiliserer for at forsvare dem, så må der være nogen, på ædel vis, at kæmpe imod og fjerne. Arbejdsgivere, kulakker, spytslikkere, racister, sexister, homofober, “ultra højrefløjs kvindehadere,” denne flok af ‘foragtelige.’ Med andre ord - de helt almindelige.
Og denne realitet fører direkte til Præsident Trump’s spot-on meme:
“I virkeligheden er de ikke ude efter mig. De er efter dig. Jeg står blot i vejen.”
Hvis den ‘hellige sag’ for den liberale ‘lavadel’ klasse er at beskytte alle de hjælpeløse ofre, så må den jo beskytte ofrene fra noget. Og det noget er altså DIG!
Det er ikke noget personligt, må du forstå. Men når den liberale ‘lavadel’ beslutter at lave en dejlig omelet til ofrene, ægte eller fup, så ryger der altid nogle helt almindelige æg.
Christopher Chantrill @chrischantrill runs the go-to site on US government finances, usgovernmentspending.com. Also get his American Manifesto and his Road to the Middle Class.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails