fredag den 20. marts 2020

Coronavirus, Kinas løgne og forskning i biologiske våben

Coronavirus, Kinas løgne og forskning i biologiske våben
Amerikanere forsøger at beskytte sig, samtidig med regeringens forsøg på at inddæmme spredning af coronavirus. Mens dette sker så lad os håbe at vore “efterretningsagenturer” ser objektivt og ærligt på, hvor virus kom fra - og om andre sygdomme er under planlægning til at slippes løs i Amerika og verden. En nylig sag om hævdet “akademisk spioneri” der omfatter Kina stiller spørgsmål ved amerikansk involvering i kinesisk medicinsk/og/eller biologisk krigsførelses forskning.
Ved at fremføre anklagen om at den kinesiske coronavirus stammede fra the United States har kineserne blot kopieret en side i den gamle Sovjet taktikbok. Da bekymringen om AIDS voksede i 1980’erne igangsatte Sovjetunionen en misinformations kampagne om at et amerikansk militær laboratorium havde udviklet den virus der gav HIV/AIDS.
Sovjet løj for at dække over deres egne programmer for biologisk krigsførelse. Er det det der giver inspiration til Kinas løgne? 
Sovjet kampagnen omfattede en tegning i Pravda, der viste en amerikansk militær officer der modtog en prøve med AIDS virus i bytte for kontanter til en læge iført en laboratoriumkittel. Lig lå rundt om dem.
Det var et af de mest berygtede eksempler på kommunistisk  misinformation i U.S. medier, som daværende CBS Evening News vært Dan Rather lancerede. Han rapporterede på en ‘sådan er det facon’ i en nyhedsudsendelse den 30. marts 1987, at en Sovjet publikation havde beskyldt et amerikansk militær laboratorium for at have udviklet den virus der var årsag til AIDS epidemien. Han lod ikke hverken Pentagon eller State Department få lov til at kommentere.
Den venstresnoede nyhedsvært var faldet for en Sovjet plan om at bruge AIDS anklagen mod the U.S. som en metode til at aflede opmærksomheden fra Sovjets program med at udvikle Ebola og andre vira som våben. 
Denne historie var blevet afsløret som Sojvet misinformation endog før Rather fremførte den i æteren. Tidligere KGB officer Oleg Gordievsky indrømmede senere at Sovjets KGB var med til at sprede AIDS anklagen mod U.S. i sin bog, KGB – The Inside Story, hvor han kalder anklagen for en “fabrikation” der, “også blev godtaget af nogle medier i Vesten.”
Sovjet fik fremført anklagen i over 200 publikationer og i radioudsendelser på 25 sprog. Dette er modellen som kineserne bruger for at lede opmærksomheden væk fra dem.
Sovjet kampagnen var så effektiv, at the Wilson Center gav scene til en diskussion. "The AIDS Conspiracy: KGB and Stasi Disinformation," hvor man så tilbage på, hvordan Sovjet førte kampagnen i samarbejde med Østtysklands efterretningstjeneste. En opfølgende rapport fremhæver væsentlige detaljer.
Operation “Denver”: KGB and Stasi Disinformation regarding AIDS
Grunden til vi bør minde om denne kontrovers er at forstå, hvorfor Kinas kommunister benytter den samme udgave af misinformation i dag. Motiverne bag Sovjets kampagne omfattede langt mere end blot at svine the United States til.
Sovjetkampagnen var designet på at aflede opmærksomheden fra landets egne biologiske våbenprogrammer. Ken Alibek, vicechef for det største Sovjet laboratorium for biologiske våben afslørede i sin bog Biohazard, at Sovjet havde forsket i AIDS som et våben, men konkluderede at det var for ustabilt at bruge. Imidlertid sagde han, at de så føjede miltbrand til deres arsenal. Sovjet forsøgte at dække over en katastrofe med biologiske våben i deres egen facilitet i Sverdlovsk i Hærens laboratorium og hævdede dødsfaldene skyldtes fordærvet kød.
 
På lignende vis er det rimeligt at formode, at den kinesiske misinformation ved at angribe the U.S. Army som værende kilden til coronavirus er designet for at aflede offentlighedens opmærksom fra, hvad der foregår bag gardinerne i Kinas laboratorier. Alibeks bog beskriver udbrud af hæmoride feber i Kina i 1980’erne der skyldtes en ‘ulykke’ i et laboratorium “hvor kinesiske videnskabsforskere arbejdede med virale sygdomme som våben.” 
Udviklingen er interessant da coronavirus den 28. januar blev spredt til the United States og Europa, og Justitsministeret meddelte at Dr. Charles Lieber, formand for Harvard University's Chemistry and Chemical Biology Department, og to kinesere var blevet anklaget i forbindelse med hjælp til kommunist Kina.  (Lieber og hans advokater nægter at kommentere)
Lieber har sit eget Lieber Research Group på Harvard. Hjemmesiden nævner, “ "The Lieber group er fokuseret på et bredt spektrum af videnskab og teknologi på nanoniveau, og kontrollerer de unikke fysiske egenskaber ved nye nanomaterialer for at skubbe til de videnskabelige grænser og medicin."
Det som er yderst spændende er at se på “sponsorerne” nævnt i bunden af siden. De omfatter the National Institutes of Health, the Office of Naval Research, the Air Force Office of Scientific Research, the Defense Advanced Projects Research Agency, og MITRE, et "forsknings og udviklingscenter” hævdende at “løse problemer for en bedre verden.”
En af kineserne, ifølge the DOJ news, hævdes at have forsøgt at smugle prøver af biologisk materiale i sine sokker, prøver vedkommende fik fra det Harvard tilknyttede Beth Israel Deaconess Medical Center. En anden kinesisk statsborger, Yanqing Ye, er blevet identificeret som værende løjtnant i Folkets Befrielses Hær (PLA), de væbnede styrker i Folkerepublikken Kina og medlem af Kinas kommunistparti
At vore medier og deres "fact-checkers" intet nævner at dette har noget som helst at gøre med coronavirus kan såre undre.
Men de dybt alvorlige sensationelle anklager i denne sag om “akademisk spionage” er at Lieber, der blev en "Strategic Scientist" ved Wuhan University of Technology (WUT) i China, blev betalt store penge for at oprette et forskningslaboratorium ved WUT. Ydermere sagde the DOJ at Lieber havde modtaget mere end $15,000,000 i fondsydelser fra the National Institutes of Health (NIH) og Department of Defense (DOD).
På samme tidspunkt, hvor Congress synes ivrige efter at sende flere milliarder dollars til NIH, for at bekæmpe coronavirus, burde denne skandale så ikke blive efterforsket for at finde ud af, hvor de penge er henne, hvad formålet har været og til hvem?
Er amerikansk ekspertise blevet tappet til Kinas hemmelige laboratorier og for at skabe virus der kan gøre mennesker i the United States og hele verden syge?
Læg mærke til at en separat enhed, det hemmelige og kontroversielle Wuhan Institute of Virology, har internationale "partners" der inkluderer the NIH og Harvard.
Er der trods alt en amerikansk forbindelse til coronavirus? 
*Cliff Kincaid is president of America's Survival, Inc. www.usasurvival.org
© Cliff Kincaid

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails