tirsdag den 10. marts 2020

Er coronavirus Kinas hævn overfor Trump?

Er coronavirus Kinas hævn overfor Trump?
I 1968 non-fiction blockbuster, The Biological Time Bomb, skrev forfatteren Gordon Rattray Taylor om udsigten til biologisk krigsførelse i det som kunne kaldes “en ikke erklæret krig.” Han forklarede: “Med vor nuværende tankegang er den bedste metode at føre krig at gøre det uden at din fjende er klar over hvad der sker.” Han forudså brugen af smitsomme sygdomme til at få en nation i knæ.
Den nuværende krig er imidlertid ganske åbenlys.
Når vi ser på den økonomiske skade der påføres the United States og verden, kan man ikke afvise muligheden af at den hastigt spredende Coronavirus er Kinas hævn mod Amerika og præsident Trumps handelskrig. Virussen har den potentielle styrke til at foranledige et større økonomisk tilbageskridt og sabotere præsident Trumps forsøg på at opnå genvalg. Der indføres tiltag for at dæmme op for Coronavirus nu da sygdomstilfældene dukker op rundt om i landet. Rentenedsættelsen fra the Federal Reserve indikerer en form for desperation.
"Uanset om det stammer fra et bevidst biologisk krigsangreb eller fra en naturlig opdukken af en ny virus, så kunne resultatet være ødelæggende” bemærker the Doctors for Disaster Preparedness i en kommentar om de mange syge.
Politisk kunne Trump og Republikanerne være de som rammes.
Idet han så nærmere på moderne krigsførelse forudså Gordon Rattray Taylor også  "Selv mindre pandemier kunne være et redskab.Selv almindeligt forekommende koldt vejr får mennesker til at blive hjemme fra arbejde. Det kunne tage ti år eller mere før det begyndte at dæmre for sundhedsmyndighederne at det med de mindre alvorlige sygdomme burde de også have større opmærksomhed på."
Kina er helt oplagt kilden til denne dødbringende sygdom, kendt som COVID-19.
 
Imidlertid hævder regimet, at hvis man knytter virus som værende et biologisk våben i regionen er det en “konspirationsteori” der spredes af kræfter der er mod Kina.” Man efterstræber dog uafhængige journalister og whistleblowers der sår tvivl om regimets version af begivenhederne. Globalt set benyttes de sociale medier såsom Facebook der er  med på kinesernes udgave ved at censurere indhold om at Coronavirus er et bio-våben. 
Nogle kalde det Xi virus, opkaldt efter den kinesiske diktator. Det kommunistiske regime i Kina hævder det stammer fra et fødevaremarked. Typisk er påstanden. at virus skulle stamme fra vilde dyr, muligvis flagermus.
Imidlertid dukker der modsattede åstande frem. Forsker i offentlig sundhed fra National Taiwan University public Fang Chi-tai mener det er muligt at Kinas videnskabsforskere arbejdede på en virus der var vanskeligere at inddæmme end SARS og at den sandsynlige kilde til virus er the Wuhan Institute of Virology.
Den “seneste officielle” information fra the UN's World Health Organization går ud på at Coronavirus dødelighed er faldet til 3,4%, hvor dødsraten for influenza som sådan er mindre end 1%. SARS, endnu en virus fra Kina havde en dødsrate på 9,6% i 2003, men COVID-19  menes at være langt mere smitsom end SARS.
Alt tyder på at det kommunistiske regime er optaget af en økonomisk og miltær indsats og krig mod USA. The United States-China Economic and Security Review Commission blev oprettet for at “overvåge de nationale sikkerhedsudfordringer ved de handels- som økonomiske bånd mellem the United States og the People's Republic of China." Et af vidnerne tilbage i 2017 var Edward H. You, Supervisory Special Agent i the FBI's Biological Countermeasures Unit in the Weapons of Mass Destruction Directorate. Hans job blev i en beretning beskrevet som at skulle følge “de hastige udviklinger i laboratorier,” og sikre “de ikke fører til et biologisk angreb.”
Den amerikanske videnskabsmand Dr. Steven Hatfill blev et af de uskyldige ofre for antrax brevene efter 9/11 FBI efterforskningen, officielt "Amerithrax." The FBI havde forsøgt at lægge skylden på Hatfill for anthrax brevene før man frikendte ham og betalte 6 millioner dollars i skadeserstatning.
Der var ingen skygge af bevis på at Hatfill var andet end patriot der forsøgte at hjælpe Amerika til at forberede sig på de terroristangreb han fik en del af skylden for. En udenlandsk forbindelse, med bånd til al Queda blev aldrig taget seriøst af FBI. Så lagde FBI skylden på en anden vidneskabsforsker.
Robert S. Mueller, Russia-gate special rådgiver var chef for FBI på det tidspunkt.

Truslen i dag er så stor at Trumps Hvide Hus arbejder med Congress for at få milliarder af dollars til at bekæmpe COVID-19 og andre trusler mod den offentlige sundhed. Men at smide flere penge efter  Centers for Disease Control – de”professionelle” der ikke magtede hurtigt at udvikle en pålidelig Coronavirus test er et røgslør. Hvor er høringerne om kilden til denne virus, og om den er udviklet i kinesiske laboratoirer? Er det FBI igen der er sat på opgaven?
Unrestricted Warfare, en bog om miltærstrategi skrevet i 1999 af to oberster i the People's Liberation Army, henviser til de “nye våbenkoncepter,” herunder biologiske våben. Bogen omtalte de finansielle angreb på nationer ved fonde som George Soros’, gasangrebet i Tokyos undergrundsbane af disciple ved dommedagskulten Aum Shinri Kyo, og angreb ved islamiske terrorister som Osama bin Laden.
Vore medier har spillet en velkendt rolle i at fremhæve den nuværende økonomiske nedtur. CNBC fremturer med en “top økonom” ved navn Mark Zandi fra Moody's Analytics der siger en Coronavirus epidemi kunne sætte fart i en dyb recession og udgøre en “betragtelig trussel” mod Trumps genvalg. Det  CNBC ikke gør klart er at Zandi er en Democrat der hjalp Hillary Clinton og sagde at Trumps valg i 2016 i sig selv ville forårsage recession.
Zandi's Juni 17, 2016, rapport påstod, “....økonomien vil i betragtelig grad svækkes hvis Trumps økonomiske forslag anvendes,” og at “Under det scenario at alle hans fremførte politiske forslag bliver til lov vil økonomien lide en langtrækkende og langvarig recession og være mindre ved slutningen af hans fire års periode end da han blev indsat i embedet.”

I oktober sidste år vendte han på en tallerken ved at sige at Trump var storfavorit til at vinde endnu en periode baseret på de positive økonomiske tendenser.
Men med en 10% korrektion i aktiepriserne, “kan billedet blive dramatisk ændret og Democrats vinde under et typisk omvendt scenario,” sagde han. Det kan ske som følge af panik ved Coronavirus. Trumps genvalg kan nu være i fare, og  Democratic Senate udfordrere har fremgang i meningsundersøgelser og truer med at få flertallet fra Republicans. Republikanske Senators i Colorado (Cory Gardner), Arizona (Martha McSally), og North Carolina (Thom Tillis) har store problemer.
Uden at have kontrol over Senate ville en genvalgt Trump ikke være i stand til at få sine konservative dommere godkendt.
Der står rigtig meget på spil nu da the White House stræber efter "Coronavirus Plan of Action." Omfatter den plan at føre ‘krig’ mod det kommunistiske regime i Beijing? The National Defense Strategy anerkender allerede Kina som en større trussel mod U.S. sikkerheden og vor velstand.
*Cliff Kincaid is president of America's Survival, Inc. www.usasurvival.org
© Cliff Kincaid

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails