tirsdag den 31. marts 2020

Kina må lyve om antallet af døde og smittede

Kommunismen slår ihjel: UK tror Kina kunne have 40 gange flere COVID-19 tilfælde end Kina indrømmer

The Daily Mail fortalte søndag at “senior Downing Street embedsmænd sagde den kommunistiske stat nu står over for et ‘opgør’ over dets behandling af udbruddet og risikerer at blive en pariastat.” En unavngiven senior regeringsembedsmand fortalte officielt til Daily Mail, “Den eneste prioritet nu er at håndtere krisen, men alle og enhver ved at der må komme en reaktion når alt dette er overstået.” Avisen hævder Johnson er blevet advaret af rådgivere inden for videnskab om at kinas officielle statistikker over antal af tilfælde af coronavirusramte kunne være ‘nedtonet med en faktor på mellem 15 - 40 gange.” 
Beijing hævder at have knækket pandemien lokalt, med meget få nye tilfælde i sidste måned og antallet af smittede nåede toppen med cirka 82,000.
(Data and graph courtesy of Arcgis.com.)
Den kinesiske regering indrømmer også at der er 3308 døde af COVID-19, og at de fleste af de ofrene nu er kommet sig.
Men hvis den britiske regerings vurdering er korrekt, så er det faktiske antal af smittede i Kina mellem 1,23 og 3,28 millioner. Således kunne antallet af dødsfald være så højt som 132.000 kinesere.
Selv hvis man bruger de laveste tal i Storbritanniens udlægning så indikeres at Beijing slet ikke var i nærheden af at klare situationen trods Beijings forsikringer. Finansekspert og forsker Inan Dogan vurderede i slutningen af februar at Kina “havde mellem 600,000 - 1,500,000 inficerede siden begyndelsen af dette år.” Det estimat er på linje med Downing Streets værste anelser. 
Vi får ikke det fulde og rigtige billede fra Kina. Og det mest skræmmende er at de har konstrueret således.
Medierne i Vesten har været villige medspillere for Beijings officielle udlægning, og ikke vist særlig megen skepsis, hvor det ellers i sandhed ville være på sin plads, usikkerheden er enorm. Nu for tiden er diverse medier helt oppe at køre over den “kendsgerning” at USA netop har passeret i Kina i antal inficerede, men hvis det skulle være sandt skal man samtidig stole på Kinas løgne.
Trump administrationen kæmper på tre fronter. Der er den ægte kamp mod den kinesiske Coronavirus fra Wuhan (trods det Biden kalder den ‘Luhan’), en by i Kina under kommunisternes styre, hvor virus kom fra. Så er der kampen mod Beijings propagandamaskine. Og selvom det ikke burde være således, så er der også kampen mod de amerikanske medier, der er så villige redskaber for kommunistpartiets linje bare det skader den ‘Onde Orange Mand.’

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails