fredag den 17. april 2020

Kina fanget i at smugle SARS/MERS ind i USA

Kina fanget i at smugle SARS/MERS ind i USA

Daniel Greenfield
Sent november 2018, blot et år før det første coronavirus tilfælde blev identificeret i Wuhan, Kina standsede U.S. Customs and Border Protection agenter i Detroit Metro Airport en kinesisk biolog medbringende tre ampuller med etiketten “Antistoffer” i bagagen.

Biologen forklarede agenterne, at kolleger i Kina havde bedt ham aflevere ampullerne til en forsker på et U.S. institut. Efter at have undersøgt ampullerne kom agenterne imidlertid frem til en alarmerende konklusion.
“Undersøgelse af teksten på ampullerne, og den som skulle modtage den førte til at man mente at materialet i ampullerne kunne være levedygtigt Middle East Respiratory Syndrome (MERS) og Severe Acute Respiratory Syndrome (SARS) materiale,” siger en FBI taktisk efterretningsrapport som Yahoo News er kommet i besiddelse, dog ikke bekræftet.
Det er besynderligt. Et fuldt lovligt biologisk forskningsprojekt ville ikke have givet anledning til disse forskellige alarmklokker. Og det er uklart, hvorfor noget lovligt forskningsprojekt i dette land skulle have brug for eller ønske prøver af SARS fra udlandet. 
Og dette var ikke et enkeltstående tilfælde.

“Direktoratet for Masseødelæggelses midler vurderer at udenlandske forskere der transporterer ikke deklareret og udokumenteret biologisk materiale ind i the United States i deres personlige håndbagage og eller bagage i øvrigt næsten helt sikkert udgør en risiko for US biosikkerheden,” lyder det i rapporten. “The WMDD (direktoratet) kommer med denne vurdering med stor tillid, baseret på en bindende direkte rapport.”
Hvorfor? Vi ved det ikke.
I sagen om de mistænkte SARS og MERS ampuller, citerer efterretningsrapporten et andet klassificeret dokument der er mærket “FISA” hvilket betyder det indeholder information indsamlet under the Foreign Intelligence Surveillance Act. Endnu en sag citeret i rapporten menes at indeholde influenzatråde, og en tredje mistænkt for E -coli.

En påmindelse om at lige så dadelværdige FISA misbrug har været så var der en grund til vi fik FISA. Der er udenlandske fjender der i sandhed er farlige, og i stand til at påføre os skade i ubegribelig grad.​

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails