mandag den 6. april 2020

Tobak kan redde verden give vaccine mod corona

Hvor ironisk: Tobak kan redde verden

En fascinerende ting ved COVID-19 er, hvordan den har fået vendt enhver venstreorienteret teori og tro på hovedet. Alle de ting venstreorienterede har fremført som super, har kun gjort os mere sårbare over for epidemiske sygdomme. Nu her i den mest suveræne ironi, er der en mulighed for at en af de ting de mest hader - Tobak - vil kunne være med til at hjælpe os.
COVID-19, kan på mange felter vise sig at være det der gør at venstrefløjen går i spåner. Her følger så en lille liste over de venstresnoede ideer der får læsterlige tæsk takket være pandemien:
Globalismen: Det viser sig, at al denne faren frem og tilbage er farlig, og at internationale organisationer, såsom WHO er intellektuelt korrupt og i sync med totalitære regeringer.
Åbne grænser: Lande over hele verden herunder de i EU’s Schengen zone, knalder deres grænser i. Endog Mexico ønsker igen en fungerende grænse mod the United States.
Global Opvarmning: Virussen synes sårbar over for varmere, mere fugtigt klima, hvilket er det vi får mere af, hvis nu global opvarmning faktisk var ægte.
Urbanisering: Modsat ønsket om at pakke mennesker sammen i storbyer (vel for at bekæmpe klimaforandring, men faktisk også for at øge indføre kontrol af antallet mennesker), jamen så er tætpakkede byer de sande Petri skåle for  COVID-19.
.Scientist Holding A Petri Dish With Virus Cells Stock Photo ...
Offentlig transport: I årtier har venstreorienterede ført krig mod den komfort og anvendelighed biler udgør, forid biler ikke er grønne. Biler er måske ikke grønne, men de er rene, ulig offentlig transport, som også kan være en Petri Skål på hjul.
Genbrugsposer: Jeg har i lang tid kaldt dem Salmonella Poser, fordi man ved brugen af dem drastisk øger spredning af E. coli og salmonella. Det viser sig at de plasticposer som venstreorienterede regeringer over hele Amerika forbyder (fordi Afrika og Asien smider dem i floder og havene) er sikrere i pandemitider.
Kina: Democrats skreg op da Trump forsøgte at afvikle vor afhængighed af Kina. Det gjorde han ret i. Ikke kun såede Kinas Silkevejesprojekt COVID-19 over hele verden, men Kina sidder også på det meste af verdens fremstilling af lægemidler. Gys!
Virkeligheden smadrer en anden venstreorienteret shibboleth.  Venstrefløjen har ført krig mod tobak i meget, meget lang tid. Før jeg går mere ind i dette, så lad mig sige at jeg mener det at ryge, tygge tobak er sunhedsskadeligt, fordi forbindelsen mellem cancer og hjertesygdomme så absolut ikke kan benægtes. Jeg afskyr duften, derfor bryder jeg mig heller ikke om at blive udsat for den tobaksrøg andre belaster mig med.
Imidlertid er venstrefløjens krig mod cancer så gennemført at man også er imod damp og e-cigaretter, der burde være noget folk selv bestemmer brug af. Venstreorienterede er også hyklere ved deres utilslørede støtte til marihuana, der når det ryges også skader lungerne.
Når man tager det fanatiske had mod tobak i betragtning så vil mange nok finde følgende Gruopvækkende, Big Tobacco hævder at have fundet i tobaksblade en vaccine mod COVID-19:
Virksomheden Benson & Hedges og Lucky Strike produkterne hævder at have udviklet en coronavirus udvundet af tobaksplanter.
British American Tobacco (BAT) sagde man kan fremstille op til 3 millioner doser om ugen begyndende i juni måned, hvis man får den britiske regerings støtte.
  British American Tobacco makes $47bn offer to buy out Reynolds ...
Vaccinen afprøves nu for tiden på dyr. Men BAT opfordrer Whitehall til at sætte fart i en tilladelse gennem ihærdige forsøg på mennesker, der ellers kunne tage op til et år at gennemføre, og gøre en produktionsdato i juni måned mulig.
BAT sagde man har sat sine enorme ressourcer ind på det - virksomhedens værdi er anslået £65.5 milliarder - på at bekæmpe pandemien.
Virksomheden med hovedkvarter i London føjede til at man ville sælge prøverne til regeringen ‘for omkostningen’ altså uden at skulle tjene på det.
Tobaksvirksomheder er ellers hindret i at indgå aftaler med regeringer efter regler fastsat af World Health Organisation rules, men BAT sagde at man vil kontakte WHO.  
Virksomheden nævner man har henvendt sig til the US Food and Drug Administration og UK's Department of Health and Social Care om deres vaccine.
Vaccinen udvikles af BAT’s afdeling Kentucky BioProcessing (KBP) i the US, der benytter teknologi til at forske i tobaksplanten.
KBP har tidligere erfaringer i at bekæmpe andre sygdomme. Man hjælp med til at udvikle et effektivt middel mod Ebola i 2014, kaldet ZMapp.
The growing potential of plant-made monoclonal antibodies
Der er mange der hævder at være ved at udvikle vacciner, så dette er blot en blandt mange andre. Dog er der da noget frydefuldt ved at coronavirus White Knight kunne være en tobaksvirksomhed.
For verdens sundhedens skyld ønsker jeg Kentucky BioProcessing alverdens held - og lad os håbe at hverken  the WHO eller the FDA er så stædig dumme, at de vender tommelen ned ad for en mulig kur, blot fordi kuren kommer fra tobaksplanten.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails