lørdag den 25. april 2020

Wuhan virus må give op over for sollyset

Wuhan virus må give op overfor sollyset

Med Trump og hans hold der fremlægger en plan for at genåbne Amerika og amerikanerne der begynder at lægge pres på deres regeringer (i de enkelte stater) for at lade virksomheder åbne igen, er Democrats ved at gå i panik og med rette.
Denne sommer vil være fuld af sollys for dem: Sollys der slår Wuhan virus ihjel og hvis Attorney General Bill Barr og Inspector General John Durham får deres vilje, vil Sollyset udstille the Democrats og Deep States’ forsøg på et  kup mod præsident Trump.
Get out in the sun - or the rain
At dømme ud fra the Democrats' politiske opførsel i den senere tid, så mener de at Wuhan virus gavner dem. De holder ‘lidende’ amerikanere som gidsler i et forsøg på at få deres venstreorienterede politik gennemført ved hjælpepakker. De håber også, at en recession vil skade Trump, fordi så meget af hans præsidentskab har været under forudsætning af en stærk økonomi. Almindelige mennesker ville imidlertid hellere gå på arbejde, have et job end at lege med i det politiske spil. Det er derfor vi begynder at se protester overalt. 
Det er derfor det er på tide at dele den kendsgerning at der er rigtig gode nyheder om Wuhan virus. Først og fremmest kan det holde afstand og lukke ned have givet en effekt, ved at vi kan se presset på hospitaler er aftaget og det giver tid til at man kan finde frem til endnu bedre behandlinger (f.eks. hydroxychloroquine, Remdesivir, indføre ’respiratorer’ til hjælp for åndedrættet på patienters maver, og ikke bruge ventilatorer så meget).
FARR’s Lov giver os også håb. Michael Fumento, efter at have kritiseret “ekspert modellerne” der ofte har vist sig forkerte, forklarer at der er en model der fungerer:
Den eneste “model” med succes er faktisk nem at gå til og dukkede op i 1840, dengang en “computer” var et regnebræt. Det kaldes Farr’s Lov, og er faktisk mere en observation om at epidemier først vokser meget hurtigt og derpå når et punkt hvor de så sløjer af mere eller mindre symmetrisk. Som du nok kan gætte går det forud for offentlige sundhedstiltag og kræver ikke nedlukninger, eller i bund og grund nogen restriktioner. Snarere tager sygdommen sin høst af lavthængende frugter (dvs med Covid-19 de ældre med kroniske lidelser) og så bliver det vanskeligere og vanskeligere for den at finde ‘føde.’
For så vidt afspejler Wuhan Influenzaen Farr’s lov for den har sin forudsigelige rate der igen antyder dens snarlige afslutning.
Og så er der Trump’s forudsigelse (eller håb) om at virus vil falde til ro nu når vejret bliver varmere. Det viser også, at hans holdning til varmt vejr er korrekt. Wuhan Influenzaen, som andre coronavirua, tåler kke sollys:
The health benefits of sunshine: 8 reasons to get out in the sun ...
Forsøg ved regeringen viser at sollyset hurtig får bugt med CCP virus, ifølge en teknologirapport fra Department of Homeland Security.
“Sollyset ødelægger virus hurtigt,” fastslår rapporten.
Forskerne simulerede sollys og fandt at det satte gang i deaktiveringsraten for the CCP (Chinese Communist Party) virus, en ny coronavirus der dukkede op i Kina sidste år på flader der lå i relativt mørke.
Levetiden for virus var 2 minutter i fuld sollys, eller det som man har i New York City eller the District of Columbia på en klart sommer sol dag.
“Sollyset reducerede den smitsomme virus til niveauer der knap kan måles i løbet af 3 minutters udsætning for solen svarende til solen ved middagstid på en solrig dag ved længdegrader som vi har i the U.S.,” skrev forskerne.
Den halve sollys intensitet og virus var dræbt ved 3 minutter, mens en fjerdedel sollys svarende til en klar dag i slutningen af februar inaktiverede den på 4 minutter.
At låse amerikanere indendøre nu her hvor vejret bliver varmere er tåbeligt. Det er på tide at sætte os fri, fordi sollyset bogstaveligt er den allerbedste desinfektor.
Figurativt er Sollyset også et fremragende desinfektionsmiddel, og vil se det mens AG Barr og IG Durham udstiller Democrats’ rænkespil og indleder sag for elendigt skuespil. Vi har allerede set fodnoter og interviews der viser, at FBI vidste at Democrats beskyldninger mod Trump var som affald. Mere af den information vil blive lækket, og noget af det vil være så stygt at selv en  D.C. Grand Jury vil finde det så at sige umuligt af finde ting der kan bedømmes.
Kald mig blot en blåøjet (undskyld til de blåøjede) optimist, men jeg tror fuldt og fast på at livet i Amerika vil blive bedre meget hurtigt med en sommer med mindre virus (fulgt op af en vaccination), en økonomi der vil komme sig og en masse perp walks (fænomenet med at anholdte føres i march ud i offentligheden til beskuelse)

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails