tirsdag den 23. februar 2016

Hegnsbygning mod terrorister i Europa - med Israels hjælp

Hvilken boykot? Denne gang reklamerer Europa for Israels ekspertise


Europæiske stater er i forhandling med Israël Aerospace Industry (IAI) for en finde en løsning på deres sikkerhedsbarrierer. I skyggen af den voldsomme vold fra Islamisk Stat henvender et antal europæiske lande sig til Elta, den europæiske gren af IAI, det berømte selskab indenfor aerovidenskab med deres avancerede, men også den største virksomhed i Israel med cirka 40000 på lønningslisten. Håbet er at kunne benytte israelernes erfaring med at opføre sikkerhedsbarrierer der er intelligente.

Som tidligere medarbejder i Services de Renseignement de Tsahal (efterretningstjenesten) og chef for Mossads Efterretningsbureau i over 5 år, er Amnon Sofrin virksomhedens forhandler overfor europæerne.  Han forklarer de forskellige teknologier der vækker interesse hos de europæiske militæreksperter: “Deres formål er tydeligt: De vil stå op imod de nye trusler der for tiden er lurer ved Schengen aftalens grænser.

Den voldsomme tilstrømning af indvandrere gør det ikke muligt for sikkerhedstjenesterne af skelne mellem, hvem der er ægte flygtninge og de som infiltrerer flokkene for at begå terroristhandlinger på europæisk jord. Hele verden er forvirret, og her er så de nyeste israelske teknologier der kan lette arbejdet.”
Quel boycott ? Cette fois l’Europe réclame l’expertise d’Israël

La Patrouille Virtuelle des Frontières benytter cyber-efterretning. Disse langtrækkende redskaber forbundet med monitorer der så rapporterer til sikkerhedstjenesterne, hvem der kunne mistænkes at planlægge et angreb eller er impliceret i ulovlige aktiviteter. Når de mistænkte er udpeget, indledes anden fase: Her kan man identificere individerne ved at opfange al telekommunikation i området.

“Alle satellitter overtager og overvåger kommunikationerne. Dermed får man mulighed for at få værdifuld information og kan benytte de klassiske efterretningsmetoder. Man benytter de brugbare informationer og man sammenholder dem med de grundinformationer der er til vor rådighed.  Det giver mulighed for at lave en profil af de mistænkte. Vor løsning dækker det hele....de kan benyttes sammen med taktiske droner for fuldstændig at indsnævre de autonome.”
ShowImage
Disse højteknologiske værktøjer udpeger derpå straks mistænkte: Radarer, natkikkerter, optiske sensorer dækker et område sammen med menneskelig overvågning over de som nærmer sig grænserne.

Alle systemerne er forbundet med et kommando- og kontrolcenter. Endnu mere forbløffende giver det israelske cyber-efterretningssystem israelerne mulighed for at skygge de som stadig er i Syrien før deres rejse mod Europa.

Ved at søge på sociale medier og mobilkommunikation over satellit har man mulighed for at genkende personer der er i kontakt med nogen der stadig er i Syrien og i europæiske hovedstæder.

Takket være indsamlingen af kommunikationsmulighederne ved efterretningssystemerne og de europæiske juridiske muligheder kan man indsamle informationer der skiller sig ud hos en indvandrer fra et individ der har kontakt med en terroristgruppe.

Disse teknologier er forfinet ved adskillige års erfaringer og allerede anvendt i andre dele af verden. Europæerne der skal opbygge efterretnings sikkerhedsbarrierer har ikke noget valg. .....Spillets regler har ændret sig og Israel fører i det spil!

http://coolamnews.com/quel-boycott-cette-fois-leurope-reclame-lexpertise-disrael/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails