søndag den 28. februar 2016

Islam og hunde - en afslørende holdning

Islam og hunde

Hvad er det dog med Islam og hunde? Jo såmænd: Hunde betragtes som urene. Vigtigst: Muhammad kunne ikke lide dem - så vidt som til han ønskede død over dem.


Selvom der intet står i Koranen om hunde så er Muhammads tanker om alt og intet der har med hunde at gøre noget man kan finde overalt i Hadith (en samling af direkte citater fra Muhammad om så at sige alt og indsamlet efter hans død).


Muhammad advarede engle mod at gå ind i huse hvor der var en hund. Han beordrede også at hunde skulle slås ihjel og ingen spares - og det gjaldt især alle sorte hunde. (Yderligere information kan findes
her, her, og her.)


Det betyder dog ikke at alle muslimer hader hunde. (For at høre en fremragende redegørelse af Jamie Glazov om “ikke alle muslimer gør det” argumentationen se her.) Men tilstrækkeligt med muslimer ser ud til at hade hunde og handler efter dette had og afslører dermed et ækelt mønster med mishandling og vanrøgt. Hunde benyttes også for at antyde overherredømmeindstilling, som du vil kunne se af følgende eksempler.


En stadig mere almindelig måde hvor muslimer viser deres overherredømmeindstilling som har med hunde at gøre, er når en muslimsk taxichauffør og buschauffører nægter at betjene mennesker med førerhunde.


En fik at vide han skulle sætte hunde i bagagerummet eller forsvinde fra taxien. (Se her, her, her, her, her, her, her, og her for blot nogle få eksempler) Der er også situationer hvor mennesker der har en hund som ledsager afvises pure (Se her og her.)


Men det at muslimer nægter at udføre arbejde for mennesker med hunde er blot toppen af isbjerget.


I UK bliver hundeførere, de som benytter hunde til at opsnuse sprængstoffer i lufthavne, jernbanestationer og busterminaler undervist i at optræde med stor hensyntagen og være klar over de “kulturelle følelser.” Det er selvfølgelig kodeordet for - ikke at krænke muslimer. I UK skal hunde også være iført særlige støvler når de benyttes i muslimers hjem for ikke at krænke. I fængsler med muslimer uddeles der rene lagner og tøj efter hunde har undersøgt deres celler. Hunde får heller ikke lov til at have direkte kontakt med fangernes Koraner.


Hunde er jo urene og de krænker.


I Skotland efter politiet havde sendt postkort  ud med deres nye telefonnummer, hvor der også var en bedårende hundehvalp der sad på politibetjentens kasket, reagerede det muslimske samfund med (kan du gætte det?) jo, netop vrede! Og reaktionen på dette var (kan du gætte det?) jo, netop en undskyldning:  Og jeg citerer:  “Vi indhentede ikke råd og vejledning fra politienhedens diversitetsafdeling og uddelt postkortene. Dette var en fejl som vi undskylder for, dersom den har medført at nogen føler sig krænket.! Himlen forbyde at nogen skulle gøre noget som helst uden først at få råd og vejledning af en “diversitetsrådgiver.”


Krænkelse og vrede. Som da muslimer i Mumbai fik et bommesislag da en hund var del af Obama sikkerhedshold og med et navneskilt “Khan.” At give en hund et muslimsk navn er bare for stærkt.


Krænkelse, vrede og ophidselse!
Da en unge muslimsk pige i Malaysia blev fotograferet kærtegnende en hundehvalp blev billedet et viralt hit, og reaktionen kom prompte. Muslimer i Malaysia er forbudt at have nogen som helst kontakt med hunde fordi de anses som værende haram (forbudt.)


I en spansk by, hvor muslimer udgør 20% af befolkningen er rigtig mange hunde blevet forgiftet. (Masseforgiftning af hunde finder også sted i Tyrkiet.) Og når ikke muslimske borgere går tur med deres hunde bliver de ofte generet af muslimer. Det er blevet så slemt at de får brug for beskyttelse. Uden tilstrækkeligt med politi til at passe på dem har man oprettet et eskorte patruljer således at folk kan gå med deres hunde alene. Samtidig presser byens muslimer på for at få lovgivning mod hunde på offentlige steder og en gennemført forbud mod offentlig transport fordi tilstedeværelsen af hunde krænkede dem og de hævdede det var overgreb mod deres religiøse frihed.


Krænket = Dhimmier skal bare tilpasse sig
.
I Canada, blev en mand anholdt for at gå tur med sin hund i en offentlig park tæt på hvor muslimer holdt en pro-palæstinensiske jøde-had Al-Quds dag demonstration. Et stykke tid derefter modtog manden en truende opringning: “Vi vil slå dig ihjel, din beskidte jøde!


Krænket, vrede, ophidsede og truende.


Naturligvis er der en ganske enkel dhimmi løsning på alt dette. Forbyd Hunde! Hvilket præcis er det som en muslimsk politiker i Holland ønsker da han foreslog at forbyde hunde i byen Haag.


Hunde Jihad!


Islamisk overherredømme.


Hvis det krænker Islam så skal ingen have noget med det at gøre. Der er ingen mulighed for sameksistens, ingen lev og lad leve, ingen mellemvej. Netop fordi Islam er en totalitær ideologi. Det berører alt levende. Og med en ubegribelig brutalitet.


I Egypten benyttede Det Muslimske Broderskab hundehvalpe under de voldelige protester ved at dyppe dem i benzin og så sætte ild til dem. (At sætte ild til dyr er ikke ualmindeligt i islamiske lande). Hundehvalpene blev også lagt i sække og kastet mod grænsepolitiet i Jerusalem.


Islamisk overherredømmeindstilling når ud til alle dele af livet. Herunder de vidunderlige og dejlig hunde.


Hat tips: Jihad Watch, Gatestone Institute, Atlas Shrugs, Bare Naked Islam


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails