tirsdag den 2. februar 2016

Saudisk prins finansierer kampagne mod Trump og for Hillary gennem Fox News

Anti-Trump saudisk prins har bånd til både Rupert Murdoch og Hillary

Fox mogul Rupert Murdoch har partnerskab i masser af medieaftaler med Saudi Arabiens prins Alwaweed Bin Talal, herunder et arabisk religiøst TV netværk med direkte forbindelse til Hillary Clintons topassistent Huma Abedin.


Både Prince Alwaweed Bin Talal og Murdoch’s Fox News network har været meget kritisk overfor den førende Republikanske kandidat Donald Trump. Den 11. december 2015 skrev Bin Talal på Twitter og anfægtede Trump.
The Al-Resalah TV network er en virksomhed skabt af Alwaleed i samarbejde med Rupert Murdoch. Som The Guardian fortalte i 2010:
Et selskab under ledelse af den saudiske milliardær Prince Alwaleed bin Talal siger man planlægger at sætte en ny arabisk TV nyhedskanal i samarbejde med Rupert Murdochs Fox network i søen. Prinsen sagde the Kingdom Holding kompagnis 24 timers kanal “vil være en tilføjelse og et alternativ” for arabiske seere. Det vil konkurrere med  al-Arabiya and al-Jazeera.
Al-Resalah TV’s erklærede mål er at “præsentere det sande Islam” men netværkets programmer har ofte været radikale. Som The Sun fortalte i 2006:
Meget at indholdet på hans TV kanal er overdrevent anti-Vesten. Den 31. marts gav generalsekretæren hos Al-Resalah, Sheik Tareq Al-Suweidan, en tale om dialogen mellem Europa og muslimer, ved et konvent i København som kanalen dækkede. “Vesten har foretaget sig strategiske forkerte ting ..de undervurderede Islams styrke,” sagd han. Sheik Suweidan roste valget af Hamas og Egyptens Muslimske Broderskab og advarer: “Vesten er chanceløs over for Islam, og vi strækker vore hænder ud i fred og for dialog - men I afviste dem. Vi accepterer ikke fornærmelser.”
Ifølge den officielle hjemmeside for Prince Alaweed, er et af medlemmerne for rådgivning for hans  Al-Resalah TV “Dr. Abdullah Naseef, President of World Muslim Congress and President of Forum For Social Studies (FFSS).”
Som Breitbart News i rigeligt mål har dokumenteret, har bestyrelsesmedlemmet Dr. Naseef længe været velgører for topassistenten hos Hillary Clinton Huma Abedins familievirksomhed, the Journal of Muslim Minority Affairs.
Jonathan Ernst/Getty Images/AFP
Da Huma Abedin var 2 år gammel flyttede familien til Jedda, Saudi Arabien, hvor, med støtte af Abdullah Omar Nasseef, daværende leder af Kong Abdulaziz Unversity, hendes far grundlagde the Institute of Muslim Minority Affairs, en tænketank hvis mission er “at kaste lys” på muslimske minoriteter rundt om i verden i håbet om “at sikre disse samfunds lovlige rettigheder.”
Det viser sig at the Journal of Muslim Minority Affairs er en Abedin familievirksomhed. Huma var assisterende redaktør der mellem 1996 og 2008. Hendes bror Hassan, 45, er boganmelder ved the Journal og ansat hos the Oxford Center for Islamic Studies, hvor Nasseef er formand for bestyrelsen. Humas søster, Heba, 26, er assisterende redaktør på the Journal.
I sine første år som støtte for Abedins tidsskrift var Nasseef generalsekretær for the Muslim World League, som  Andrew McCarthy hævder “længe har været Det Muslimske Broderskabs hovedværktøj for den internationale fremme af den islamisk overherredømme ideologi.”
The Muslim World League var moderorganisationen for to grupper som U.S. regeringen mener har været med til at kanalisere penge til terrorister - the Rabita Trust og the International Islamic Relief Organization (IIRO). Begge grupper er på listen på  Finansministeriets hjemmeside over terroristorganisationer. Naseefs Rabita Trus medstifter Wa’el Hamza Julaidan var en af grundlægger af  Al Qaeda.
Disse forbindelser er blevet holdt skjult af de førende medier. Breibart News har påvist forsøg på at mudre forbindelsen om at Saudi Arabien hjalp med til at Huma Abedin kunne komme frem, og man hindrede spørgsmål om Abedin da disse blev stillet af en gruppe Kongresmedlemmer i 2012.
Det er ganske almindelig kendt at Bin Talal er en storinvestor i Murdochs Fox News, mens Al-Resalah har fået langt mindre opmærksomhed.
Tidligt 2015, reducerede Bin Talal’s Kingdom Holding Company sin andel i Murdochs News Corp til 1%, men fastholder en 6,6% i  21st Century Fox, der kontrollerer Fox News. Som CNN Money fortalte:
News Corp. er Murdoch’s udgivervirksomhed, og udgøres af the New York Post og the Wall Street Journal sammen med forlaget HarperCollins. Det mere værdifulde 21st Century Fox er hovedsædet for en række TV og filmselskaber såsom Fox Searchlight, the Fox broadcasting network og Fox News.
“Vi har helt sikkert en strategisk alliance med Rupert Murdoch og jeg har været med ham i de sidste 15-20 år,” sagde Alwaleed. “Min støtte til Rupert Murdoch er definitivt usvækket.”  
Forbindelsen mellem Alwaleed, Murdoch, Abedin, Hillary Clinton og Saudi Arabien er problemfyldt med tanke på en række nylige hændelser.
Prins Alwaleed praler med sin rolle i at påvirke U.S. valg. Som Breibart News Networks Aaron Klein fortalte, så hævder det saudiske arabiske nyhedssite Sabq at “Alwaweed Bin Talal har været årsag til en nedgang i Trumps popularitet.”
CNN fortalte i 2008 at “donationer til the William J. Clinton Foundation udgør beløb svarende til mellem $10 millioner til $25 millioner fra Kongedømmet Saudi Arabien.” Huma Abedin blev ansat som konsulent for the William J. Clinton Foundation efter Clinton ophørte som Udenrigsminister.
Abedin er også central i skandalen om Hillary Clinton’s private email server.
Huma Abedin’s mor bor for tiden i Saudi Arabien og leder the Journal for Muslim Minority Affairs og er også rektor ved et college for kvinder der.
http://www.breitbart.com/big-government/2016/02/01/foxs-rupert-murdoch

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails