tirsdag den 16. februar 2016

Kvinder udstiller sig selv - hvad er formålet?

Kvinder udstiller sig selv, hvordan forklarer man sin søn det?


Susan L. M. Goldberg
“Hold din sti ren!” Min bedstefars ligefremme råd om at anerkende og undgå situationer der kunne give problemer er en talemåde jeg også vil benytte for min søn. Muligvis på det tidspunkt, hvor jeg skal forklare ham noget om kvinder. Ikke pigerne på legepladsen hvor de leger et-tag-fat. Snarere kvinderne der slæber rundt med liggeunderlag på college campuses og jagter ham på Times Square og forlanger penge for at han skal tage et billede af deres topløse kroppe.
Vi vidste at DeBlasio ville lade New York komme ‘tilbage’ til 70’erne. Vi kunne dog ikke forestille os at denne tilbagekomst ville omfatte topløse kvinder der svinger med ‘yndighederne’ for turisternes drikkepenge.
Der tilbage i 70’erne havde folk såmænd anstændighed nok til at holde den slags forestillinger bag lukkede døre. I dag er det langt mere end et show, det er en “social bevægelse.” Denne “bevægelse” forsvares minsandten af feminister der føler det er en kvindes ret at gå topløs offentligt. At tilbyde at lade sig fotografere mod betaling. Med alfonser der sværmer rundt om dem. Undskyld jeg mener naturligvis “livvagter” der beskytter dem mod en afgift på 30% af deres “indtjening-” Liv, frihed og stræben efter babser for kontanter. Jamen det står jo i Forfatningen - se selv efter.
Disse kvinder og de der støtter dem lader ikke kun kvinder være objekter, de er blevet en lektion for min søn. Samtidig med at lære ham at man ikke betaler en kvinde for at se på hendes bryster skal han lære at kvinder burde værdsætte deres bryster (og deres kroppe) for langt mere end en sølle dollar. Det samme gælder sådan set også mænd.
download
Min søn vil lære konceptet bag falske anklager, og hvordan forkerte bedømmelser vil have indflydelse på hans chancer når det gælder uddannelse og jobmuligheder. Disse kvinder vil lære ham, hvordan en løsagtig holdning over for sex kan føre til at man må gå fra dør til dør hos sine nye naboer og sige til dem man er sexkrænker takket være den mulighed i loven der åbner op for det.  
Disse kvinder og deres alfonser vil kunne benyttes som en advarsel for min søn om den rent legemlige skade der kan finde sted gennem en gennembankning i en sidegade af en alfons der har set sig sur på ham. Kort sagt, disse kvinder vil helt klart tydeliggøre for min søn hvordan det at være på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt kan ødelægge ens liv.
Jeg har været på Times Square efter DeBlasio tog over. Det er et hul. Den kendsgerning at kvinder helt bevidst spankulerer rundt halvnøgne med deres alfonser der våger over dem overrasker mig ikke. Det er den opførsel der følger med at være følgagtig.
Jeg følte mig langt renere efter at have set Midnight Cowboy end jeg gjorde efter at have gået tur i midtbyen i Amsterdam med alle dens udstillingsvinduer af prostituerede - ja der var mere klasse der.
Men, New York er så langt fra død. Jeg vil minde min søn om storslåede steder som i Top of the Rock og Museum of Modern Art blot et stenkast borte. Jeg vil også understrege for min søn alle de problemer han selv beder om hvis han blot nærmer sig det kaos og den vamle atmosfære der er på Times Square.
Derfor, kære topløse kvinder i New York, tak for at I gør min opgave som forældre meget lettere. Kvinder som Jer var engang nogen man hviskede om og forestillede sig det vildeste. I ville inspire en ung mands begær og lokke ham til skumle steder eller til dyre websites. Nu kan min søn gennemskue Jer, fordi I har gjort Jer til det i er, og det i opmuntrer enhver moderne kvinde til at være: Noget der giver langt flere problemer end I er værd.
http://pjmedia.com/parenting/2015/09/01/what-the-times-square-topless-girls-will-teach-my-son/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails