torsdag den 4. februar 2016

13 lande kloge nok til ikke at tage imod muslimske flygtninge

Bernie Planck

Nationer der tidligere har modtaget muslimske indvandrere har nu endelig fået nok, og er enten begyndt at deportere dem i stort antal, som i Sverige, Finland og Norge (1) eller lukke grænserne for flere som i Libanon og Jordan (2).

Der er andre lande i verden der udmærket ved at det at modtage muslimer kun vil føre til vold, voldtægter og terror og derfor ikke har modtaget nogen flygtninge (3). Før nogen af mine læsere begynder at råbe "Islamofobi!" eller "Hyklere!" så lad mig foreslå først at læse listen herunder og bemærke at blandt nationerne er der muslimske lande. Deres ledere er altså ikke så dumme som vores og  ved at terrrorister helt sikkert vil snige sig med ind.
Fury: A political cartoon pointed fingers at the Gulf nations for their inaction, with a caption which read: ‘Refugees welcomed by: Saudi: 0, Kuwait: 0, Qatar: 0, Emirates: 0, Bahrain: 0’
Refugees welcomed by: Saudi: 0, Kuwait: 0, Qatar: 0, Emirates: 0, Bahrain: 0’
Photo Credit: Before It's News

Her kan du så se listen over de 13 lande der er kloge nok til ikke at tage imod muslimske flygtninge:

   Lebanon
   Lukkede grænsen for syrere i juni 2014.
Jordan
Lukkede grænsen for flygtninge i august 2014.
Saudi Arabien
Har ikke og vil ikke modtage ene eneste flygtning fordi de udgør en trussel mod landets sikkerhed, da terrorister kan skjule sig blandt dem.
Bahrain
Ditto.
United Arab Emirates
Ditto.
Qatar
Ditto.
Kuwait
Ditto.
Oman
Ditto.
Polen
Efter angrebene i Paris  sagde Polen; “Vent et øjeblik. Glem alt om at vi tager imod flygtninge.” (4)
Tyrkiet
Tyrkiet er holdt inde med sin ‘åbne dør politik’ for syriske flygtninge. (5).
Ungarn
Ungarske soldater forseglede sidste efterår grænsen med pigtråd. (6).
Egypten
Ved ikke at give visa har Egypten effektivt lukket grænserne for syriske flygtninge (7)
Slovakiet
Slovakiet modtager gerne syrere - forudsat de ikke er muslimer. a (8).

NOTER
(1):

Sverige har til hensigt at udvise 80000 indvandrere der ankom i 2015, og hvis asylansøgning er blevet forkastet, sagde Indenrigsminister Anderes Ygeman den 27. januar.
...
Samtidig sluttede Finland sig til Sverige da man meddelte planer om at deportere titusinder af falske asylansøgere. Norge begyndte for nylig at deportere asylansøgere fra Rusland gennem Arktisk, mens Danmarks nye asylstramninger og love der gør det muligt for politiet at konfiskere kontanter og værdier fra flygtninge har fået skarp kritik fra hele verden.

Mellem 10 og 12 millioner syrere er blevet fordrevet ved den blodige borgerkrig der raser i landet. De fleste befinder sig stadig i Syrien, men cirka 4 millioner er flygtet over grænserne til nabolandene, de fleste til Tyrkiet, Jordan og Libanon.

Libanon, der har 1,1, millioner syriske flygtninge lukkede grænsen til Syrien i juni måned 2015. Jordan har 630000, fulgte trop i august.
(3):

Samtidig med at United States og Europa diskuterer hvor mange syriske flygtninge der må komme har de stenrige stater ved Den Persiske Gulf accepteret præcis - O.

De muslimske lande i Gulf Cooperation Council der omfatter Kuwait, Oman, Qatar, Saudi Arabien, Bahrain og Forenede Arabiske Emirater har stædigt nægtet at acceptere nogen syriske flygtninge. Amnesty International, USA (AIUSA) fortæller The Daily Caller News Foundation at man ikke har modtaget en eneste flygtning siden konflikten i Syrien brød ud for 8 år siden.
(4):

Polen har sagt at det ikke kan acceptere indvandrere efter de nye EU omfordelingskvoter efter angrebene i Paris, fordi det i svær grad ville kunne underminere Europas flygtningepolitik.

I en kommentar i den højreorienterede portal
l wPolityce.pl sagde Polens minister for europæiske forhold Konrad Szymanski at hans nye regering er uenig om Polens forpligtelse til at acceptere sin del af EU- plan for fordeling af flygtninge.

“I lyset af de tragiske hændelser i Paris, kan vi ikke se nogen politisk muligheder for at implementere (dette)” skrev han.
(5):

Tyrkiet har lukket sin grænse for syriske flygtninge ifølge en rapport ved den U.S. baserede Human Rights Watch. Gruppen anklager Ankara for at skubbe flygtninge direkt i armene på smuglere mens Rusland har intensiveret sine bombninger i Syrien.
Human Rights Watch siger Tyrkiet er holdt inde med sin ‘åben grænse politikø for syriske flygtninge og i løbet af de seneste måneder har man intensiveret overvågningen af uoffficelle grænseovergange.

(6):
Ungarn har lukket sin grænse til Kroatien for flygtninge i et forsøg på at blokere for strømmen af indvandrere der er desperate for at komme videre til Nordeuropa, da en aftale med EU for at gøre noget ved krisen forekommer meget usikker.  
Efter de sidste cirka 1500 indvandrere der ankom med tog til den kroatiske side og traskede gennem mudderet ind Zakany grænsestationen har Ungarns politi og soldater forseglet grænsen med pigtråd.
(7):

I Egypten skyldes det delvist statens hårde undertrykkelse at syrerne føler sig tvunget til at risikere rejsen over havet til Europa. Efter militæret fik styrtet den valgte præsident Mohamed Morsi i 2013 har Egypten krævet visa for syrere. Morsis islamistiske regering var velvilligt indstillet over for oprørerne i Syrien, men det nye militærstyre er langt mindre sympatisk indstillet over for syriske flygtninge hvoraf mange er blevet deporteret. I sammenfald med en bølge af egyptisk nationalisme er syrere blevet fyret fra deres jobs, tilbageholdt af politiet og generet af deres husværter.

Bassam al-Ahmad, en embedsmand hos the Violations Documentation Center, en syrisk menneskerettighedsgruppe sagde at de stramme begrænsninger for syrere der kommer ind i regionen er med til at sætte gang i udvandringsbølgen til Europa.
(8):

En slovakisk embedsmand sagde onsdag at landet kun er forberedt på at modtage kristne immigranter fra Syrien under en EU omfordelingsplan.

Talsmanden for Indenrigsministeren, Ivan Metik, sagde til BBC at muslimske immigranter ikke vil blive accepteret idet han hævder “de ikke vil bryde sig om at være her.” Han føjede til at muslimske immigranter burde undgå at flytte til landet, og advarede om at de vil finde det vanskeligt at blive integreret med flertallet af den kristne befolkning.

Slovakiet kræves af modtage 200 flygtninge fra lejre i Tyrkiet, Italien og Grækenland som del af en EU plan om fordeling af nye immigranter.  

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Hur är det med Indonesien? Det är till 85 % muslimskt, och det har ikke vad jag känner till tagit emot några flyktingar från Mellanöstern. Indonesiens president hänvisar till att miljontals indonesier är fattigare och hungrigare än de hårdast drabbade syrierna och irakierna. – Vi måste kunna ge mat och bostäder till våra egna medborgare innan vi börjar ta emot flyktingar från rikare länder än Indonesien, säger han och de flesta indonesier.

Men indonesiska regeringen är livrädd för att de stora terrororganisationerna ska få fotfäste i Indonesien genom att skaffa anhängare. Landet är väst-orienterat och terrordåden i Bali i början av 2000-talet, då hundratals utländska turister på nattklubbar i Kuta/Denpasar sprängdes till döds av bilbomber fick hela indonesiska folket att känna enorm skam. Alla deltog i klappjakten på de skyldiga terroristerna, som snabbt greps och avrättades.

Related Posts with Thumbnails