fredag den 5. februar 2016

Myten om islamfobi og de der har skabt den

Myten om Islamfobi og sandheden om de som opfandt denMuslimer over hele Amerika kræver at islamfobi skal standses ved at skabe en falsk forestilling om, at det som de anser som anti-muslimsk retorik er i øgning. Islamfobi er et ord der er skabt af Det Muslimske Broderskab for at opfinde en falsk form forestilling om at være ofre. Islamfobi defineres af muslimer som værende de som har en ikke rationel frygt for Islam og betragtes som en mental afvigelse.

Ordet i sig selv betyder - en frygt for Islam, men ordet er blevet forvandlet til at betyde had mod muslimer, racisme eller hykleri. Det omfatter negativt ladede ord der giver ubehag og flovhed.

At få prædikatet - hader - eller - racist - (dog er Islam ikke en race) klæbet på sig betyder du kan blive afskediget, du kan miste familie og venner eller miste din virksomhed. Alt det amerikanerne frygter.

Islamiske organisationer som the Council on American Islamic Relations (CAIR) har skabt en slags nødsituation i håbet om at regeringen vil træde til for at kriminalisere det som de anser som hadtale. Man har fundet på hændelser for at få det til at se ud som om der er en øgning i anti-muslimske følelser, der så, hævder de, fremmer vold, vandalisme og had.

Udover frygten for at få prædikatet Islamfob trækker folk sig fra at sige noget der kunne blive opfattet som islamfobisk, og i stedet strømmer man over med de muslimske udtalelser om at Islam er fredelig og kærlig af natur, dens tolerance er altomfattende og hvor medfølende og kompatibel Sharia lov er med forfatningen, hvilket i bund og grund er det reneste uforfalskede sludder.

Imidlertid drejer den vigtigste pointe sig ikke om islamfobi, men snarere hvordan det benyttes netop af muslimer. Deres indsatser for at afslutte islamfobi har i stedet skabt en national sikkerhedsrisiko.

Lovhåndhævere og vort militær er blevet så hensyntagende over for de muslimske samfund, af frygt for at miste penge fra forbundsregeringen eller deres pensioner, at de samarbejder med de muslimske samfund på måder der ikke krænker muslimer. På grund af muslimernes krav for at få mere gang i deres dagsorden og hensynet til politiske korrekthed, er nogle af konsekvenserne disse:

Fjernelsen af relevant, faktuel træning der omfatter at finde ud af hvem terrororganisationerne og deres støtter er i United States.

Overvågning af moskeer sløjfes.

Slut med at indsamle vigtig data.

Holde op med standard procedurer, såsom brug af hunde for at finde sprængstoffer.

Hindre vort militær i at identificere fjenden og udslette ham.

Ændring af reglerne for rules of engagement, som erstattes med tilbagetrækning og passivitet.  

Holde inde med at benytte afhøringsmetoder der er effektive, men som anses for værende krænkende.

Alt det ovennævnte er det muslimer kalder for islamfobisk.

Alle disse ting vi hidtil har betragtet som mindre ubetydelige ændringer resulterer nu i at vi kalder islamiske terrorist handlinger for hjemlig ekstremisme. Terrorister omtales som drabsmænd eller fanatikere.

Ved ikke øjeblikkeligt at benævne de rædselsvækkende mord der fandt sted i San Bernardino, Chattanooga eller Fort Hood og drabsforsøgene i Garland, Texas, som islamisk terrorisme falder de ind under kriminelle kategorier, hvor de retteligen burde være kaldt terrorhandlinger.

Vi er blevet gjort ufølsomme over for den virkelig fjende, der kæmper i Islams navn, og som har en ideologi der er ved at ødelægge og forandre Amerika.

Det er ikke Islamfobien der er farlig, det er de som går ind for den skal bort, der er farlige.

Cathy Hinners is a decorated, retired police officer of 20 years.  While active, she developed a course on Middle Eastern Crime, Culture and Community and delivered it to thousands of law enforcement officers across the country.  Hinners was also a contract instructor with the U. S. Department of Homeland Security's Center for Domestic Preparedness, delivering training to the National Guard, New York Police Dept. and other law enforcement agencies on Weapons of Mass Destruction and bomb recognition.  In June of 2015, Cathy was named by the Southern Poverty Law Center, along with 11 other women, who speak out against the implementation of Sharia law in the United States. Cathy is the founder of dailyrollcall.com.Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails