onsdag den 30. juli 2008

Jordskælv eller 'muldvarpe.?

Hvad foregår der i Libanon? Masser af "jordskælv!"

W. Thomas Smith, Jr.

World Council of the Cedars Revolution (WCCR) har netop udsendt en erklæring der peger på, at FN bør se på "visse usikre forhold" med angiveligt hundredvis af jordskælv, der er indtruffet i det sydlige Libanon i de sidste måneder.

Ifølge WCCR's udtalelse:

"Tilfældene af jordskælv har rystet det sydlige Libanon og især regionen der befinder sig mellem den sydlige del af Litani floden og byen Tyrus, som har haft hundredesvis af jordrystelser i løbet af de sidste tre måneder. På en Richter skala mellem 2 og 3."

Et par hurtige opkald til U.S. Geological Survey, og en søgning på USGS's globale jordskælvs kort afslører imidlertid kun eet rapporteret jordskælv - målt på skalaen til 3.1 - der indtraf i Libanon-Syrien området den 2. juli. Imidlertid har libanesiske borgere fornylig rapporteret om hyppigt forekommende jordskælvslignende rystelser i regionen syd for Litani floden: Nogle af de jordskælv har ifølge rapporter beskadiget bygninger og broer - i visse tilfælde "ødelæggelse af hjem" - og tvunget de bange indbyggere til at sove udendørs om natten.

Lederne blandt den verdensomspændende organisation af libanesere i landflygtighed stiller nu spørgsmål ved om jordskælvene er naturens egne eller om det er mennesker der har sat igang sat dem. Området, der er tale. om er under FN Interim Force's (UNIFIL) kontrol og derfor har WCCR præsenteret følgende tre anmodninger for FN sikkerhedsråds generalsekratær:

1) For at fastslå om disse jordbevægelser faktisk er et resultat af geologisk aktivitet og derfor ikke menneskeskabte.

2) For at fastslå om Hezbollah, eller nogen anden styrke, der opererer aktivt i området ikke udfører nogen udgravninger for at bygge tunneler og eller til forrådsformål under dække af det som kunne opfattes som værende jordskælv.

3) For at fastslå om dette område ikke er beregnet til, som rygterne kunne indikere, at der kunne udføres forsøg med atomkernekraft af Iran, der kunne betragte dette område som sikkert for sådanne udviklingsprojekter.

Anmodningen fortsætter:

"WCCR ønsker at være sikre på, at det civile samfund over hele Libanon, hvis hovedbekymring er at bede Generalsekratæren for UNSC om at betragte sagen med alvor og igangsætte, hvad der er påkrævet for at sikre, at menneskenes liv og helbred og ejendom i dette område ikke udsættes for sådan farefulde aktiviteter; og at denne region ikke vil blive benyttet som en ny og farlig kampplads hvilket vil forårsage ødelæggelse, forflytning af indbyggere og yderligere forøgelse af deres lidelser."

Efter afsendelsen af anmodningen talte jeg med oberst Charbel Barakat (Libanons Hær), en tidligere infanterikommandør, der i dag tjener som senior rådgiver for WCCR og leder dettes kontor for anti-terrorisme.

Barakat siger til mig:

"Der var en måling på mindst 3,5 sidste nat (mandag 7.7.). Det forekommer mærkeligt at mere end 850 små jordskælv over en tremåneders periode er indtruffet næsten hver dag i et bestemt område af landet.

Hvis man betragter, hvad Hezbollah gjorde - som en forberedelse - før krigen i 2006, kunne det se ud som om de forberedte bygningen af tunneler, måske endda undergrunds magasiner, eller en hel by. Ingen ved det. Eller også afprøver de forskellige eksplosive stoffer."

Med undtagelse af modige nyhedsmedier som Lebanon's Future News (som Hezbollah og dets allierede rettede et direkte terrorangreb mod i maj måned) og et par andre har der kun været meget lidt dækning af denne historie; og næsten ingen i vestlige medier.
"Hezbollah køber enhver i Libanon," siger Barakat. "Penge har de nok af, og også nok magt."

http://www.familysecuritymatters.org/publications/id.575/pub_detail.asp

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Konspirationsteorier er jo populære. Nogle hævder stadig at amerikanerne lod de to tårne, 11.09., synke i grus. Nogle kunne vel også få denne tanke her. Men her er dog geodætiske vidnesbyrd. Hvem husker ikke det omfattende tunnelsystem Vietcong byggede i Vietnam og palæsttnensernes tunnelgange i Gazastriben for at komme ind i Israel. At der som nævnt i artiklen måske endda er tale om kernekraftforsøg er måske lidt langt ude, men i denne del af verden og gennemsyret med deres religonsideologi kan intet afvises. Stakkels smukke Libanon, taget som gidsel i galninges store plan.

Related Posts with Thumbnails