tirsdag den 15. juli 2008

Hvor rummeligt er skabet?Hvor er de homoseksuelle?

Læs her om Københavns branding som ny homoby

Nyhedsmedierne er kammet over af ros til den Californiske retsbeslutning om at tillade homoseksuelle ægteskaber fra den 17. juni. Imidlertid glider pressen, en gang i mellem, i sit eget blæk.

Således beskrev Wall Street Journal den 4. juni at "den 17. juni, er dagen der vil gå over i 'vanære'", at "hotelkæder, små herberger og bryllupslokaliteter, kun havde rapporteret om et lille antal forhånds "bøssereservationer", det selvom hotellerne tilbød pakkeløsninger og rabatter til homoseksuelle par.

Det ser ud til at bekræfte hvad Movieguide (R) har fundet frem til med homoseksuelle film. Skønt der er rigtig mange homoseksuelle film er der kun få homoseksuelle der støtter sådanne film. Når jeg interviewer de værter, som har udviklet den kraftesløse tone karakteristisk, hos de der vælger en alternativ livsstil, da spørger jeg dem sædvanligvis, "Hvis der er så mange homoseksuelle, hvorfor kommer I så ikke frem og viser Jer ved billetlugen?"

Faktisk viser det sig at, i løbet af de sidste 5 år, har åbenlyst homoseksuelle kendte film som "Brokeback Mountain" og "I Pronounce You Chuck and Larry" og direkte tabsgivende film som "Transamerica, "Another Gay Movie," "Shortbus," "Breakfast on Pluto," "Kinky Boots," "The History Boys," og "Adam & Steve," i gennemsnit kun solgt for 7,8 millioner dollars ved billetlugerne. Til sammenligning har film med stærke kristne temaer haft et gennemsnit på 77 millioner dollars, eller ti gange så meget.

Hvis der kun er få homoseksuelle der indløser billet, eller melder sig for at blive gift da kunne det tyde på, at pressen, regeringen og forretningsverdenen i alvorlig grad har overvurderet de homoseksuelles antal og vigtighed. Det kunne tyde på, at kun en meget lille minoritet dikterer de jødisk-kristne love i USA, eller i det mindste Californien.

På den anden side kunne det jo også være, at de fleste homoseksuelle kun er interesseret i masser af fri sex og er fuldstændig ligeglade med ægteskab....eller med film der omhandler homoseksualitet. Det kunne være interessant, hvis man kunne finde ud af, at opgøre sådanne tal.

Indtil den dag kommer og mennesker er villige til at springe ud af humbugskabet kan jeg kun fortsætte med at udfordre dem til at komme frem og møde op ved billetlugen. Hvis de ikke gør, da burde filmindustrien holde op med at spilde penge på denne lille gruppe, og regeringen i Californien skulle være flove over at de har tilladt en lille gruppe Menshevikker at styre staten, ødelægge ægteskabet og udøve tyranni over folket.

http://worldnetdaily.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=67027

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails