lørdag den 21. februar 2009

STORrygende chef

Den storrygende øverstkommanderende

Thomas Lifson

 
Det er godt nok lang tid siden vi sidst havde en ryger i Det hvide Hus. Medierne har selvfølgelig ikke 'haft tid' til at fortælle befolkningen at den Demokratiske præsidentkandidat er afhængig af nikotin. Selv nu foretrækker de at skrive historier om, at han dyrker motion 45 minutter om dagen og, hvor vidunderligt tynd og i hvor god form han er. Men kendsgerningen er, at Præsidenten er besat af nikotin Djævelen og ikke kan komme af med den. At han oveni nu har ansvaret som præsident på skuldrene, sammen med nikotinaben, vil ikke gøre det nemmere at opgive ligkistesømmene.

Ingen ringere end National Enquirer fortæller at Obama må snige sig ud af Det Hvide Hus, ud på plænen, for at nyde nogle dejlige lange dulmende bøv på cigaretten. Michelle har været efter ham for at på ham til at stoppe og har åbenbart forbudt rygning indendøre. Det siges, at han også er bekymret over, at hans svigermor Marian Robinson flytter ind i Det Hvide Hus som babysitter fordi hun vil sladre til datteren når hun ser ham fyre op under smøgerne.

Da præsidenten er landets leder og da Obama har givet inspiration til så mange unge er det klart, at hans rygevaner truer med at gøre rygning 'cool' igen. Erkend det dog, hans afhængighed er ikke blot et personligt problem, det er et offentligt helbredsproblem. Han er rollemodel og lige nu tjener han som et viljesløst middel til fremme af tobaksvanen. 

Da Barack Obama har gjort åbenhed til et højtideligt løfte da bør Det Hvide Hus' pressesekretær udgive en daglig update om rygning, om hvor mange cigaretter præsidenten røg foregående dag. I det mindste bør pressen stille dette spørgsmål ved de daglige pressekonferencer. 

Selvfølgelig for børnenes skyld. 

Måske skulle Obama forsøge at få stillet sin nikotintrang med dette middel. 

Chewing tobacco
Det vil ikke give problemer med røg for ikke rygerne eller tvinge Det Hvide Hus' rengøringshold til at rense tæpper, møbler og gardiner regelmæssigt. Der er adskillige  produkter i denne kategori herunder en der er fuldstændig opløselig, og derved er der ikke behov for at spytte.  Ydermere, fordi man kan få denne moderne form for tyggetobak i forskellige smagsvarianter, mentol, frugtsmag mv, da bør Obama heller ikke behøve bekymre sig om hans dårlige ånde og derved afsløre sig overfor kvinden i hans liv. 


3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Årh, lad bare Obamsen ryge. Han ryger vel tyrkisk tobak, som EU tjener en masse penge på.

Desuden ryger jeg selv som en skorsten, så det er fame i orden, hr. muhamedanske præsident.

Olsen sagde ...

Damp endelig videre. Er tyrkisk tobak ikke meget stærk? Forhåbentlig ryger han ikke noget stærkere. Nogen har jo antydet det da han var yngre. Det der undrer er hvor ofte Bush fik at vide han havde et alkoholproblem, selvom han havde lagt dette fra sig for mange år siden. Også at Obama ikke har mod til at ryge i offentlighed er også lidt hyklerisk. Læg mærke til snustobakdåsen med navnet "Copenhagen" er det dansk fabrikeret eller et amerikansk produkt? Nogen der ved det?

Anonym sagde ...

1: At Obama ryger, kan ikke forarge mig, men det FORARGER mig, at hele de
samlede dansker medier, der LÅ PÅ MAVEN for Obama under valgkampen FORTIEDE det.
Men de fortier jo så meget.

Related Posts with Thumbnails