onsdag den 2. juli 2014

At arbejdspladser forsvinder er at betragte som 'civile tab' i krig -hævder miljøfolk

Klimaforandrings fortaler: Industriarbejdere der mister deres arbejde er som civile tab i krig

       
Klimaforandrings fortalernes antal er i øgning. En førende fortaler for teorien om global opvarmning har det rigtig dårlig, virkelig elendigt med de hundredtusinder af arbejdere der mister ders arbejde på grund af præsident Obamas ny co2 regulativer.

Men krigen skal jo fortsætte. Således er disse arbejdere, triste, “civile tab.”            

En af de førende venstrefløjs miljøfolk beskrev i sidste uge de hundredtusinder af amerikanere der kan miste deres arbejde på grund af Obama administrationens nye regulativer mod CO2 udledninger som “civile tab” i kampen mod global opvarmning.”

De krænkende kommentarer kom fra William S. Becker chef for Climate Action Project, en miljøgruppe med en del penge.

I sin artikel i Huffington Post, der priser de nye regulativer fra Environmental Protection Agency (Miljøministeriet) for at standse klimaforandring beklagede han at, “der er intet udpræget i planen (Obamas) er for at mildne eller gøre noget ved den økonomiske nedtur som forvandlingen til ren energi vil give for kul- og olieindustri familierne.”

Han sagde at smerten og lidelsen for de anslåede 200000 familier der vil være uden arbejde er et “evolutionært skridt i teknologi og økonomi” og et skridt fremad mod “økonomisk fremskridt.”

Hr. Becker ønsker flere regeringsprogrammer for at hjælpe de “nødlidende” familier som om endnu et regerings jobtræningsprogram vil løse problemet med disse arbejderes levevis der er blevet vendt på hovedet. Måske det er det som venstrefløjen mener med “miljømæssig retfærdighed.”  

Denne “lad dem smage egen medicin” holdning kan ramme læserne som utroligt krænkende og arrogant. Forestil det enorme forargelse der vil finde sted dersom en Republikaner omtalte middelklasse arbejdsløse som acceptable “civile tab.” Historien ville være på forsiden af hver eneste avis i landet, og hvis Hr. Becker var chef for en industrigruppe ville han helt sikkert stå over for voldsom
me krav om at trække sig.

Men Hr. Becker giver i det mindste en ærlig vurdering af den negative virkning af den radikale anti-kuldioxid lobbys korstog mod middelklassefamilierne.

Er der egentlig kommet en bedre udtalelse fra en klimaforandringsfortaler der bedre illustreret at dette ikke handler om at redde planeten, men om at smadre den industrialiserede civilisation? Måske mener de ganske alvorligt at ‘himlen falder ned’ og at de radikale desperate modtræk er nødvendige for at redde planeten.

Beklager, men jeg køber ikke den historie. Ødelæggelse af kulindustrien er med baggrund i den holdning af klimaforandring er sådan en kæmpemæssig trussel, at vi ikke langsomt kan komme ind i en æra med “ren kul” idet vi venter på den teknologi der kan indfri vore ambitioner. Kul skal bare smadres nu eller vi vil alle dø.

Hvis de vitterligt selv tror på det - og jeg siger ikke de gør - så har de brug for at blive ført bort til et smukt dejligt sted, hvor de kan modtage den bedste pleje, og forhåbentligt komme sig ved at benytte deres hjerners fornuftcenter.

På den anden side, så tages denne form for hysteri alvorligt af de i regeringen der ser det som en perfekt mulighed for at få kontrol over energisektoren og dermed økonomien og en mulighed for at styre det med samme effektivitet og ‘kompetence’ som VA (Veterans Affair).

http://americanthinker.com/blog/2014/06/climate_change_advocate_workers_who_lose_their_jobs_collateral_damage.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails