søndag den 13. juli 2014

Muslimer i Hollands fængsler

Bernie Planck
Jeg har tidligere rapporteret om den høje procentdel som fængslede muslimer udgør i sammenligning med ikke muslimer, en procentdel der langt overgår deres repræsentation i den samlede befolkning.


Nogle læsere kunne måske mene at dette blot er et tilfælde der kun berører nogle få lande ud af hundreder, eller måske afspejler holdningerne hos en intolerant islamofobisk kultur. OK lads os se på et samfund der af mange anses som det mest tolerante af de tolerante: Holland.
The percentage of Muslims in prisons throughout Europe and the U.S. far exceeds their numbers in the general population of each country.
Procentdelen af muslimer i fængsler over hele Europa og USA overgår langt deres andel i det samlede befolkningsal i det enkelte land.
Photo Credit: Pitts Report

Er Hollands fængsler så overrepræsenterede med muslimer i dette meget åbensindede, liberal fordomsfrie land?
The Washington Post, 29 April 2008, ... Fængsler fyldt med muslimer
Forskning ved the Open Society Institute, en rådgivningsorganisation viser at i Nederlandene er 20% af de voksne fanger, og 26% af ungdomsfangerne muslimer; landet har cirka 5,5% muslimer.

Lignende resultater kan ses i andre 100 ikke-muslimske lande, som jeg vil komme ind på i kommende artikler.

Hvad er så meningen med alle disse artikler? For at genere og håne muslimer? Nej, pointen er at alt for mange ‘vantro’ ikke har nogen anelse om den fare Islam udgør for civilisationen; at muslimer nægter at lade sig integrere, assimilere og adoptere deres værtslands kultur. Ikke fordi de ikke kan finde arbejde eller ikke har stabile familieforhold:

... husk terroristerne fra 7. juli bomberne i London. De var ikke hjemløse, fattige, uden uddannelse, uden bekendtskabskreds, fremmedgjorte, tidligere arresteret, eller nys ankomne jihadister. Nej det var ganske almindelige britisk fødte personer og vokset op, med arbejde uddannelse, - ‘moderate’ muslimer der boede i mellemklassehjem. To af selvmordsbomberne havde endog gravide hustruer. l

Jovist, jovist - statistik kan bruges til meget, og også fordrejninger. Det er imidlertid meget vanskeligt at argumentere om at dette er en løgn, når det er sandt i hvert land, hver kultur, på enhver geografisk lokation i ethvert samfund der har lukket muslimer ind.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails