søndag den 6. juli 2014

Racehysteri mod hvide i sagsanlæg!

Bernie Planck

En afrikansk-amerikansk mand ved navn Clinton Tucker har anlagt sag mod sin tidligere arbejdsgiver, Benjamin Moore, (producent af maling) fordi virksomheden solgte maling med “forkastelige og racistisk krænkende farver.” Lad mig slå fast at hvis en virksomhed har flere end 3400 farver og nuancer, ja så kan det absolut ikke undgå at krænke de fleste race og etniske grupper, hvis disse grupper med stor ihærdighed søger at puste et latterligt søgsmål op. Her er historien:


Den afrikansk-amerikanske mand Clinton Tucker lagde sag an om farverne “clinton brun” og “tucker chokolade.”
...
Ifølge Tuckers søgsmål kaldte virksomheden en farve “tucker chokolade” efter han havde arbejdet på et projekt for at igangsætte virksomhedens Main Street Matters kampagne.

"Da han er en sort mand ved navn Clinton Tucker fandt han det, at dette var ekstremt racemæssigt krænkende” fastslår sagsfremstilling.

Tucker hævder han fremkom med sine indvendinger ved et møde, og at hans bemærkninger blev mødt med “besynderlig tavshed.”

"Clinton brown" og "confederate rød" er andre farver hos Benjamin Moore.

Tror Mr. Tucker virkelig at retten vil blive overbevist om at Benjamin Moore Paints, en amerikansk virksomhed ejet af Berkshire Hathaway, har tid til, og nok humoristisk sans til at opkalde navne på farver efter ham blot for at gøre ham til grin?  

Det burde bemærkes at virksomheden også har navne som "tucker orange" og "tucker grå."

Hvis nu om en bøsse, hvis efternavn er Melrose, beslutter sig for at arbejde for virksomheden blot for senere at kunne anlægge sag over virksomhedens navn på en farve -”melrose pink”? Skulle Benjamin Moore så tvinges til at lave farvenavne om dersom nogen, et eller andet sted  finder dem krænkende?

Hvad nu hvis en sort familie flytter til Coon Hollow Road i Lloyd Harbor NY? Kan de så bede landsbyen om at ændre navnet på vejen, fordi den er krænkende for sorte? 

Coon Hollow capers / [sheet music]
Coon Hollow capers / [sheet music]
Lad os nu ikke få det galt i halsen - det er nemlig ikke kun sorte der er alt for følsomme overfor formodede krænkende navne. Vi husker kravene til ejeren af Redskins om at ændre navnet på holdet, fordi nogle få venstreorienterede idioter mener at ‘indfødte amerikanere’ kunne blive krænket (IJeg har allerede foreslået, at navnet kunne ændres til the Washington Forhud).

For 4 år siden i min artikel Politically Incorrect Colors, fortalte jeg at PK folk (politisk korrekthed) i Atlanta anklagede byen for at være en flok racister, fordi de vovede at kalde den nye linje i deres undergrundsbane for “den gule linje.” Jeg formoder de mente at farven gul er kodeordet for små peniser og gode karakterer i skolen. Nu da nogen har lagt sag an mod Benjamin Moore på grund af farvenavne da kan vi vel forvente at høre fra kinesere i Norge fordi virksomhedens farvenavn “viking yellow” er krænkende.

Vil navnet Svineinfluenza en dag blive ændret fordi det er krænkende for muslimer?

Endog ord der ikke er krænkende, men misforstås kan krænke en eller andet et eller andet sted. Vi husker sagen, hvor en hvid mand blev tvunget til at trække sig fordi han benyttede ordet negeragtigt og krænkede en dum sort person.

Hvornår stopper alt dette? Det kan allerede være for sent, vi er måske allerede gledet for langt ned ad glidebanen. Ups der krænkede jeg vist asiatiske prostituerede?

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails