søndag den 16. april 2017

Ny indsats mod terror - medierne kritiserer igen Trump

Efter Trump kaster MOAB finder New York Times på en ny måde at hylde Obama

Præsident Trump har så lavet om på hele den ellers fastlagte krig mod terror ved at kaste en MOAB - Moderen til Alle Bomber - mod terroristernes hulesystem i det østlige Afghanistan.  
Billedresultat for moab bomb
Utroligt nok har the New York Times set det som en andledning til ikke at hylde Trump, men at rose Obama. Se om du kan klare denne umodne stupiditet:
Angrebet synes at have et begrænset formål, og at være mindre betydningsfuldt end antydet af nyhedsdækningen der primært fokuserede på bombens usædvanlige størrelse.
Til sammenligning slog the Air Force under Obama mere end 100 Queda miltære ihjel i Syrien, i slutningen af hans præsidentperiode ved at kaste bomber med mindre pompøse navne, fra B-52 fly.
For det drejer det sig om matematik, om at stikke blår i øjene. Det minder mig om the Best and Brightest's optælling af lig. Var ikke Best and Brightest netop af samme skuffe som typerne på the New York Times?


For Trump, handler det om noget langt mere end at tælle lig: At vinde krigen mod terror.
Ligesom med bomberne over Hiroshima og Nagasaki virkelig forbløffede alle med deres sindsyge ildkraft, og gjorde at fjenden dengang overgav sig af frygt for at få mere af det samme, således har MOAB sandsynligvis samme effekt på alle terroristrederne derude, de som skjuler sig i huler og der planlægger deres næste morderiske angreb. Ville de selvbevidste slynger på the Times kunne forstå det? Næpp at dømme ud fra denne artikel.
http://www.americanthinker.com/blog/2017/04/after_trump_drops_the_moab_the_nyt_finds_a_way_to_praise_obama.html#ixzz4eOYPzNEG

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails