fredag den 28. april 2017

Svin slår ISIS krigere ihjel

ISIS 0, svin 3Det er så absolut ikke meningen at krig skal være morsomt. Men ikke desto mindre dukker der somme tider øjeblikke op med gund til morskab.

Det var tilfældet forleden da en ISIS stilling blev overfaldet af en flok gale vilde vildsvin. Når man tænker på al den eksotiske fauna der er blevet udslettet i området - under Babylonriget var stedet også med løver - hvem skulle så have troet at vildsvin stadig er der i massevis. Det er de så åbenbart.
Billedresultat for wild boars in iraq
Fra the USA Today25. april 2017 er følgende:

"Tre Islamisk Stat kigere der lå i baghold i et områder der kæmpes om i det norldige Irak blev dræbt af en hjord bissende vildsvin, siger lokale ledere.”
"Sheikh Anwar al-Assi, høvding for den lokale Ubaid stamme og rådgiver for anti-ISIS styrker fortalte The Times of London, at de militante skjulte sig lige i udkanten af en mark cirka 75 kilometer sydvest for Kirkuk da vildsvinene væltede ind over dem søndag. Fem andre krigere blev såret, sagde al-Assi. Han sagde gruppen var i færd med at ville angribe de lokale stammefolk der var flygtet til bjergene da deres by Hawija var blevet indtaget for tre år siden.
“Det er meget sandsynligt at deres bevægelser har forstyrret hjorden af vildsvin, der ellers bebor området og de nærliggende kornmarker,” sagde han.
"Al-Assi sagde de militante har henrettet 25 mennesker der forsøgte at flygte fra dem og deres Kalifat i de tre foregående dage før svinene angreb. Hawija, cirka 150 kilomet syd for Mosul har dusinvis af beboere der flygter fra det kurdiske Kirkuk hver dag, og Iraks militær har planer om at igangsætte en offensiv i regionen efter en stor anstrengelse for at befri Mosul er fuldført.
“'Vi ved at en massakre fandt sted i Hawija distriktet,” sagde al-Assi til The Times. “Det vil ikke være den sidste ISIS massakre mod civile.”
Jeg har så nogle spørgsmål om denne ‘hændelse.’

--  Er de dræbte nu martyrer? Er de værdige til de 72 jomfruer? Jovist de blev slået ihjel under aktiv tjeneste, så de er vel kvalificerede. Men på den anden side - de blev ikke slået ihjel af “vantro” de blev slået ihjel af det allermest uislamiske af de “urene” dyr - Svinet. Er det så en kamp, eller er det som at blive fanget med bukserne nede.

-- Hvem skal begrave Jihadierne, der trods alt er blevet “forurenet” af de “urene” svin der slog dem ihjel? Andre Jihadis? Men ville det ikke også “forurene” dem? Kristne og Yazidier kunne udkommanderes til arbejdet, men er de ikke alle slået ihjel eller fordrevet?

--  Åd vildsvinene jihadisterne, ligesom i Hannibal Lecter filmen? Og hvis de gjorde hvad så på Dommens Dag - vil Allah ønske at bringe dem til live igen? Og hvis han gør vil han så ikke være tvunget til at benyttede deres jordiske rester - der på det tidspunkt er blevet til svinelort.

--  Og hvad vil jomfruerne sige, når de dræbte jihadister vil glæde sig med dem, men først må fortælle dem at de blev slået ihjel af svin? Vil jomfruerne være i chok? Slået af rædsel? Jeg tror de vil få sig en rigtig sund latter. Og det hele dagen. Og der er flere spørgsmål.

The author is an Iowa truck driver known to some AT readers as AtomicIgor.2 kommentarer:

Knud Madsen sagde ...

Jeg har også gjort mig mange tanker om, hvorledes disse hellige krigere nu er stillede i det hinsides. Det kan ikke være nogen positiv historie for dem at bringe til torvs.
Men på god muhamedanervis vil de formentlig finde på en gedigen løgnehistorie.
Jeg ved, at skadefryd ikke er en smuk egenskab, men jeg har svært ved at skjule et lille smil :D

Olsen sagde ...

Har det på samme måde som dig. Det viser sig så at de 'svinedræbte' ISIS folk måske var på vej til at overgive sig - de var uden deres våben da man fandt dem. Hvilken tragikomisk situation. Ved fra nogle jøgere at man absolut ikke skal undervurde et 'såret' vildsvin når det først er blevet vredt. Frygtløst går det til angreb.

Related Posts with Thumbnails