tirsdag den 4. april 2017

Svenske feminister må flygte fra bydele grundet muslimsk fundamentalisme

Nu flygter svenske feminister fra bydele grundet islamisk fundamentalisme 6538


Feminister i Stockholm forlader de berygtede bydele Husby og Tensta, fordi de siger religiøse fundamentalister nu styrer disse forstæder.

Nalin Pekgul der beskriver sig selv feminist og er tidligere medlem af parlamentet for de venstreorienterede Socialdemokraterne har i over 30 år boet i forstaden til Stockholm, Tensta, men siger nu hun ikke længere føler sig sikker der. Hun hævder muslimske fundamentalister har taget over, at hun føler hun ikke længere kan besøge det indre Tensta uden at blive generet. Således beretter SVT tv.
J
Ifølge Nalin Pekgul er situationen for kvinder når de færdes offentligt i området blevet langt værre i de seneste år. Hun bemærkede at der har været en øgning i religiøs fundamentalisme blandt bydelens mænd, hvoraf mange har indvandrerbaggrund. Pekgul forsøgte at bekæmpe tendensen ved at organisere kaffemøder - men måtte hurtigt opgive den ide.

“I Tensta er jeg et kendt ansigt, og jeg har ikke noget ønske om at være årsag til problemer når jeg bliver forulempet,” forklarede Pekgul da hun begrundede, hvorfor hun ikke længere kommer til centrum i bydelen. Da hun blev spurgt om hun fortsat ville bo i bydelen sagde hun: “Jeg håber altid at det vil gå over. Man skal aldrig glemme at det store flertal her er forbandede over fundamentalisterne.”

Zeliha Dagli,  en tidligere VenstreParti politiker er flyttet fra bydelen Husby hvor det er blevet uholdbart for kvinder. Dagli beskrev Husby som havende et selvudnævnt “moralpoliti” der forsøger at kontrollere kvinderss opførsel i området.
Aggression mod især feminister er blevet et problem sagde hun. “Der var rygter om at vi ønskede at fjerne kvinders slør,” sagde hun. “De sagde at jeg skulle styre mig, og så følte jeg mig ikke længere sikker der.”

Dagli bor nu i Stockholms indre bykerne og siger hun er glad for at hun kan være iført og sige det hun vil uden at frygte for sin sikkerhed. Hun sagde hun ville overveje at vende tilbage til Husby, men kun hvis området blev sikrere for hende.

Husby, er ligesom bydelen Rinkeby, der også er blevet en -no-go-zone  i overvejende grad befolket af indvandrere, mange af dem fra lande i Afrika og Mellemøsten og mange af dem muslimer.

I maj måned sidste år blev et norsk filmhold angrebet  af en gruppe lokale i Husby da de forsøgte at interviewe den svenske økonom og forfatter Tino Sanandaji.

Sanandaji, en indvandrer med iransk/kurdisk baggrund har været forhånet af mange i Sverige for hans nye bog Mass Challenge der beskriver problemerne Sverige står med på grund af masseindvandringen. Et bibliotek i Stockholm har endog nægtet at lade bogen være på hylden idet man hævder den er racistisk.

Den amerikanske filmmand Ari Horowitz blev også angrebet i Husby sidste år under en undersøgelse af de svenske no-go-zoner.

Follow Chris Tomlinson on Twitter at @TomlinsonCJ or email at ctomlinson@breitbart.com
http://www.breitbart.com/london/2017/03/31/swedish-feminists-flee-suburbs-due-islamic-fundamentalists/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_term=daily&utm_content=image-category&utm_campaign=20170331

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails